Маги, хареса ми как се изрази. Всички други говорят за точици, калинки, снежинки. Ти директно си каза бебче, както си е. Бременна до доказване на противното.
А аз вчера какво писане бях изписала.
Та накратко. Мишо за първи път ходи сам на преглед при д-р Мели. По принцип не го пращам сам, даже аз му записвам часовете, че като глътне бастуна и нищо няма да пита. Абе за репродуктивните проблеми му нямам доверие, като го пратих сам за заповедта от фонда и 3 пъти му повтарях да не я изгуби. Та отиде той сам. Аз бях подготвила д-р Мели защо го пращам, че кой знае какво щеше да каже. А той какво направил. Като отишъл и така се заприказвал. Нали знаете, че всяка от нас има едни налудничеви размишления, които са толкова нелогични, че дори тук няма да ги сподели (не се правете, знам че имате теории из главата). Та и аз си имам и явно си разсъждавам на глас пред Мишо и той запомнил всичко. Неговата консултация вместо да бъде за него се е превърнала в консултация за мен
Иначе докторката му е сменила Ортамола. Тя по начало не го е предписвала, един уролог му го беше предписал и тя не искаше да му спира лечението, защото имахме купени опаковки. Но на ДРЗ 2ма лекаря ми казаха, че не са фенове на Ортамол. И знаейки, че д-р Мели също не би предписала точно него, пратих Мишо пак. Сменила е Ортамола с някакви други лекарства, които са на пазара от по-дълго време. Не че Ортамолът е лош, просто бил отскоро на пазара и няма достатъчно дълго време наблюдения над мъжете, за да се каже статистически, че върши работа. Но той я е затруднил с избора на лекарство, защото повечето бутали кръвното, а той е с ниско кръвно по принцип. Та да имат мъжете ви предвид и за кръвното да споделят като ходят на лекар.
Михаела нещо ми се губи. Митко й е забранил сигурно да влиза след като му надухме главата с матки и плаценти