Здравейте, искам да споделя с вас ситуацията, в която се намирам и да прочета какво е мнението ви.
Последната ми менструация беше на 24.10, дължина на менструацията е средно между 29-30 дни. В овулация съм била на 08.11, като на 06.11, 07.11 и 08.11 сме се потрудили доста, така да се каже. На 22.11 очаквах менструация, която все още не се е появила - вече 6 дни закъснение. Менструацията ми е редовна винаги. На 17.11 сутринта, или 4 дни преди да ми дойде ме заболя десния яйчник и това продължи през целия ден - усещах нещо като придърпване. След това болката отшумя и се прехвърли от ляво. 1 седмица след овулацията ми се появи някакво бяло течение, почти прозрачно, няма мирис и определено не ми е некомфортно, което изключва инфекция, продължава и до днес. Тази сутрин направих тест - отрицателен. Няколко дни ми ставаше лошо, особено след цигара. Гърдите ми определено са по-чувствителни и като че ли "зърнести", зърната ми са постоянно настръхнали, апетитът ми се повиши... Дали е възможно да съм бременна, а тестът да не отчита? След два дни имам записан час при гинеколога ми, но просто не спирам да мисля за това... Моля, споделете ми какво мислите вие.