Леле момичета влизам и какви хубави нови само виждам, пълните ми душата с тези хубави ЧХГ-та. Прегръщам ви всички.
Аз малко се обезкуражавам, имам чувството че никога няма да дойде това бебе. Нямам физическата възможност да ходя всеки месец да следим О, но днес на 12 ден успях да отида, при Цветков в Надежда си ходя. Вече 5-и месец. Сега съм пред спукване на доминантен фуликул, каза ми да направя довечера 20 коремни преди да го спукам със сигурност. Нито ми изписа да пия нещо, каза че нямало нужда защото предния път ми бил изписал утрагестон, нито ме викна пак да видим дали се е спукал. Питах го за нещо по-сериозна, каза че следващата стъпка била инсеминация-2,3 и ако не стане инвитро можело да се кандидатства след 4 инсеминация по фонда. Потах го добре, а какви стимулации преди инсеминацията ще правим, отговора-ами първия път никакви. Нито изследвания иска да ми пуска някакви, не знам вече. Тотално съм се отчаяла
Изеинявайте, че аз с негативни работи ви занимавам, но никой не ме разбира както вие тук.