0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Правим опити за бебе-Тема 14
« Отговор #860 -: Юни 07, 2018, 08:20:01 am »
Добре де. Защо не са предписали лекарства и партньора?( не е сещам кой беше споменал това). Това е безумие за мен. Нали и той може да е заразен и после пак да предаде гъби-мъби и всякакви други гадости?
Казах ви,че до преди години и аз бях нон стоп с проблеми от такова естество,но в един момент се стабилизираха нещата. Това,което помня че промених е,че бельото ми вече е само памук. Това сатени,дантели,прашки,ги забравих. Прашки слагам само ако тоалета не позволява друго. Забравих и за тампоните. Лекарката като разбра,че ги ползвам,строго ми забрани.
« Отговор #861 -: Юни 07, 2018, 09:20:15 am »
Захарна, успех с ЦС в петък, стискам палци за много добри резултати. Както ти е казала и Хриси е добре да изчакате до следващия цикъл.
*
« Отговор #862 -: Юни 07, 2018, 09:30:41 am »
В цикъла на ЦС не се прави секс. До ЦС моя лекар каза никакъв секс, защото това е най-добрата контрацепция.  След като мин ЦС и овулация действахме с предпазни средства за всеки случай, че по законите на Мърфи кой знае.
Иначе за бактериите: досега нито д-р Даскалов, нито д-р Петрова са ми предписали лечение и за Мишо. Оказаха се прави, защото неговата микробиология излезе чиста след моите гъби, е.коли, стрептококи, уреаплазма и т.н. Явно наистина те по-трудно хващат. Вероятно имайки това предвид, предпочитат да не влошават на мъжете спермограмите с лекарства.
Силна седмица: много успех на Захарна утре за ЦС, на Маги вероятно ще я пунктират, на Хриси в събота (мнооого стиснати палци) и на Танчето след 10на дена на теста.
Аз чакам до 5-6 да ми дойде. Признавам си, че една лека надеждица се беше прокраднала в мен, защото гърдите ми пораснаха и боляха, бях много гладна, вчера БТ стигна до 37 градуса. Нооо днес нито БТ е 37, нито гърдите болят. От Дуфастона си е било. Днес ходих на микробиология. Чакам резултатите другата седмица, за да види ще има ли инсеминация или продължавам лечението, ако се наложи този път ще изискам и вагинални глобули.
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
*
« Отговор #863 -: Юни 07, 2018, 10:18:18 am »
Захарна успех на ЦС,ние правихме секс но по метода на прекъснатия полов акт  :wink:
Миналата година имах glue cells и само за мен изписаха глобули и това е.Днес съм на микробиология от 14.30 и видях вчера нещо като пъпка на влагалището,ще питам и за това.
Териии ,дано си се отървала от всички бактерии вече,че доста се измъчи.Кога ще ходиш за заповедта?
« Отговор #864 -: Юни 07, 2018, 11:25:21 am »
Тери, дано да ги няма вече тези гадини и да си продължавате по план. Хриси, успех на трансфера и двечките да се закрепят и след девет месеца едни близначета да ви радват. Успех и на Маги както и на всички останали. През много неща преминахме всички, така че ни е време за един Happy End :)
« Отговор #865 -: Юни 07, 2018, 11:44:04 am »
Момичета първо искам да пожелая късмет на всяка една от вас, на която и предстои някаква процедура и дано да ни зарадвате с едни хубави 2 черти! И второ искам да ви помоля за някакъв коментар за моите хормони, предстои ми и изследване за инсулинова резистентност. Благодаря предварително! 🤗🤗
*
« Отговор #866 -: Юни 07, 2018, 12:01:53 pm »
Милиарда,
това на 3-5 ден ли е?Lh е високо,трябва да е приблизително колкото FSH.Пролактин не ти ли искаха?Естрадиола ми изглежда добре.
Да сега видях ,май само Tsh би било добре да е по-ниско,ама то варира много бързо.Аз днес пак го пуснах сутринта,случвало ми се е да се варира с цяла единица за 10 дни.Щитовидните май са добре.Нека и друг се включи.Кога си на лекар за коментар?Пролактина също ти е супер.
« Последна редакция: Юни 07, 2018, 12:11:23 pm от Слънчицето »
« Отговор #867 -: Юни 07, 2018, 12:05:08 pm »
Слънчицето половите са на 3-ти ден, а останалите днес на 8-ми ден. Направила съм колаж на всички изследвания и трябва да се мести снимката за да се видят всички, извинявам се за което. Има и пролактин и щитовидните.
