Тери, пусни си контролна МБ другаде наистина, много е странно така всеки път да има нещо и да е различно, а Мишо беше мъжът ти, нали, той пие ли лекарства като откриете нещо, не може все в този кръг да се въртите, стискам палци да изчистите всичко този месец и после да имате успешна инсеминация
Хана Монтана, аз веднъж ходих в Щерев за Цитонамазка, винаги ми е била IIA, рядко I и там се оказа, че в канала ми е IIC със данни за човешки папилома вирус, ама то не е сигурно докато не се изследва специално за него, та ме пратиха на колпоскопия, оказа се, че всичко ми е чисто, те нали слагат реагент и клетките, които не са ок се оцветяват, следващите ми цитонамазки са били I група и според лекарката, ако е било ЧПВ сама съм се излекувала, което е напълно възможно. Мисълта ми е, може да не е ЧПВ, а да са изменени клетки от възпалението открито при МБ, обаче ако се изледваш за ЧПВ поне ще отхвърлите това. Аз лично си мисля, че след приключване на лечението можеш пак да направиш колпоскопия и тогава да мислите за биопсия.
Христинче, стискам силно палци всичко да е наред, добре се следиш и лекарят добре реагира, опитай се да си максимално спокойна
Момичета и аз за пръв път чувам и виждам такова нещо, със сигурност не разчитам на това, просто ви го показах, за да го видите и вие
)) Иначе аз си мислех, че поне на ехограф може да ме погледне, ама не...ще се ходи при специалист и това е
)) Както ви казах, поне ме пипна за късмет
Всъщност моят тест за овулация беше силно положителен снощи и тази сутрин пак...ама днес ми е 18 ден, това значи че овулацията ми ще е или на 18-ти или на 19-ти ден, а 19-ти вече е ужасно късно при 27 дневен цикъл, може би пък този да се очертава дълъг, заради пътуването ни до Гърция, аз като пътувам ми се размества понякога, ама ако просто ми се е скъсила ЛФ няма да е честно, а и тази яйцеклетка дали ще е ОК с толкова късна овулация...снощи работихме по въпроса разбира се, днес и утре също ще се отбележим, ден почивка и пак, ама то ще дойде време да ми идва...