0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Правим опити за бебе - Тема 15
« Отговор #220 -: Юни 20, 2018, 11:40:22 am »
Маги, то този път не е приключил. Имаш си един ЗЕТ след него, така чееее не се отписвай, усещането ти ще се окаже правилно!  :bighug:
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
*

To4ica13

• 337
  • Късметът е част от плановете
« Отговор #221 -: Юни 20, 2018, 11:43:18 am »
Ех Маги...  :bighug: :bighug: :bighug: И аз си мислех, че ще успеете този път.
Хайде на късмет да ти е останалото друго бебче, което чака мама!!
« Отговор #222 -: Юни 20, 2018, 12:10:31 pm »
Маги, усещах силно че ще си бременеем заедно...
Как така ти е дойдел МЦ, не е ли много рано? Пусна ли кръвен? Да не би да имаш само зацапване? Ох милата.... хич не ми се иска да ти е дойдел мц... :(
*
« Отговор #223 -: Юни 20, 2018, 12:20:50 pm »
Е, ще си бременеете. Тя си има замразено ембрионче.
Хриси, пусна ли ЧХГ днес?
« Отговор #224 -: Юни 20, 2018, 12:26:04 pm »
Дааа пуснах, чакаме.

Да ще си бременеем двете, сигурна съм!!!!
« Отговор #225 -: Юни 20, 2018, 12:42:24 pm »
И аз съм сигурна, че ще си имаш още едно детенце Маги :bighug: Никоя от нас не заслужава да преминава през такива трудности, за да си има бебче. Но не завис от нас. Единственото, което.е по силите ни е да се борим и да не се отказваме :(
Тери и с теб какво става не знам.... Няма ли някое изслвдване, с което да се установи причината за всички тези инфекции? А между другото ти имаше ли проблеми с кориолуса, защото сутрин като го пия за 10-15мин ми става много лошо и правя какво ли не, за да не повърна хапчетата. Вечер като че ли го няма този проблем.
Хрисиии, палците не ги пускам.
Захарна, доколкото знам, ако няма подозрения за хидросалпингс, не се налага лапароскопия, но най - правилно ще те посъветва лекаря ти. Успех ти желая  :)
« Последна редакция: Юни 20, 2018, 12:47:35 pm от Mihaela Viyacheva »
*
« Отговор #226 -: Юни 20, 2018, 12:55:28 pm »
Тери, да нямаш алергия към латекс? Иначе може да си е и обикновено неразположение, защото от всички лекарства вече я няма нормалната среда, която да оптимизира проникването и акта като цяло.

Захарна, ако има дори и малко съмнение за тръба, според мен, трябва да се направи лапаро, било то и само диагностично- тоест с уговорката, че нищо няма да се прави докато не вземеш ти решението.

Христинче, чакаме хубавите резултати :)
*
« Отговор #227 -: Юни 20, 2018, 13:00:48 pm »
Знам ли и аз какво имам и нямам вече. Ще си покаже като ми мине лечението. Но на Мишо секса пак му го спирам, поради изброените от Павла причини .:D
Мише, от Кориолус аз никакви проблеми не съм имала. Не ми е ставало зле. И тогавашното ми гадже го пиеше и само в положителна насока влияеше. Препоръчвам ти вода с лимон да пиеш. От антибиотика след ЦС ми ставаше много зле и само това ме спасяваше.
*
« Отговор #228 -: Юни 20, 2018, 13:04:23 pm »
Маги, прегръщам те, миличка! Замразеното емрионче е твоето, убедена съм, при ЗЕТ много по-спокойно се работи и може да бъде подготвена лигавицата.... всичко ще бъде наред. Почини си сега, успокой се, много натоварване ти се събра напоследък! Гуш  :hug2:

Христинчето, вярвам че всичко ще бъде наред!  :)

Успех на всички!  :)

*
« Отговор #229 -: Юни 20, 2018, 13:15:08 pm »
Така, за да съм напълно в джаза ми излезе ЧХГ-то и е 38,19.Чакам доктора да ми върне обаждане и да видим какво ще правим.Държа да отбележа 7-ми ден след трансфер на един бластоцист.Зацапването при мен е черно, от сутринта спря и като чета може да е от кринона или защото днес ми е деня на цикъла не знам.
Ще полудея!

