Тери, няма за какво да се извиняваш, ако с нещо мога да помогна съм насреща. Не можеш да ме натовариш с кофти спомени по този въпрос, всеки ден гледам и по- кофти неща, свиква се за добро или лошо. Тук в Англия няма дирофилария и последно преди няколко години съм наблюдавала такова лечение. Тогава дирофиларията тъкмо ставаше по- разпространена в България и само няколко случая съм наблюдавала. Доколкото си спомням... да инжекцията имитацид боли, но всяко животно реагира различно, някои плачат и от ваксината, която не боли, а други и от нещо като имитацида нищо не казват, но не си спомням някое гърч да е правило чак или да е проявявало признаци на много силна болка, но не е невъзможно. Някои се чувстват отпаднали, други са си били добре. Да, не трябва да се движи по време на лечението. Наистина са ми поизбледнели спомените, но мисля, че всички се излекуваха. Ако бяха мои пациенти със сигурност щях да помня, но тогава още бях стажант. Нямам спомен да е било много ужасно. Съжалявам, че не мога да помогна повече, но си беше отдавна. Много стискам палци на твоето кученце, ще се пребори, ще видиш. Аз също имам куче и не мога да живея без нея.
Ние нямахме истинска сватба, беше само подписване с най- близките роднини, така че някой ден надявам се да има истинска с църковен брак. Исках да е тази година, но бебешките планове отложиха другите.