0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

To4ica13

• 337
  • Късметът е част от плановете
Re: Правим опити за бебе-Тема 14
« Отговор #440 -: Май 18, 2018, 18:55:22 pm »
Тери, не се притеснявай. Когато има процедури докторката работи и в събота и неделя. Има си екип и тогава. Няма да изпуснете нищо. Мен ме е преглеждала в Събота..а след това имаше пункция.
За спермограмата я искат по- рано към досието -1 месец важи, а после в деня на инсето предполагам се дава само материал. Поне така е при ин витрото.
*
« Отговор #441 -: Май 18, 2018, 19:16:11 pm »
Тери?Загубила ума и дума?Не вярвам :D
Всички клиники правят процедури през почивни и празнични дни.Овулацията не гледа календар.Моя д-р знам че и на Великден работеше.Тъй ,че споко :)
*
« Отговор #442 -: Май 18, 2018, 20:03:17 pm »
Благодаря за информацията, момичета. Странно спокойна съм. Не залагам много надежди, за да не остана някога разочарована. Мисля, че това ми помогна да посрещна всеки цикъл без да се сривам. Този път като ми дойде даже и нямах лека нотка на огорчение. Явно животът при мама доста добре ми се отразява. Дали аз не съм пуснала плъховете....
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
« Отговор #443 -: Май 18, 2018, 21:07:45 pm »
Фани, благодаря ти! Много ми хареса този Sperm Meets Egg Plan особено тази част  :D Don't worry about stress! Regular old worries about getting pregnant, and if you will ever have children, are perfectly normal and do NOT affect your fertility. Ignore those people who tell you just to relax and stop thinking about it. This is not their problem! The only thing that could actually affect you is serious stress, like moving to a new house, losing your job, family deaths, and other things that make you physically ill or depressed. This can delay your ovulation, or make you not ovulate in a cycle, since you will produce an excess amount of the stress byproduct called prolactin. It will not affect you for long, and the next month you should come back and be normal again.
Не се бях сетила за Preseed/Prefert, но изтича до аптеката и се снабдих. Просто искам да знам, че каквото зависи от мен направено, така се успокоява, че и да не стане поне съм направила каквото съм могла
Сега обаче се чудя понеже в плана пиле през ден докато теста за овулация не е положителен кога да започнем с гушкане всеки ден. Взех си от дигиталните тестове с два хормона, които показват и фертилните дни преди овулация и днес имах усмихнато мигащо човече, което значи, че вече съм във фертилните дни, но когато спре да мига човечето ще настъпва овулацията, та сега ли да започваме всеки ден или като спре да мига? И сега ги правя сутрин както е описано, но за по сигурно дали да не започна и следобед? Ако някой знае ще се радвам да сподели. Благодаря предварително.

:bighug:
*
« Отговор #444 -: Май 18, 2018, 22:34:44 pm »
Фани забременя с този гел.Аз го взех но мъжа ми е скептично настроен .Още не сме го ползвали,седи при всички натурии в огледалото на банята,просто много спонтанно става да правим любов,днес ми е 18ти ден от цикъла,за кога вече.От другия месец ще го използвам.
*
« Отговор #445 -: Май 18, 2018, 22:39:10 pm »
На мен засега този гел не ми е помогнал. Ползвам го от 6 месеца. Надали вреди, ама при нас не даде резултат. Май помага повече, когато жената няма достатъчно слуз за придвижване на сперматозоидите. И като това не помага, ще скъсяваме пътя им още повече.
Ей много хубаво днес колко бременни писаха в темата. Градушката днес е от бебешки прашец.
« Отговор #446 -: Май 19, 2018, 11:37:35 am »
Момичета, днес пуснах АМХ, стискайте палци да е над 1. Също така едно момиче беше публикувало  във фейсбук добавки за подобряване качеството на яйцеклетките. Милсите ли, че ако пия нещо през месеците на инжекциите за спиране на цикъла би имало ефект или няма смисъл през това време?
P.S. Това са добавките:  пренатални витамини, Витамин. D 1000мг, Q10-100мг.,омега 3- 2000мг,фолиева киселина 100мг и спирулина 3000 мг.
« Отговор #447 -: Май 19, 2018, 12:08:51 pm »
Христинче, хайде скоро на топло и твоите точици  :D ще стискаме палчета!!
Маги мей, направи си тестче когато ти е комфортно, тези прилошавания може да са знак 😉 за спорта не се презорвай, давай по-полека
Тери, радвам се, че си спокойна, ще се случат нещата, дай Боже от първия път ❤️
Helianthus, и на мен тази част ми хареса и все пак има логика, ежедневния стрес е неизбежен и ако чак толкова влияеше, нямаше никакви бебета да стават. Гелчето, при мен помогна защото аз поддържам доста киселинна среда заради рецидивиращи кандидози и така се държа далеч от тях, а киселинната среда убива плувците. Също съм с оскъдна цервикална слуз, а и по този план секс през ден и всеки ден си прави положението доста сухо. Относно плана, идеята на през ден до установяване на овулация е да не се изтощиш докато дойде момента за всеки ден, особено при по-дългогодишна връзка си идва малко в повече. Иначе идеята е постоянно да се внасят сперматозоиди, за да се гарантира стигането им до яйцеклетката навреме. Това не е най-подходящо при мъжки фактор обаче, но май при вас не е така. И аз като теб исках да съм направила всичко зависещо от мен и затова този план ми допадна, пък взе, че и проработи, защото първия път не ставаше няколко месеца.
« Отговор #448 -: Май 19, 2018, 12:45:24 pm »
Плана е страхотен, единствения му недостатък е, че в него е замесен и мъж 😁
« Отговор #449 -: Май 19, 2018, 14:45:36 pm »
Плана е страхотен, единствения му недостатък е, че в него е замесен и мъж 😁

