0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Правим опити за бебе - Тема 15
« Отговор #860 -: Юли 18, 2018, 09:00:41 am »
Добрютро. Сватбите са страхотно преживяване, аз вече обичам да съм гост.Отивам, тропна 5-6 хора, повеселя се и айде в къщи :)Ама никой не ще да се жени покрай мен.

Тери, не е леко лечението, но в много случаи е успешно.Стискам палци на хайванчето.

Аз ще стана пословична с моя цикъл, но го няма още и според мен ще отложим ЗЕТ-а.Доктора излиза в отпуска от началото на август и то не остана.Може би така е по-добре.

*
« Отговор #861 -: Юли 18, 2018, 10:51:37 am »
Тери,дано се оправи милото.Опъвай се на двора и събирай слънце.
Маги,ако не стане сега,значи така е трябвало.Има още малко време,знае ли човек.
Явно само на Тери доктора работи август.Моя каза,че прегледи и операции правят,само лабораторията почивала и правила профилактика.
« Отговор #862 -: Юли 18, 2018, 11:18:40 am »
Тери сватбата ще е тук в София в едно ресторантче, половината гости отпаднаха, но явно така е трябвало, както и за моминското парти се получи-малко но качествени. Задължително ще покажа снимки. Иначе пътешествие ще има до Атина веднага след сватбата, сватбена медена седмица  :D като се приберем, ако не успеем август да хванем О, най-късно живот и здраве септември ще пробваме инсеминация, дано да върви всичко по план, че съм малко карък с плановете  :lol:
« Отговор #863 -: Юли 18, 2018, 11:34:22 am »
Маги Мей, завиждам ти за сватбата. Викам му на Гошо дай да се оженим пак. И той милия ми казва това не искам да си го причинявам пак :lol:
Тери, представям си какво ти е с хайванчето. Аз не мога да си представя какво ще е без Макс и Рекс. Дано да мине леко лечението.
А иначе си ви чета всеки ден, но нямам нищо за споделяне, а и не ми остава много време за писане. Бабчето ми не е добре и се притеснявам за нея. За сега сме спрели всякакви опити, че Гошо е в кампания в момента и почти не се прибира. За почивка още нищо не сме решили, разглеждам оферти и се чудя за къде. Мислим след почивката да отскочим до Плевен на преглед. Имаме доста стабилна връзка там и мислим да се възползваме. Ако някой има впечатления за болницата там, без значение какви са, нека да ги сподели.
« Отговор #864 -: Юли 18, 2018, 12:10:42 pm »
Тери, няма за какво да се извиняваш, ако с нещо мога да помогна съм насреща. Не можеш да ме натовариш с кофти спомени по този въпрос, всеки ден гледам и по- кофти неща, свиква се за добро или лошо. Тук в Англия няма дирофилария и последно преди няколко години съм наблюдавала такова лечение. Тогава дирофиларията тъкмо ставаше по- разпространена в България и само няколко случая съм наблюдавала. Доколкото си спомням... да инжекцията имитацид боли, но всяко животно реагира различно, някои плачат и от ваксината, която не боли, а други и от нещо като имитацида нищо не казват, но не си спомням някое гърч да е правило чак или да е проявявало признаци на много силна болка, но не е невъзможно. Някои се чувстват отпаднали, други са си били добре. Да, не трябва да се движи по време на лечението. Наистина са ми поизбледнели спомените, но мисля, че всички се излекуваха. Ако бяха мои пациенти със сигурност щях да помня, но тогава още бях стажант. Нямам спомен да е било много ужасно. Съжалявам, че не мога да помогна повече, но си беше отдавна. Много стискам палци на твоето кученце, ще се пребори, ще видиш. Аз също имам куче и не мога да живея без нея.

Ние нямахме истинска сватба, беше само подписване с най- близките роднини, така че някой ден надявам се да има истинска с църковен брак. Исках да е тази година, но бебешките планове отложиха другите.
*
« Отговор #865 -: Юли 18, 2018, 12:50:57 pm »
О много благодаря, Helianthus  :bighug: :bighug: :bighug: Аз така се бях наплашила, че се чудих дали да не спрем направо лечението, ако то ще я измъчи повече.
Иначе за църковния и ние нямаме. Аз отказах, защото Мишо не е набожен. Ама като му казаха да става кръстник беше първи в църквата.
Маги-мей, хайде пък да свършите работата на медената седмица. Казват, че на морето хващало. Според мен хваща, защото няма какво да се прави по цял ден и само се лежи и се прави секс.
Маги, а прокървяването при миседа не се ли брои за цикъл, ама то сигурно се събраха вече 20-25 дена оттогава. Може пък да е за добро, да си пообикаляте с Моника август месец, докато не трябва да пазиш леглото.
Танче, да се стяга бабето. Правнуци има да дочаква. За почивка аз съм или за Балкан, или Гъция. Нещо нашето черноморие вече не ме блазни. Но сега разбираме, че имаш две кучета. Ти само едно направи известно. Иначе за Плевен Маги ще ти каже, ама сигурно има причина и тя от Плевен да пътува за София.

