Другата седмица ще питам за хормоните, като ида за ТСХ. Там не очаквам сериозни промени, нали май ги изследвах. Само да се успокоя малко, че да изкарам добро ТСХ, но само хайванчето у нас мисля. Затова се прибирам да работя от вкъщи.
За протокола на Слънце мое: теглиха ме, на базата на това изписаха по 1 противозачатъчно от утре до 29 юли. Няколко дни пред 29ти отиваме за микробиологии, серологии, цитонамазка, спермограма (което имаме изследвано и е в давност, няма нужда). Май ще съм на къс протокол. Към 2-3 август ще започне предизвикания цикъл и стимулация. Към 20август пункция.
Днес много се разбрахме с докторката. Като се напаснахме как да общуваме. Взех си поуките, че въпросите накрая и да не я прекъсвам. Вярвам й. Поговорихме си за вярата. Каза, че трябва да вярвам, в каквото намеря: астрология, религия, в себе си, в новолунието, но просто трябва да си намеря причина да вярвам в успеха. И не поправи: не да вярвам в първото и второто инвитро, а в първото и в следващото успешно естествено.
Маги, благодаря ти с цялото си сърце