Хахахах  :D оооо, имах и аз разни включвания от типа “аз съм решил да се пазя няколко дни, щото така съм чувал, че трябвало”... ооооо, ламя бълваща огън виждала ли си  😂😂😂 бързо се съгласи с мен, че по-добре съм ги обмислила и планирала нещата
« Отговор #450 -: Май 19, 2018, 14:46:44 pm »
Здравейте момичета! И ви благодаря за вниманието. Спермограмата изглежда лоша, но на 28 след лечението сме при д-р Петрова да видим какво следва оттук насетне.
Тери стискам палци ти пожелавам успех! Ще изгрее слънчице и при теб съвсем скоро, усещам го  :bori_003:
Точице, честито! Леко и безпроблемно бременеене и в края му едно, дай Боже две, прекрасни бебенца да гушкаш!  :cheerleader:
Михаела стискам палци и за теб!
Маги Мей стискам палци и на теб и чакам новини, че не ти е дошло!
На всички ви хубав, слънчев и спокоен ден!  :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1:е
« Отговор #451 -: Май 19, 2018, 17:31:36 pm »
Точицеее тихичко честито и от мен. Всичко е наред а ти пусти така и не вярваше че ще станат нещата. Много се радвам за теб браво за прекрасната новина.
Тери кога ще я правите инсеминацията че нещо не радвам хаха
Магии тръпна с теб и чакам хубави новини и силно стискам палци.
Михаела дано имаш хинави стойности на АМХ. Чакамете да пишеш.
Захарна какво е заключението на С?
При нас с мъжа се постарахме вчера и днес (дните в които докторката каза че трябва да съм в О) той вече е по добре и мисля че ще пропусне антибиотика за сега. Държи и да си направи С другата седмица. Дано не са му повлияли много всичките хапчета които изпи. Абе дано да сме свършили добре работата този месец. Вече и съм в отбора на чакащите.
« Последна редакция: Май 19, 2018, 17:34:47 pm от Слънцемое »
*
« Отговор #452 -: Май 19, 2018, 19:44:54 pm »
Михаела,
тези добавки лекар ли ти ги изписа?Аз също се интересувам от добавки ,ама на своя глава не съм пила до сега.Моята приятелка ,която също бори стерилитет ,си купи една торба ,дето някой й ги препоръча.Моля те кажи и кое за какво се пие,ако не те затруднява.
*
« Отговор #453 -: Май 19, 2018, 21:26:55 pm »
Ами за моята инсеминация има доста АКО-та:
- ако отговоря на стимулацията с Клостилбегит (че нали имам мутация в гена)
- и ако микробиологията ми е чиста (имах Стрептококи миналия месец и бях до вчера на антибиотик)
- и ако не съм успяла да заразя Мишо (имах първо Гъби и Ешерихия коли, на следващия месец Стрептококи. Не ми предписаха лечение никакво за него)
- и ако хванем фоликулите преди да се пукнат ще направим.
Ако не юни. Важното е, че започнахме.
*
« Отговор #454 -: Май 19, 2018, 21:43:22 pm »
Тери,
акото цапа и мирише!Горе главата!Щом си почнала ще стане,не се затормозявай от сега.Ще стане,няма начин просто.
Аз сега,ето,д-ра каза -виждам го твоето бебе,ще стане спонтанното забременяване.Толкова ми е спокойно,че и да не стане тоя месец здраве да е.Просто си казвам живота е прекрасен и това е!
Не си трови главицата с акота!Ще побелееш по-бързо :bighug:
*
« Отговор #455 -: Май 19, 2018, 21:52:25 pm »
О аз изобщо не се тормозя, ама Слънцемое ме пита кога ще ми е инсеминацията, пък аз как да кажа като не знам. Даже съм много спокойна. Нещо и вълнението ми липсва.
Кофти, че АКО (замириса ли :D) има инсеминация май ще е в деня, в който идват шефовете от Белгия, за да се прави оценка на екипа ни. Аз така хубаво щях да се оценя и сега няма да има кой да каже хубава дума за мен :D
Слънчице, хайде дано твоя доктор е врачка! Ти си много нахъсана и положително настроена. На положителен човек ще му отива положителен тест за бременност.
« Отговор #456 -: Май 19, 2018, 22:57:38 pm »
Еми защото кажа че ще има ама не разбрах за кога и за това питам хахах да се настроя че ще забременея и аз хахах ти от къде тия всичките работи ги хващаш направо не ми е ясно стрептококи гъби и тем подобни... и аз другата седмица ще трябва да си пусна микробиология и да видиме какво ще е положението...
Слънчицето и аз вече съм на този принцип ако стане - стане ако не има толкова неща на кпито да се радваме, са ги изживеем и т.н. че няма смисъл да се тормозим допълнително. Усмивки момочета.
*

To4ica13

• 337
  • Късметът е част от плановете
« Отговор #457 -: Май 20, 2018, 11:12:06 am »
Момичета аз днес съм с кървене и ме приеха в болница. Не знам какво ще стане, страшно съм притеснена ...
*
« Отговор #458 -: Май 20, 2018, 11:23:44 am »
Точица стискаме палци с теб сме!Прегръдки и сила ти изпращам!

« Отговор #459 -: Май 20, 2018, 11:26:18 am »
Кураж точице. Всички сме до теб и стискаме палци всичко да е наред. Пиши ни. Прегръщамете