0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Правим опити за бебе-Тема 14
« Отговор #880 -: Юни 08, 2018, 07:18:40 am »
Хахаха, Слънце, радвам се, че надминах очакванията. Въпреки, че онзи ден една приятелка такъв "комплимент" ми направи. Каза: "от няколко дена съм притеснена, че съм остаряла, ама като гледам и на теб са ти излязли бръчки"... Сега само тези бръчки виждам в огледалото.
Междудругото колко млади се оказаха Хриси и Мишето. През такива неща минавате, че не можех да си представя, че може да сте на моята възраст. Не може някой на моята възраст да е толкова корав. Адмирации, момичета, и много щастие съвсем скоро.
Ех, Хриси, как ми се иска да можех да дам съвет, ама нищо не знам. Маги и Павла са гурутата тук, но Маги сигурно е някъде по пътя София-Плевен-София-Плевен-София-т.н.
Да ти кажа и групата във фейсбук е полезна, ако не успеем да ти отговорим ние, там има много народ и бързо реагират на въпроси (надявам се и адекватно)
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
« Отговор #881 -: Юни 08, 2018, 08:45:32 am »
Zaharna всичко ще е наред. Да се похвалиш после с хубавите резултати :)
Хриси късмет и да теб в събота.
Маги стискам палци и за теб
Приятно прекарване на всички в събота и аз ще пропусна тази година, че имаме рожденник и няма как :)
*
« Отговор #882 -: Юни 08, 2018, 09:49:50 am »
Хриси, може да си пуснеш прогестерон. Да видиш как си!

Извадихме 4 яйца.

« Отговор #883 -: Юни 08, 2018, 10:00:31 am »
Браво Магии, стискам палци всички да се оплодят и да станат едни отлични ембриончета, някои от които, след месец, здраво да се зкрепят за теб.
Теди, точно защото знам колко е трудно и колко сила се изисква, без значение на колко години си, безкрайно много се възхищавам на всяка една от вас  :bighug:
« Последна редакция: Юни 08, 2018, 10:03:22 am от Mihaela Viyacheva »
*
« Отговор #884 -: Юни 08, 2018, 10:08:43 am »
Маги,супер!Ти ЗЕТ  щеше да правиш ,или се бъркам?Стискам палци да се оплодят всичките и да ти е успешен опита :bighug:
Захарна сигурно вече е в болницата.Дано е добър резултата й.
Момичета от Варна до Плевен няма директен автобус,ще ви гледам когато Маги качи нещо тук.
Тери аз си мислих ,че в четвъртък,вчера щеше да ходиш за заповедта.Голяма екскурзия ще си направиш.
« Отговор #885 -: Юни 08, 2018, 11:23:32 am »
Маги, браво на теб. Всички да се оплодят и делят. Решили ли сте колко ще си прибереш като мине всичко?  Хриси щеше да прави ЗЕТ и то утре.
Точица, как се чувстваш? :bighug:
« Последна редакция: Юни 08, 2018, 11:28:10 am от tanq88 »
« Отговор #886 -: Юни 08, 2018, 11:33:03 am »
Маги,  браво... екстра си е бройката.. сега всички ще се оплодят и хубаво ще се делят... и айде скоро да си ги прибереш на топличко :)

Аз съм утре.. само че съм голям песимист нещо.. незнам защо... утре ще го пусна прогестерона и дано е висок... :)

Теди и Михаела.... големи красавици сте... и много младички. :)
*
« Отговор #887 -: Юни 08, 2018, 11:40:21 am »
Само аз ли ви нямам във ФБ? Намерете ме, Тери ме има в приятели!

« Отговор #888 -: Юни 08, 2018, 11:44:51 am »
Аз имам само Marsi :) Това е моя профил https://www.facebook.com/profile.php?id=100000259920742&ref=bookmarks
*