« Отговор #868 -: Юни 07, 2018, 12:28:20 pm »
На 14-ти сме на първичен преглед в Надежда. Другата седмица ще правя инсулинова резистентност. Благодаря за коментара! 🤗🤗
*
« Отговор #869 -: Юни 07, 2018, 12:55:13 pm »
Витамин Б е ниско, но не е пречка за забременяване. Моето също е на долна граница и ми изписаха да пия за 2 месеца. Според мен ТСХ е добре. Една ендокриноложка ми каза, че от нейна гледна точка е 2.5 максимума. Както и при инвитро е толкова. А аз съм пример за вариращо ТСХ 2.3, 3.8 и накрая 1.8 в рамките на 10 дена. LH наистина е височко. Ако не се лъжа при превес на ФСХ над ЛХ се говори за ИЯР, а при ЛХ по-голямо от ФСХ за ПКЯ. Дано не давам грешна информация. Аз по принцип съм с ранна овулация и на 3ти ден ЛХ ми беше 8, при теб дори да е ранна О, 11 ми изглежда височко. Пусни и витамин Д също.
« Отговор #870 -: Юни 07, 2018, 12:57:50 pm »
teri_90 благодаря много, надявам се да е високо от ранна овулация, но все пак на 14-ти ще видим какво е положението.
*
« Отговор #871 -: Юни 07, 2018, 21:12:01 pm »
Момичета,днес като ходих на микробиологията лекарката ми  каза,че това топче на интимните ми части е мастно образувание,което не се нуждае от лечение и не пречи и пита дали не искам да го бодне с една игла и да изтече.Не казах благодаря,не съм в настроение за дупчене.В сряда най-късно ще имам резултат.
*
« Отговор #872 -: Юни 07, 2018, 22:18:59 pm »
Ау, много неприятно звучи това дупчене. Ако не ти пречи,ш като облечеш бельо, да си седи. Аз преди 5 години имах ЧПВ със съпътстващите го гадости и ако видя такова нещо, ще полудея.Ох, какво ли съм нямала аз. С 3ма мъже съм спала общо, пък съм като енциклопедия за болести 😁😁
Аз утре сутрин хващам автобуса за София и после Плевен, за да стискаме в събота палци на Хриси.
Михаела, вие ще минете ли?
« Отговор #873 -: Юни 07, 2018, 22:28:39 pm »
Тери, инструктирала съм моя мъж - 10:30 в Плевен, Събота, та чак до вечерта, така че ще се видим с теб и Маги. Момичета, някоя друга от вас няма ли да идва?
« Отговор #874 -: Юни 07, 2018, 22:42:49 pm »
Момичета Благодаря за подкрепата и да, ще продължим с небебеправенето и този месец, защото предишния месец още преди микробиология д-р Петрова каза “моя си..никакъв секс до ЦС” и така до днес че и занапред. Но ще е за добро, Дано утре всичко е наред. Снимката ще е в пълмед в 11 часа, казаха ми само да си взема последните резултати от микробиология и гладна, жадна да съм там. Чета, че на някои от вас са им правили преди това и пълна кръвна картина, на мен нищо такова не ми казаха...решила съм в 10 да сме в пълмед за да разпитам там и да видим..
*
« Отговор #875 -: Юни 07, 2018, 22:46:30 pm »
Зари, те ще ти вземат ПКК на място, не се притеснявай. Само бъди спокойна, сигурна съм, че резултатите ти ще са повече от супер и ще отворят само още врати към вашата мечта. С упойка ли ще си?
Михаела, ето това съм аз, ако ме видиш да ме познаеш https://www.facebook.com/teodora.gardjeva?fref=nf
« Отговор #876 -: Юни 07, 2018, 23:18:46 pm »
На мен ми се искаше да дойда, но ми е малко далеч Плевен. Ако догодина се организира нещо за Стара Загора или Бургас, а защо не и в Сливен може да измисля нещо, ако до тогава не бутам бебешка количка :) На тези които ще ходят пожелавам лек път и да си изкарате добре. А на Хриси много ама много стиснати палци :hug2: :hug2: :hug2:
« Отговор #877 -: Юни 08, 2018, 00:04:12 am »
Благодаря ви момичета за стоснатите палци..

Териии ами щом си раздаваш фейса така на ляво и на дясно.. ти потърсих приятелство.. да не се чудиш. 😈

Аз сега се чудя дали утре да си пусна прогестерон пак оли в събота в деня на трансфера? После през колко дни да го следя?
*
« Отговор #878 -: Юни 08, 2018, 00:05:24 am »
Уау ,Тери каква си хубаваа,аз си те предстанях черничка и косматичка,с бретон почнащ от веждичките.
Момичета да си изкарате хубаво,прегръщам ви :bighug:
« Отговор #879 -: Юни 08, 2018, 06:20:09 am »
Тери и аз ти поисках приятелство   :)