0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Правим опити за бебе-Тема 14
« Отговор #900 -: Юни 08, 2018, 22:20:07 pm »
Ако знаете какъв апетит имам... особено вечер от 2 дни... мога да изям мноооого храна.... незнам утрогестана ли така ми действа? От естрофема не е че го пия от 20дена...
*
« Отговор #901 -: Юни 08, 2018, 22:22:12 pm »
От него е. Аз пия прогестеронов препарат и днес си поръчах 4 чинии ядене за вечеря. Сега разбирам защо бременните дебелият, то тези хормони
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
« Отговор #902 -: Юни 08, 2018, 22:37:29 pm »
Ужас.... но все пак това е добър признак... нивата му се повишават, а това е добре за трансфера :)
*
« Отговор #903 -: Юни 08, 2018, 23:55:08 pm »
Христинче,
успех утре :bighug:,стискам палци и
 на краката.
Захарна,с една тръба ,ако всичко друго е наред,имаш огромни шансове.Щом си тръгнала да търсиш причини и следствия ще се получат нещата.
*
« Отговор #904 -: Юни 09, 2018, 06:29:19 am »
Ами да, мини мис Моника е малък герой от едната тръба на Маги по съвсем естествен път.
Ама Слънчицето и тя секретарка на групата като мен. Как помни, че в четвъртък трябваше да сме за заповед. Моя хубостник нали се разболя, ама гаден стомашен вирус. И решихмв да си ходи у майчин дом, че не ми се пътуваше по автобуси с неговия вирус, та той ходи сам до София. Моя Мишо е много антисоциален човек, което е тъжно, защото има страхотно чувство за хумор. Та разказва ми за взимането на заповедта и аз: " о, представям си го като една стаичка, в която една усмихната жена ти пожелава успех". И той като избухна, че не искал да чува повече тази дума. Имало 50 човека преди него на опашката. Хората на опашката си говорили помежду си и си пожелавали успех, При влизане в стаята ти пожелавали всички успех, при излизане от стаята ти пожелаваш на следващия успех. Чул е успех над 50 пъти, притеснил се, че може в стаята да правят инвитрото щом толкова успех трябва вътре, а той не ме беше взел
*
« Отговор #905 -: Юни 09, 2018, 08:25:20 am »
Тери,направо си го представих ,всички тези хора и "успехи". :)
Момичета,снощи ми беше овулацията.И познайте-нищо!Мъжа ми се скова от притеснение ли,какво ли.Никаква не я свършихме.Може ли да правим секс всеки божи ден,понякога и по 2 пъти,а в деня на дните баш  не?!Ами бясна съм.Питах го-добре бе,ако отидем на инсеминация и там ли така ще направиш?Той настояваше да правя тестове.Видя ,че се разочаровах и стана и обикаля двора,къщата.В 4 часа си легна ,и то защото аз настоях.Не искам да го обвинявам,той е един прекрасен мъж,обичаме се много,но ме хвана яд.С 2 думи,тоя месец пиши го бегал.
Оф,Христинче пиши какво е станало ,мила.За малко да те забравя в яда си.
Весело изкарване на плевенчанки.
« Последна редакция: Юни 09, 2018, 08:28:00 am от Слънчицето »
« Отговор #906 -: Юни 09, 2018, 09:55:08 am »
Благодаря момичета.

Слунце няма да му казваш кога си в ову... а тойнтеста ако е бил + вчера.. днес или утре ти е овуто.. така че не го отписвай месеца... ама не му казвай.. че някои се спичат както твоя.
*
« Отговор #907 -: Юни 09, 2018, 11:18:46 am »
Здравейте отново от мен. Първо искам да кажа, че всички сте големи хубавици 😍 (надникнах и аз в профилите ви). Не знам дали ме помните, бях писала за едно зацапване 7дни след овулация - е, не беше имплантация. Този месец също съм го отписала, назначиха ми 10-дневно лечение на шийката със Силверджин вагинални таблетки, което естествено съвпада с овулацията, а докторката каза да избягвам контактите по време на лечението 🙁
« Отговор #908 -: Юни 09, 2018, 12:08:24 pm »
Здравейте, момичета
 Имам нужда от помощ. Днес ми дойде на 25 ден от МЦ ( обикновено ми е 29 дена), но последните 2 месеца без този бях на противозачатъчни.
 Та уговорката ни с Док. тоя месец беше да си пусна ФСХ на 1 ден и да и съобщя резултата за да каже има ли смисъл да пътувам до София ( живея във Варна). От 6 месеца  дебнем и все се разхождам на празно( между 3-5 ден)  защото ФСХ ми е висок та сега си го пуснах по-рано за да има време , ако е нисък да хващам влака. .. оказа се, че днес няма никой от екипът и на смяна, утре била в клиниката и тогава трябва пак да се мъча да се свържа с док.
 Ще умра от притеснение да ли е ОК ФСХ и ви пиша, ако някой друг  се  е тествал на 1 ден да каже ОК ли е и дали може за мое нещастие да "фръкне" над горната граница до понеделник? Днес е 1,68 при референтни стойности на лаборатория в първа фаза до 12.5.                                   
 Началото на Май си получих заповедта и се притеснявам, че не можем да почнем ...  чувам, че Юли и Август не стартират процедури. Вярно ли е :-( ?
« Отговор #909 -: Юни 09, 2018, 14:35:57 pm »
Мина ми трансфера на две хибави бластоцистчета.. Прогестерона ми е 10.5ng/ml.  не е ли нисък?
*
« Отговор #910 -: Юни 09, 2018, 14:57:23 pm »
Хрис, според мен утре настоявай да се чуеш с лекаря си. Ако ти каже, че е коректно изследването- правиш каквото ти каже, ако не- имаш време да си пуснеш и на 3ти ден и да реагираш за София.