Май наближава скоро и Павла да няма никакво време да ни пише и да излюпи синия памперс. Купи ли всичко вече?
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
*
« Отговор #866 -: Юли 18, 2018, 13:29:21 pm »
Таня, къде в Плевен искате да отидете в коя болница?Питам защото са много местата.
Аз преди години като стартирах водещ доктор в КИРм беше д-р Емин.Ми не го харесах тоя човек и избягах от там с 200.После не съм се интересувала.Мислех след неуспешния в Надежда, да се местя при тях, но спечелих процедурата при д-р Владимиров, той пък ме спечели като пациент и сега и заповедта ми е за там.

*
« Отговор #867 -: Юли 18, 2018, 13:54:09 pm »
На мен ми излезе втората микробиология - Кандида, инфекция, кандидоза ;( Имам и дискомфорт, гъсто бяло течение...пълен комплект. А миналия месец, когато нямах никакви оплаквания излязоха бактерии на микробиологията, да не съм разбутала нещата с лечението от миналия  месец? След овулация съм, поработихме с приятеля ми доста (оплакванията се появиха след това), но докторката каза, че лекарствата няма да навредят, ако случайно сме успели. Предписа ми еднократно крем Гиназол и бани със сода.... След седмица пак на преглед.

Съжалявам, че се включвам с такава информация на фона на сватбената тема, но ми е кофти ;(
*
« Отговор #868 -: Юли 18, 2018, 14:01:03 pm »
Не се притеснявай, Хана, всички минаваме по няколко пъти през такива диагнози. Не е страшна кандидата стига да не стане хронична, че тогава е упорита. На мен са ми предписвали и хапчета през устата за кандида, а баните са били със смрадлика. Тази сода... знам ли няма ли да избие всичко там. Може да си вземеш пробиотици: има вагинални и перорални. За вагинален аз останах доволна от Гинофилус (слагах го и при цикъл, не е указано, но е пробиотик и не навреди), а за перорални Феми Флора е за женската флора.
« Отговор #869 -: Юли 18, 2018, 15:50:29 pm »
И аз преди 2 години цяла година се борих с една упорита Кандида нищо не помагаше докато и аз не започнах пробиотици Гинофилус. Още ги използвам от време на време като профилактика, че тогава много се напатих.
*
« Отговор #870 -: Юли 18, 2018, 16:18:24 pm »
Благодаря ви, момичета, ще си взема и аз пробиотик. Имам чувството, че откакто започнахме опити за бебе проблемите се появяват един след друг, преди това като че ли не беше така.  :?
« Отговор #871 -: Юли 18, 2018, 17:13:39 pm »
Маги ще те излъжа. Не знам коя точно е. Собственичката на болницата е кума на първа братовчедка на баща ми. Мъжа и е бил убит преди време, но болницата не я знам. Чакаме кака да си дойде в Сливен и да говорим с нея. А в Надежда едва ли ще се върна.
*
« Отговор #872 -: Юли 18, 2018, 17:40:01 pm »
Маги ,не знам ти за кой Емин говориш,едва ли са много с това име,ако е Алкан Емин е много скандална личност.Имаше нещо за търговия с яйцеклетки,заразени с хламидия.Абе четох някъде това.
Катето също прави това със содата и е много доволна.
Маги мей,дано хване на морето.Аз не съм останала с такова впечатление,че и баш на самото море на плажа сме опитвали.Бяхме само двамата де,на един девствен плаж в пущинака. :D .На Пирея въздуха може да е по-плодовит. :D
Аз съм на мнението на Тери за балкана.И то някое село, жив човек да не видя.Само да обикаляме по еко пътеките.Колкото по малко хора има,толкова по-добре.
« Отговор #873 -: Юли 18, 2018, 18:46:26 pm »
Охх Гърция. Как ми се ходи там. Живях почти 3 години там. Къде ли не ходих, страхотно беше. На Лутраки е голяма красота. Ако имате възможност отидете и до там. На около 90 км мисля, че беше от Атина.
Ама Гошо нали кара до Гърция и обратно и не иска да стъпва там и няма да ме огрее за почивка :)
« Последна редакция: Юли 18, 2018, 18:50:32 pm от tanq88 »
*
« Отговор #874 -: Юли 18, 2018, 18:59:57 pm »
Таня, говориш за КИРМ Плевен, докторката е д-р Конова един от най-добрите имунолози в страната.
Късмет ви пожелавам.

