Слънчице, и на мен това ми е мнението за Павла и Маги. Дали защото животът тях ги е поучукал повече в това отношение и са навъртяли стаж, но като пиша нещо и все се надявам някоя от тях да отговори. Те двете са моя трети гинеколог
И както на мен са помогнали на още много момичета, затова заслужават ужасно много цялото щастие на света. Ама само да ти кажа много различна представа правят разговорите само по чата. Аз Маги си я представях като най-силния човек на света. Веднъж беше писала, че е плакала и ми се стори невъзможно. Като я видях в Плевен с едно нежно гласче и как и тя като мен почти се разплака, докато говореха лекарите при откриване на ДРЗ, осъзнах колко различни сме всички от представите си.
Днес не е ли рано за ЧХГ, ти не го ли пусна вчера? Иначе разбирам и аз да съм сигурно през час ще пускам. Пожелавам ти да няма повече усложнения при теб и оттук само хубави неща да ти се случват.
Слънцемое, разбирам те. 1% морфология, си е 1%. Като я умножиш по 100 000 млн, са си още 1 млн красавци за инвитрото
Маги мей, според мен при положение, че няма да правите инсеминация този месец и още повече нямате съмнение за задържане на фоликули, нямаш нужда от Прегнил. Ако си овулираш сама, защо ти е. Доста жени пукат фоликули с коремни преси. Но не знаех, че става с 20. Един месец бях решила така да ги пукам и направих 400
Мишееееее, честит рожден ден, прекрасно момиче. Пожелавам ти цялата тази топлота, която излъчваш да изпълни дома ти съвсем скоро. Митко още дълги години все така да те желае и да си все така красива, за да го подлудяваш от ревност :* :* :*