Танче, добре ти е ТСХ. И моето беше веднъж толкова, та се бях притеснила и всички казаха, че е добре. Важното е да е под 2.5. При бременност се вдигало над 4 и явно при стойности над 10 вече е проблем. Иначе FSH:LH ти е супер.
Пролактина ти е леко завишен наистина: лежа ли, без секс предишната вечер? В цикъл си вероятно, той оказва влияние на Пролактин. Д-р Даскалов ми е казал задължително в чисти дни. Аз за пореден път си повтарям да провериш и инсулиновата резистентност. Не е винаги съпроводена с ПКЯ. Това е едно от изследванията, които ми бяха задължителни при Даскалов и Петрова.
Много преувеличиха обстановката в Пловдивско. Снимат по 2-3 двора, които са в ниско и са изключение. Пътната обстановка си е супер. Аз пътувам с автобус през целия Пловдив.
Мише, вие за прегледа в КИРМ ли се готвите?
Слънцемое, защо отпадаш и другия месец?
Маги, радвам се че поне ще ти олекне. Радвам се, че си тук всеки ден. Означава, че никак не си се предала
Мишето е права за едно: че зад всяка една от нас има още 10на, които тръпнат за нея сигурно повече дори от близките й приятелки.
А по-въпроса с топлото: миналата нощ Мишо ме завива с 3то одеяло и на сутринта каза: "Опитвам се да те предпазя от измръзване посред лято"