Да, точно за тоя Алкан Емин говоря. Това беше преди скандалите още. Считайте аз съм ветеран 10 г вече съм в тая сфера. Тази година имаме годишнина от сватбата 10 г и от тогава опити за бебе.

*
« Отговор #875 -: Юли 18, 2018, 19:13:50 pm »
Маги, и на мен само като гост ми се ходи по сватби :)

Д-р Емин не беше ли с инвитрото на 60 годишната. Другите истории не съм ги чувала. Аз веднъж ходих при него. Много мазен тоя човек. На мен хич не ми хареса. Той сега е във Варна в "Радост". Имам познати, които са много доволни от него. За всеки доктор си има пациенти.

Тери, ще се оправи животинката!
Иначе да, не остана, но бебето е послушно и ще си изчака поне 38 седмица, така сме се разбрали :)

Хрис, не мисля, че има кой знае какъв ред да се четат книгите. Аз започнах с "Шовинист", после "Морт" и после каквото ми попадне. Любими са ми за стражата и за Ринсуинд :)

Стиснати палци на всички!

Христинчето, мисля те  :bighug:
« Отговор #876 -: Юли 18, 2018, 19:37:11 pm »
Тери, колкото е и да кофти лечението й е шанса да се оправи, така че не се отказвайте. Няма страшно, ще се пребори.

Ние с мъжът ми обсъждахме възможността да отидем до Пловдив при Д-р Даскалов, но не виждаме как да се случи физически, предвид че си идваме за 5 дена и имаме 100 ангажимента. Аз съм готова на някои жертви, но явно не си извадих доводите достатъчно добре.
Можете ли да ми препоръчате къде да отидем в София? Wide D, ако не се лъжа спомена Щерев по - нагоре, но някой конкретен лекар?
*
« Отговор #877 -: Юли 18, 2018, 19:59:11 pm »
Helianthus,щом сте толкова заети по-добре от сега запази час за консултация.
Маги .... какво ли не си минала за толкова време.Сега се сещам за моя позната,която ми каза наскоро ,че много добре разбира какво ми е.Те се мъчили 6 дълги месеца за първото и 5 за второто.И се срамувала да се покаже пред къщата им,че съседката я одумвала.Но репродуктивните им проблеми(които са в главата й) от само себе си се решили и дошъл края на мъките.Казах й ,че ако тя беше имала истински проблеми сигурно щеше да сложи въжето.
*
« Отговор #878 -: Юли 18, 2018, 21:08:34 pm »
Аз точно се зачудих на Helianthus не й ли трябва точно имунолог като Конова. Да кажат ветераните, но тя си забременява успешно. Може би и някакви идеи да систематизираме да й дадем какво да изследва, докато е в България. Защото ние тук си се изследваме за щяло и нещяло, но при тях по друг начин стоят нещата. Пък тя ще е притисната от времето.
Защо не пробваш при Владимиров, Маги изглежда доста доволна.
Иначе за "Щерев" постоянно ми вървят рекламни клипчета за иновациите им във феталната медицина. Имали вече над 30 операции на фетуси.
Във фейсбук групата една жена е пуснала много хубав пост: да вдъхне кураж, че тя е успяла и да помоли и други успели жени да качат снимки на техните дечица. Много ми хареса. Лъч щастие в темата с проблеми :)
*
« Отговор #879 -: Юли 18, 2018, 21:14:39 pm »
В София, при доц. Русев при Малинов. Чела съм негови статии по разни медицински списания на всякакви езици. Той е репродуктивен имунолог и ендокринолог. Аз при ограничено време бих отишла при него. Даже се каних, ако за 4ти път се случи да отида при него.
Все пак мисля, че е добре да се видиш, Helianthus, и с репродуктивен гинеколог. Посети и двамата.
Пловдив ви е на няма 2 часа път. В София при задръстване ще ви отнеме повече.