Здравейте и от мен. На мен май току-що ми дойде. В рейса съм и ще проверя като слезна на СУ.
Относно живота на пауза. Това е адска грешка и емоционално, и психическо натоварване и бебе така НЯМА как да стане. Преди 6-7 години, когато правих опити за бебе бях същата. Спирах цигари, работа, движение, храни, всичко. В деня на М. не ми идваше. Чаках до другият ден и като направих тест , и видех едната черта до вечерта си ми идваше...
От 6-7 години не съм опитвала нищо. Този месец имах странности в цялото си тяло и реших, че е станало, но както казах май си ми дойде. Изряза си ме както си ме реже винаги като ми идва първият ден. И...сега като ми дойде приключвам пак с темата бебе, защото първо, че няма да имаме татко, защото съм в неангажираща връзка, второ, защото при мен не си става просто. Не знам причината. На 36 съм, вече и не искам да я знам.
Та мисълта ми е спрете да БЕБЕправите и си правете любов, секс, кой както иска... Спрете с това следене на О. , температури и тн., защото ще побъркате и мъжете до вас. Не мислете, че те не усещат, че ги ползвате за сперма само заради желаното дете. Аз бях същата. Обичах ги хората, с които опитвах, но надделяваше това материалът им да свърши работата първо. Естествено нищо не ставаше...
Забавлявайте се просто...
99% от неуспеваемостта при зачеването дори и при Ин Витрото и другите методи е напрежението, мисленето и тн.
Наркоманките, пияниците и тн раждат без да спират нищо нали? Замислете се... Те дори не знаят повечето, че са забременели, защото не им дреме за нищо, даже ако са друсани или пияни не помнят, че в тях е свършвано... Но ето раждат деца...
Живейте!
Това ще ви посъветвам...
Ако евентуално при мен все пак е станало и не ми дойде 9 месеца ще е точно,защото толкова години тази тема я зачеркнах...
Но мисля, че ми дойде ...
Което пък е доказателството, че аз деца няма да имам никога и още по-голяма причина да сложа кръста завинаги на тази темичка...
Пазете си и мъжете, че те усещат всичко нищо, че не ви казват.
Поздрави...