В цикъла на ЦС не се прави секс. До ЦС моя лекар каза никакъв секс, защото това е най-добрата контрацепция. След като мин ЦС и овулация действахме с предпазни средства за всеки случай, че по законите на Мърфи кой знае.
Иначе за бактериите: досега нито д-р Даскалов, нито д-р Петрова са ми предписали лечение и за Мишо. Оказаха се прави, защото неговата микробиология излезе чиста след моите гъби, е.коли, стрептококи, уреаплазма и т.н. Явно наистина те по-трудно хващат. Вероятно имайки това предвид, предпочитат да не влошават на мъжете спермограмите с лекарства.
Силна седмица: много успех на Захарна утре за ЦС, на Маги вероятно ще я пунктират, на Хриси в събота (мнооого стиснати палци) и на Танчето след 10на дена на теста.
Аз чакам до 5-6 да ми дойде. Признавам си, че една лека надеждица се беше прокраднала в мен, защото гърдите ми пораснаха и боляха, бях много гладна, вчера БТ стигна до 37 градуса. Нооо днес нито БТ е 37, нито гърдите болят. От Дуфастона си е било. Днес ходих на микробиология. Чакам резултатите другата седмица, за да види ще има ли инсеминация или продължавам лечението, ако се наложи този път ще изискам и вагинални глобули.