Христинче, стискам палци, дано е успешен опитът. Иначе щом са ти направили трансфер- значи е добре. Така или иначе ще си на поддържаща терапия с прогестерон. Пикът на прогестерон трябва да ти е около 4-7 дена след трансфера (по логиката, че тогава е след О и съответно оплождане, около имплантацията). Щом и лигавицата е добра- всичко останало е късмет.

После чакам коментари за ДРЗ :)

Късмет на всички!
*
« Отговор #911 -: Юни 09, 2018, 15:16:36 pm »
Христинче,дано останат двечки!
« Отговор #912 -: Юни 09, 2018, 15:23:56 pm »
 Pav-la, лекарят ме накара този месец да си го пусна на 1 ден. Реши този месец да ми спестят евентуално пътя. Наясно съм, че се изследва ФСХ между 3-5 ден. Искат да видят ориентировачно как е.
 От шест месеца вече всеки месец се влача с куфара до София и... греда :-(
Искат да съм София до 3 ден, ако го пусна в понеделник ще излезе наобяд и  няма как да съм там. Затова досега все пътувах и там се изследвах.
 Ох, ще е дълъг ден днес... едва ще дочакам утре да чуя "В понеделник да си при нас"...

Христинче стискам Ви палци!
« Отговор #913 -: Юни 09, 2018, 15:30:53 pm »
Писах смс на доктора с резултатите. Иначе освен утрогестана 3х2 ми изписа и дуфастон 3х1... в понеделник пак ще го изследвам
*
« Отговор #914 -: Юни 09, 2018, 18:14:23 pm »
Хриси, моя на 7 ден след О беше 17 и казаха, че е супер. Та като ти дойде пика сигурно и твоя ще е добре. Дано ДРЗ днес донесе късмет и на теб. Само се чуваха някакви въпроси днес от рода на: "Хриси писа ли?", Веднъж дори от една жена, която не пише в нашата тема, но явно ни следи. Днес е имало много стиснати палци.
И малко инфо от ДРЗ ние с Михаела вече сме горди членове на сдружението
« Отговор #915 -: Юни 09, 2018, 18:46:05 pm »
Много благодаря... поздравления за членството.. Надявам се да сте осталани доволни от ДРЗ-то. Видях снимките във фейсбук, ама много сте хубави всички и усмихнати и щастливи.

Писах смс на док.. и той отговори че е добре. Та в понеделник или вторник ще го пусна пак.. надявам се стойностите да са добре. :)
*
« Отговор #916 -: Юни 10, 2018, 00:01:39 am »
Хрис, можеш ли и утре да го изследваш (Сити лаб работи)? Така ще се разбереш и с доктора, а ако трябва (силно стиснати палци и ти го пожелавам от сърце) заминаваш за София още неделя вечерта или когато ти кажат.

Христинче, той ли той ли ти каза да пускаш през 2-3 дена? Иначе изчакай още 4-5 и пусни тогава, ако не се е покачил може и под друга форма да ти го изпише. Иначе сега пак ли си на НМХ и аспирин? Дано да ти е успешният опит!

Тери, честито членство. На мен ми е странно, защото съм член, но не съм виждала момичетата. Ще гледам да поправя това при първа възможност. :)

Късмет на всички!
« Отговор #917 -: Юни 10, 2018, 09:40:49 am »
Нямаме в нашия град лаборатории които работят в неделя. Не, не ми е казал док.,  аз си искам да си го следя прогестерона.

За НМХ и аспирина док каза след + тест.
« Последна редакция: Юни 10, 2018, 09:45:28 am от Hristinchet0 »
« Отговор #918 -: Юни 10, 2018, 12:49:44 pm »
Хриси, много силно стиснати палчета от мен. Кога ти е датата на теста?
Иначе Тери ви е казала едната новина, а другата е, че ние сме едната двойка спечелила наградата от томболата и се надявам и на нас да ни е на късмет това ДРЗ. За мен беше изключително полезно, консултирах се с доста специалисти. Освен това беше много забавно и приятно. Всички момичета вършат толкова много работа, за да помогнат на двойки като нас и все пак са безкрайно лъчезарни и усмихнати, както и наистина съпричастни. За това се радвам, че решихме да отидем и да усетим зареждащата енергия на всички и духа на събитието. Благодаря ви момичета, че въпреки че повечето от вас вече са сбъднали мечтата си, не ни изоставяте и сте плътно зад нас, както и за прекрасния вчерашен ден  :bighug:
« Последна редакция: Юни 10, 2018, 13:32:55 pm от Mihaela Viyacheva »
*
« Отговор #919 -: Юни 10, 2018, 13:30:44 pm »
Михаела ,честито!След като свърши 6 месечния курс ли стартираш?