Слънчице, и аз се за гледах първо в маникюра. По принцип ме влече повече грима и доста години дори работех като гримьор, а хич не ме биваше в ноктите. Но напоследък и аз започнах да се оглеждам за интересни идеи.
Хана, 2,7 за тсх си е в нормите по принцип, но днес ендокриноложката ми каза, ако ще се прави инвитро, трябва да е под 2.така го искат, защото след трансфера се качва. На мен ми е 1,8 и пак ми увеличи леко дозата за да го свали тсх-то още мъничко. Каза ако забременея, моментално при нея да ми качи дозата още даже. Така, че имай си едно наум, че може да ти кажат да е още по-ниско.
Тери, аз въпреки че съм вегетарианка, не отричам никоя храна. Даже моята кръвна група се води най-месоядната
(нулева), но някак си като го реших, че се отказвам и край... На 11-12 години бях. Все си мисля, че ако живеех на село, щях да се храня с всичко заради по-качествената храна. Тук едни домати като уцеля хубави и се радвам като малко дете.
Някой знае ли какво става с христинчето? 2 пъти се сещам за нея последните дни и я мисля. Надявам да е силна и да мине през това по най-добрия начин.