Helianthus, аз ходя при д-р Милчева в Щерев и съм много доволна от нея. Страхотна е и като лекар и като човек, много си паснахме. Иначе за рискова бременност, според мен най - добрия е д-р Сигридов, той работи съвместно с доц. Русев и д-р Калчев. Намери ме, ако искаш във фейсбук, за да те добавя към групата на Сигридов, аз съм Михаела Виячева (на кирилица си е). Пиша от телефона и не чи е удобно да кача линк.
Маги мей, и аз много ти завиждам за сватбата, това е един наистина вълнуващ и незабравим ден. Аз също като мъжа на pav_la съм родена на 27-ми
Хриси, всички те мислим. Дано сте успели да вземето правилното решение и за двамата.
Тери, моля се и за твойто кученце да преживее лечението и да се оправи :*
Маги, много е изнервящо, когато чакаш да ти дойде с определена цел. На мен в такива случаи винаги ми закъснява. Дано успеете все пак за ЗЕТ-а
Ние нали пускахме нови изследвания. Имунологичните и генетичните се чакало 20 работни дни, така че.ще.се забавят. Но спермограмата на Митко е най-лошата от всички до сега, а вече над година пие различни добавки. Морфология 1%, а бързоподвижни 3%. Намалял е много и обема - 4,8млн.Откакто започнахме с изследванията, около 2г вече, няколко спермограми е правил, варирали са стойностите, но това сега от къде дойде, направо не знам.