0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Правим опити за бебе - Тема 15
« Отговор #340 -: Юни 23, 2018, 15:19:28 pm »
Pav-la, Пак съм на "регулон" и бях за 5 дни на "вибрамицин" и след 3-4 месеца на ДХЕА сега съм на нови хранителни добавки "овабууст". около 4 Юли чакам да ми дойде. Иначе имах само един фоликул в ляво,  а в дясно пак се увеличила течност около оперираният Я . Не рискувахме опита.
 За донорска Я съм... защо си го причинявам с опит с моя Я....
*
« Отговор #341 -: Юни 23, 2018, 15:38:08 pm »
Хрис, естествено, че ще си го причиниш със своя: докато има и един фоликул надежда има. Ти имаш ли право на процедури от фонда или АМХ-то ти е ниско?
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
« Отговор #342 -: Юни 23, 2018, 16:39:08 pm »
Момичета, пили ли сте утрогестан и нош-па за задържане? По каква схема ги поехте?
*
« Отговор #343 -: Юни 23, 2018, 17:20:53 pm »
Да по схема.Аз сега пия 3 пъти по 3 утрогестан, 3 по 2 но шпа и 3 пъти по едно естрофем.

« Отговор #344 -: Юни 23, 2018, 17:23:06 pm »
teri_90, промениха изискванията след като си взех заповедта  ... , хванах последният влак.
*
« Отговор #345 -: Юни 23, 2018, 21:35:48 pm »
Хрис, няма ли шанс да събирате Я? Надявам се да се получи с твоя, не се отказвай! Много кураж и късмет ти пожелавам :bighug:

*
« Отговор #346 -: Юни 24, 2018, 00:59:16 am »
Тери,сигурна съм че твоите фенове тръпнат и чакат завръщането ти. :)Аз също бях паузирала живота си,но свърши тая  .Планирахме и платихме почивката за есента,почваме ремонта,които ще продължи дълго.Нали живота се случва ,докато правим планове.
Чета нонстоп,но ние за късмет сме двама футболни фена,и като се върнем от работа готвим,перем и гледаме мачове.То човек колко световни първенства има в живота си я?
Милиарда,казали са ти момичетата,ендокринолог обезателно.
Маги и Христинче,как се чувствате,Стискам ви палци, :crossfingers: :crossfingers:
дръжте здраво момичета.
*
« Отговор #347 -: Юни 24, 2018, 11:14:56 am »
СЛънчицето и аз в един момент започнах да живея на пук на всичко.Ми то не може все в застой.Направихме ремонт, голям.После се оказа, че добре че сме го направили.Започнахме да излизаме с приятели, абе излязохме от черупките си.Е разходките чужбина дето мечатех за тях ги замразихме, но има време!

Аз лежа, вече наистина съм със зацапване, но е ярко червено.Чакам утре да пусна тест.

*
« Отговор #348 -: Юни 24, 2018, 11:19:57 am »
Здравейте и от мен. На мен май току-що ми дойде. В рейса съм и ще проверя като слезна на СУ.
Относно живота на пауза. Това е адска грешка и емоционално, и психическо натоварване и бебе така НЯМА как да стане. Преди 6-7 години, когато правих опити за бебе бях същата. Спирах цигари, работа, движение, храни, всичко. В деня на М. не ми идваше. Чаках до другият ден и като направих тест , и видех едната черта до вечерта си ми идваше...
От 6-7 години не съм опитвала нищо. Този месец имах странности в цялото си тяло и реших, че е станало, но както казах май си ми дойде. Изряза си ме както си ме реже винаги като ми идва първият ден. И...сега като ми дойде приключвам пак с темата бебе, защото първо, че няма да имаме татко, защото съм в неангажираща връзка, второ, защото при мен не си става просто. Не знам причината. На 36 съм, вече и не искам да я знам.
Та мисълта ми е спрете да БЕБЕправите и си правете любов, секс, кой както иска... Спрете с това следене на О. , температури и тн., защото ще побъркате и мъжете до вас. Не мислете, че те не усещат, че ги ползвате за сперма само заради желаното дете. Аз бях същата. Обичах ги хората, с които опитвах, но надделяваше това материалът им да свърши работата първо. Естествено нищо не ставаше...
Забавлявайте се просто...
99% от неуспеваемостта при зачеването дори и при Ин Витрото и другите методи е напрежението, мисленето и тн.
Наркоманките, пияниците и тн раждат без да спират нищо нали? Замислете се... Те дори не знаят повечето, че са забременели, защото не им дреме за нищо, даже ако са друсани или пияни не помнят, че в тях е свършвано... Но ето раждат деца...
Живейте!
Това ще ви посъветвам...
Ако евентуално при мен все пак е станало и не ми дойде 9 месеца ще е точно,защото толкова години тази тема я зачеркнах...
Но мисля, че ми дойде ...
Което пък е доказателството, че аз деца няма да имам никога и още по-голяма причина да сложа кръста завинаги на тази темичка...
Пазете си и мъжете, че те усещат всичко нищо, че не ви казват.

Поздрави...
*
« Отговор #349 -: Юни 24, 2018, 11:33:09 am »
Както казах момичета- Дойде ми...
Дръжте се и не се предавайте!!!
« Отговор #350 -: Юни 24, 2018, 12:40:36 pm »
Здравейте и от мен.
И ние миналата година като почнахме с опитите спирах цигарите и мислехме кое как и къде.... до един момент. После се върнахме към стария начин на живот. Забавляваме се, мислиме и планираме почивки... ако съм бременна добре, ако пък не здраве да е... защо да пропускаме хубавите неща от живота докато чакаме бебето. Когато дойде ще се наредят нещата. Ние вече и море сме планували, мислим и за екскурзия в чужбина и така. Лишаваш се докато чакаш детето, лишаваш се и когато дойде детето и то живота си върви...
Усмихнат и слънчев ден.

