Точице,
Другата година юни месец ДРЗ ще е в Пловдив, та да я доведеш. Ще има лекари, които гадаят бъдещето и вещаят добри времена.
Иначе на тазгодишното ДРЗ аз отидох с идеята само да подкрепя събитието. Но единия аспект на подкрепата на събитието е да се провеждат и консултациите все пак. Хората така се престрашават като видят, че някой е седнал при някой лекар и те решават да пробват. И аз уж се навих да си направя една консултация само. То взе, че ми хареса и на 3-4 места сядах. Единия лекар от Плевен направо ни отписа, какво съм си губила времето с инсеминации, давай инвитрото. Ето този подход много не ми харесва, как така уж има материал за инсеминация, ама той давай инвитрото, инсеминациите били загуба на време. Далеч не е така. Както казва д-р Мели, ако не дадат резултат, поне показват как реагира организма на стимулации, как се обработват сперматозоидите и т.н.
И сега полезаната информация, която смятам, че получих. Д-р Конова беше там също. Тя препоръча Мишо да мине през КИРМ Пловдив. Там имат д-р Сава някой си (ще проверя, ако някоя се заинтересува). Той бил ендокринолог и е специализирал в чужбина андрология. Както знаете, няма много андролози в България. Та може би Мишо ще го посети. Оказа се, че при мен не сме правили антиспермални тела и още анти нещо си. Според момичетата се прави след няколко опита, според Конова не.
Иначе аз наистина смятам, че не свърших особена работа, то основната работа е организацията, която Маги е поела. Но ще помагам за догодина. Мен ме сложиха отвън да казвам на хората накъде да влизат. И нали никого не познавам. На всички лекари напомних да се регистрират за томболата за ваучерите
Конова изглеждаше сякаш ще си помисли по въпоса
И пак нали никого не познавам. С кафето нали вървят късмети. И един възрастен човек тегли късмет за кафето си и аз му казах, че ако той изтегли късмета със забременяване, ще се гръмна. После се оказа, че той бил лекар и то участвал в екипа на първото бебе инвитро в Б-я
Е поне го разсмях