To4ica13

• 337
  • Късметът е част от плановете
« Отговор #889 -: Юни 08, 2018, 12:19:50 pm »
Хеее, Таня много си усмихната :)
Маги, браво за яйчицата аз си мечтая за такава бройка.
Христинче, стискам палци ... Недей с песимизъм да тръгваш.
Аз съм добре, влизам, чета ви ...така де... махнахме вчера конците. Подадох документите отново към  фонда. Ходя тези дни на работа, че местят офиса ни, а моите бумаги са доста. Гледам да не мисля за случилото се, доколкото е възможно и така...
Ето ме и мен иначе : https://www.facebook.com/chesan.na.prah
*
« Отговор #890 -: Юни 08, 2018, 12:36:00 pm »
Точице, колко съм завеяна. Гледам ти снимките и си мисля "абе, каква е тази Зоя, която е отбелязана на всички снимки на Точица" 😀😀😀 Ти да не си била моделка, много готини снимки с розовата рокля.
Мисля, че Хриси най-много ме изненада като възраст. Мислех, че ще е към 35. С вече голяма госпожица и толкова неща зад гърба й. Пу-пу.
Маги, браво на теб и на десния яйчник! Дано отъркаш традицията за забременяване след ДРЗ.
*
« Отговор #891 -: Юни 08, 2018, 12:42:42 pm »
Здравейте и от мен :)
Маги, браво! Страхотна бройка! Дано да се оплодят всички и да си ги върнеш и задържиш за 9 месеца :)
Хриси, успех утре! Дай Боже всичко, което ти върнат да се захване и да не мърда до финала :)
Успех на всички!
Пратих покани на тези от вас, които са си дали ФБ страниците  :D
Само точица не мога да поканя 8O Нещо си е заключила профила.Дава ми само съобщение да пратя.
Таня, ами ние с Дани тръгваме след малко от Зарата  :wink:
Хайде аз да се приготвям и отпрашвам към Плевен :)

« Последна редакция: Юни 08, 2018, 12:45:20 pm от petqst »
*

To4ica13

• 337
  • Късметът е част от плановете
« Отговор #892 -: Юни 08, 2018, 12:56:48 pm »
Аааа .. да истинското ми име не е Точица. :D
Петя, идея си нямам как съм си заключила профила и най-вече  как да го отключа.

« Отговор #893 -: Юни 08, 2018, 13:31:31 pm »
Тери.. ти си просто уникална... чак на 35 викаш а 😄 ... предното описание и то беше забавно... с очила и какво друго беше... Много забавен човек си.. 😘
« Отговор #894 -: Юни 08, 2018, 16:13:09 pm »
Здравейте момичета!
Мина моята ЦС.... не ми взимаха кръв. Направо успойка и след нея се събудих замаяна, има слабо кръвотечение, но болки нямам. Резултата е лява непроходима тръба. Бяхме и до д-р Петрова. Каза два дни пълна почивка после опити през ден. И след като дойде или не дойде цикъла да отида при нея да обсъдим какво ще правим оттук насетне. Направо се обърках вече... и какво ще я правим тази тръба... не знам.
https://www.facebook.com/profile.php?id=1078197822 Това е моят профил, ще се радвам да се сприятеля с още някоя от вас.
Успех на всички момичета  :bighug:
« Последна редакция: Юни 08, 2018, 16:19:21 pm от Zaharna »
*
« Отговор #895 -: Юни 08, 2018, 16:25:51 pm »
Зари, ще дебнете десния яйчник. Ако всичко друго е наред, от него си имаш пълен шанс за забременяване. Важното е поне една да е функционална. Важна стъпка до забременяване е диагностициране. Да знаете с какво се борите. Ако мъжа ти даде други резултати на другата спермограма и инсеминация може да правите на дясната тръба. Дано не си много притеснена, тежък ти беше този месец :(
До всички Пловдивчанки, повече никога не трябва да се оплакваме за жегата в Пловдив. Имам чувството, че Плевен е ядрото на земята. 32 градуса, но се усеща като 40.
Ние тук с жилетки, че в северна България ще е студено.....
« Отговор #896 -: Юни 08, 2018, 16:52:45 pm »
Здравейте момичета! Чета ви, гледам профилите ви във фейсбук какви се хубавки и усмихнати, и се ядосвам защо точно най усмихнатите и добри хора трябва да им се случват такива неща, да се борят за рожба. Борбата ни прави по силни и когато се появят нашите дългоочаквани дечица ще бъдат най обичаните на света. Вккарах се в размисли яко хаха. Иначе ето ме и мен
https://www.facebook.com/mimchetoooooooo
*
« Отговор #897 -: Юни 08, 2018, 17:32:37 pm »
Милиарда  :o   8O  8O както се казва:"кой баща те е направил"  :o
« Отговор #898 -: Юни 08, 2018, 17:37:28 pm »
Хаха Тери много ти благодаря! 🤗🤗🤗, като гледах твоя профил лъхаше щастие, любов и доброта и най вече видях едно красиво и лъчезарно момиче. Остани си такава, защото си прекрасна!
« Отговор #899 -: Юни 08, 2018, 18:22:22 pm »
Всички сте като арабските принцеси от 1001 нощи, красавици :) Аз утре ще ви пращам усмивки от Казанлък. Има рокерски събор и сме поканени. Ще качвам снимки, очаквам и от ДРЗ :)