*
« Отговор #351 -: Юни 24, 2018, 13:48:50 pm »
Всеки знае за себе си, но това да се спрат цигарите и от двамата, като се започне с опитите за дете е най- разумното нещо. Не трябва да се връщаме съм старите навици. Някой неща не можеш да си позволиш, ако правиш дете.
Тази песен за наркоманите и пияниците.... какво от това. Да започна и аз да не си давам сметка какво мога да причиня на бъдещото си дете и то ще вземе да се появи ли?! Има си семейно планиране- трябва да подготвим и себе си, и дома си, и начина си на живот за появата на дете. Просто като се забави, като има проблем- няма как да не се мисли, няма как да не се търси причина- защото пуша, защото пия, защото не спя пълноценно, защото не се храня здравословно и това на фона, винаги съпроводено, с търсене на медицинска причина за неуспехите. Профилактика, превенция, изследвания... Много ми е странно като момичетата кажат- ами той, докторът ме накара да дам Х лева за изследвания, а пък то нищо ми няма. По- добре ги дай и да няма нищо, отколкото да не ги дадеш и се надяваш, че ще се успокоиш и ще стане. А като вече ги направиш- да си закъснял или да е много по- скъпо и сложно лечението.
За себе си знам, че няма човек, който да не може да стане родител. Зависи какво си готов да направиш за това.
Много стиснат палци на Маги и Христинчето за утрешните тестове.
Късмет на всички!
*
« Отговор #352 -: Юни 24, 2018, 13:54:39 pm »
Много ми е болна темата за изследванията.Аз нали винаги си правя в повече.Ето сега преди ин витрото направихме много нови на моя мъж.Ами не са никак евтини, но ни показаха, че сме директно за ИКСИ и че за наша радост нямаме големи ДНК фрагментации.Което е от значение при нас.ИКСИраха всичките яйцеклетки, ако ги бяха оставили ин витро знае ли се?А има хора дето като кажат, изсипахме едно торба пари.Ми да, даваш ги за да си спокоен, за да не правиш ин витро ей така на халос.

*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
« Отговор #353 -: Юни 24, 2018, 18:47:45 pm »
Оооо, това с „излишните“ изследвания ми е толкова познато. Преди 10 години се канех да правя инсе при д-р Даскалов и той поиска, да направим снимка на тръбите - 250 лв (май). Хич, ама хич не ми се даваха и опитах да поспоря с него. Все пак последната ми снимка беше от преди година и малко. Той обаче успя да ме убеди за щастие. И - хидросалпингс - състояние, обричащо евентуална бременност на провал. Направихме лапало, после ин витро и вече имам дъщеря на 8 години. Можеше и да не повторя снимката, да дам пари за 2 инсета и ин витро и да си прецакам опитите.
*
« Отговор #354 -: Юни 24, 2018, 18:50:10 pm »
Е хубаво, ама този хидросалпингс не се ли получава след някакво възпаление. Знам, че си стопирала за години опитите и все пак от нищото ли се появява. Аз все си мислех, че е след някаква дълга инфекция.
*

Pesheck

• *
  • 5861
« Отговор #355 -: Юни 24, 2018, 19:12:47 pm »
Ами точно по това време се появи. Бях спряла всичко по забременяване, имах други кофти диагнози, възможно е да е имало и някакво възпаление и от него да е дошъл хидроса.
« Отговор #356 -: Юни 24, 2018, 22:23:14 pm »
Момичета, имам някакви брутални синини от прогестана. Ходя при личната да ме боде. Дали е нормално? Дали не е опасно? Какво да правя?
*

Pesheck

• *
  • 5861
« Отговор #357 -: Юни 24, 2018, 23:02:34 pm »
Освен стандартните компреси с реванол (май такива препоръчваха), аз по съвет на Мишанта ползвам Арника крем. Тя казваше и за таблетки май, но тях можеш да ги прескочиш. Върши страхотна работа, аз съм известна с лесното посиняване (да кажат „старите кучета“  :lol: ) и на мен ми помага.
Сега дали е нормално не мога да кажа, не ми е поставяно такова лекарство.
« Отговор #358 -: Юни 25, 2018, 08:55:25 am »
Момичета днес ми излезнаха резултатите от новата микробиология и май пак имам бактериална вагиноза... моля за мнение
*
« Отговор #359 -: Юни 25, 2018, 09:14:29 am »
Слънцемое, къде ти я правят тази "микробиология". "Не се изолира Кандида", е да ама при липса на лактобацили си цъфнала като мен и си иска да напишат освен кандида за други посявка правят ли. Общо взето няма ли лактобацили, това говори за бактериална вагиноза. Но трябваше да пише каква е бактерията и антибиограма...
Моя съвет е: бягай в аптеката за Гинофилус (Фани го препоръча). Не е лекарство, а пробиотик, който се слага във влагалището. Да започнеш да връщаш лактобацилите. Абсолютно те разбирам как се чувстваш в момента, защото от това да се изчистиш ти зависи ЦС, както на мен процедурите.
Междудругото да ти е жив и здрав рожденика със закъснение. Пожелавам му съвсем скоро да празнува 1ви рожден ден