Стискам палци днес за
Маги и за
Хриси перманентно стискам!!!
Танче, стискам палци за неделя!!!
Хана Монтана, по принцип никога не съм имала IIC другаде освен там и то веднъж, не знам защо така се получи...имаше момент, в който си мислех, че са най-добри специалисти и затова са го открили това и то само в канала, отвън не, после си мислех, че е нарочно такъв резултата, за да ме пратят на колпоскопия, това си го мислех след резултата от колпоскопията, защото беше перфектен, оттогава насам две чисти цитонамазки 1 група без никакви предположения за ЧПВ. Та, аз не съм се изследвала там за ЧПВ и не мога да коментирам как е, обаче специалистът, който ми прави колпоскопията беше много внимателен, много обясняваше, супер подробно и се държеше много професионално, като каза че всичко е ОК нямах никакви съмнения, че е проверил и си е свършил работата както трябва, така че препоръчвам...обаче самото усещане, че е млад мъж и стой седнал пред теб на едно столче през един микроскоп между краката ти е малко кофти
Тери, а няма ли шанс при теб да се изчисти от самосебе си както се предполага, че е станало при мен, мисля, че при 80% от хората настъпва самоизлекуване, ама пък, ако го имаш отдавна явно няма шанс, но важното е да не прави проблеми, щом цитото е наред, всичко е ОК