Слънцемое, абсолютно си е възможно. И аз нямам абсолютно никакви симптоми. Докторката казваше, че с моите бактерии е чудо, че нямам кръв в урината. Само чат пат покрай фертилните дни имам течение всеки месец, ама не мога да преценя вече от организма ли си е или не. Иска си и лечение. Пробиотик + лечение. Лично мое мнение е, че пих 4 вида антибиотик без да ми се предпишат никакви глобули. (Пак казвам, моето непрофесионално мнение). Само с пробиотик може да отнеме дълго време битката. И не ми се вярва да е до имунна система. Нашите хубавци са всеки месец болни, а ние не. Упорити са. На мен все още ми е интересно при теб какво трябва да се лекува всъщност. Чудя се защо всеки път ти пишат: "Не се изолира Кандида", сякаш само за кандида изследват. На никое изследване не съм имала "Не се изолира определена бактерия". Но всеки прави микробиологиите по различен начин. Даскалов ми взима микробилогия от влагалището, в New life: от вагинален канал, цервикален канал и директна микроскопия. Пък и двата центъра ги пращат в Писанец. И вече в писанец си пишат само това, което е изолирано и прикачат антибиограма.