*
« Отговор #230 -: Юни 20, 2018, 13:21:29 pm »
Маги, аз имах черно зацапване от кринона, бяха си направо като парченца. При мен беше на 8-ми ден, мисля, точно ден след като видях положителния резултат. Изревах си очите. При мен се случи вечерта. След това още няколко пъти имах зацапвания, които пак бяха от кринона - той е по-агресивен и изсушава мноооого лигавицата.
Твое си е това бебче - дръж го здраво !
 :bighug:
"Не ми казвай, че небето е лимитът, след като има стъпки на Луната."
"И все пак, докато имам дъх, топя ледените цветя по прозорците си, защото имам душа, която не може да не се надява.”
“Sad birds still sing.”
*
« Отговор #231 -: Юни 20, 2018, 13:21:55 pm »
УОУ, Маги   8O 8O 8O 8O 8O Леле, добре че го пусна!!! Активизирам всички пръсти, които имам.
*
« Отговор #232 -: Юни 20, 2018, 13:26:11 pm »
Няма да ви казвам днес какво ми е, ще се мре хора :)

Злате, тъкмо те четох тука, ровя стари постове и чета като луда.

Тери, айде и ти си на ред!

Сега чакам петък да пусна ново ЧХГ.

« Отговор #233 -: Юни 20, 2018, 13:29:27 pm »
Леле Маги, разтреперих се като прочетох. За 7-ми ден на едно ембрионче резултата е страхотен. Ох много се вълнувам. Дано, дано, дано расте и всичко да е наред. Силно вярвам, че ще е така. Нали не си спирала лекараствата? В петък ли ще пуснеш пак кръвен?  :bighug:
*
« Отговор #234 -: Юни 20, 2018, 13:36:20 pm »
Жестоко стискам всякакви пръсти всичко да е наред. Почти съм сигурна, че е аналогично на случилото се с мен. Кринона, за разлика от утрогестана, не изтича и се наслагва във влагалището. Дразни лигавицата и води до такива стресиращи зацапвания. Аз от време на време си го почиствах с пръст  :oops:, преди поставянето на следващата доза, защото той може да остане там до 7 дни и реално наслагвах новите дози над старите и поне за мен, ставаше мазало. В един момент даже ми беше неприятно и некомфортно. Разбира се, не те съветвам да го правиш, но аз не издържах на моменти. Въпреки всичко, е в пъти по-удобен и по-ефективен от утрогестана.
"Не ми казвай, че небето е лимитът, след като има стъпки на Луната."
"И все пак, докато имам дъх, топя ледените цветя по прозорците си, защото имам душа, която не може да не се надява.”
“Sad birds still sing.”
*
« Отговор #235 -: Юни 20, 2018, 13:45:19 pm »
Маги, с  организацията на това ДРЗ си помогнала на много двойки. Бъдещото щастие, което си дала на тези хора, ще ти се върне. Казвам ти: братче :* :* :*
*
« Отговор #236 -: Юни 20, 2018, 13:48:31 pm »
Магиииии :)   Всички пръсти са стиснати!!!!
*
« Отговор #237 -: Юни 20, 2018, 13:51:47 pm »
Леле,Маги :cheerleader: Стискам всички налични пръсти.Получило се е!Дано расте!Представям си какво изживяваш.Всичко ще е наред ,ще видиш.
« Отговор #238 -: Юни 20, 2018, 13:53:30 pm »
Маги, ето, трябваше да пуснеш ЧХГ-то и добре, че и Златето се появи, сега много спокойствие и всичко ще е наред!!!!!!
« Отговор #239 -: Юни 20, 2018, 14:01:56 pm »
Маги, и аз съм чела, че от кринона има такива черни, зелени, оранжеви и тн. зацапвания... Всичко ще е наред, ще видиш, ЧХГ-то спиред мен за 7ми ден е супер... в петък ще е още по-голямо :) ❤️