Христинче, много труден избор, дори не мога да си представя какво ти е. Според мен - седнете, поговорете сериозно и до колкото е възможно спокойно! Ще вземете най-правилното решение, колкото и трудно да е то! Прегръщам те и ти изпращам сила.
Тери стискам палци и ти желая късмет... вярвам силно, че ще ти се получат нещата от първия път!
Ние сме в застой. Днес бях при Петрова. Опасявах се, че заради едната запушена тръба ще направим лапароскопия, но тя каза “Нека излекуваме мъжа ти и продължаваме”. А при неговия преглед при уролог се оказа, че има бактерия, която лекувахме. Сега следва нова микробиология, за да видим дали се е изчистил. До септември ще пие хранителни добавки и витамини и тогава нова спермограма. Аз исках да ви питам нещо. Преди няколко месеца, когато пуснахме за изследване хормони Петрова каза, че на пръв поглед всичко е наред обаче резултата на един от хормоните (не видях кои точно смята) делен на резултата от другия е извън нормите и ме пита дали нямам аз или в семейството ми диабет. Такова установено няма. Как мога да проверя това според вас? И друго какво следва при положение, че резултатите на Ники се подобрят или не се подобрят пак според вас? Документи за инвитро или? Малко съм объркана и се извинявам за дългия пост..