Хахахахаха поне ви е забавно с мъжа ти хахаха голям сладур е тоя Мишо хахах
Маги както сама си написала има си и плюсове и минуси за това да забременееш преди сватбата
но винаги и от всяка ситуация трябва да извличаме само положителните неща
ако не стане до тогава забавлявай се на сватбата, изживей си деня и се наслади на всяка секунда от него, защото много бързо минава и после хващаш доктора и мъжа за ушите и да пробвате с инсеминация. Защо не отидеш пак при него другата седмица, да те види дали е имало О и да ти вземе материал за една микробиология.
На мен вчера ми звъняха от Щерев. Казаха че рядко някоя не се оправя от флажил глобулите от първия път. Е аз пак съм късметлийката да съм от вторите и сега ново лечение. Питах за лактобацилите и казаха че е нормално да ги няма, когато имало инфекция. Питах дали моя мъж трябва да пие нещо - те казаха не, няма нужда. Та сега лечението е флажил 250 2х2 хапчета на ден и глобули лактажин (те нали се водят пробиотик за лактобацили). Питах я от кога да почвам хапчетата, тя каза още утре ако искаш, но пустата надежда умира последна и ще изчакам да видя дали ще ми дойде и тогава ще ги почна, а глобулите те са за когато ми свърши, така че за тях няма проблем.
Маги да влизаш в релси по-бързо.