Здравейте, момичета, аз изчезнах за малко, но ви следя
Сега ще се върна да дочета и последните 4-5 странички. Аз с тези прекрасни изследвания се оказва, че или ще имам ановулаторен цикъл или късна овулация, което не си личи особено от LH-то на 3-ти ден, ама явно е така...ходихме на почивка за седмица и спрях да меря и БТ и тестове за ову не правих, върнах се на 12-ти ден, на 13-ти правих ову тест и беше почти с една лентичка, такова нещо съм виждала на 9-ти ден, ама на 13-ти не бях, по принцип овулацията ми е на 15-ти ден, обаче днес е 17-ти ден и едва днес е една идея преди положителен теста, като се има предвид, че цикълът ми е 27 дни от декември насам, преди това и по 26 този месец съм го отписала, а и уж изследвания щях да правя на прогестерона на 7-ми ден след ову, то какво стана не знам, температурата сериозно премерих днес за първи път, нещо ми дойде вповече и си е 36,6, нормална за мен ФФ температура, даже спад няма като за овулация, не знам какво става, ама ми е криво, даже секс не ми се прави, а ще се наложи днес и утре и вдругиден и после след ден почивка...ходих и на лекар на 13-ти, ами...изводът е, че ще се наложи да си записвам час в репродуктивна клиника, лекарката каза, че нищо ми няма и да спра да меря температура и да правя тестове, взе ми цитонамазка, че нямам от тази година, поопипа ме тук-там, по възклицанията предполагам, че ако има овулация ще е по-скоро от десния яйчник отколкото от левия и...това беше...не ме видя на ехограф, а й казах, че ми е 13 ден...а...пипна ме за късмет
...каза да сме в определена поза и това беше...аз обясних, че ми е къса очевидно ЛФ, но тя каза, че ако трябва ще пия дуфастон, ама ще се разбере от цитонамазката, в която лекарят, който я изследва гледа клетките, които са различни преди и след овулация и на база на деня, в който е взета и размерът им преценява има ли отклонения
...направо се изумих...