0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Правим опити за бебе-Тема 14
« Отговор #840 -: Юни 05, 2018, 21:47:41 pm »
На стената е прекалено според мен. И това със стискането на краката аз си го добавих да подсиля ефекта  :D Да лежиш като убита звучи, че ще свърши работа
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
« Отговор #841 -: Юни 06, 2018, 10:09:48 am »
Момичета, някоя от вас ползвала ли е глобули Флажил?
« Последна редакция: Юни 06, 2018, 10:13:42 am от Слънцемое »
*
« Отговор #842 -: Юни 06, 2018, 10:17:16 am »
Аз мнооооооого пъти. Помагаха ми, но хапчетата Флажил и на мен и на една приятелка много зле ни влияеха.
Какво ти казаха, ще правите ли ЦС или като се изчистиш?
*
« Отговор #843 -: Юни 06, 2018, 10:32:00 am »
Добър ви ден. И аз съм ползвала глобули Флажил, помагали са ми много.Хапчета не съм пила, аз общо взето избягвам хапчетата.

Христинче стиснати палци от мен!

« Отговор #844 -: Юни 06, 2018, 10:45:00 am »
Ми казаха, че е нещо фрапантно, но по-добре да се изчистя и евентуално другия месец. За 5 дена по 2 глобулки. Тъй като днес ми е последния ден мисля довечера или утре сутринта да ги почна, за да може да си хвана О. За мъжа ми нищо не казаха да пие.
Ще избягваме секса за сега, но предполагам след лечение може да си действаме и да се опитаме да хванем О? Пишеше в листовката без алкохол??? Сериозно??? Поне една ментичка нещо в тия жеги, а и сме на РД в петък? Не че ще е толкова проблем да не пия ама за първи път срещам такова нещо??
*
« Отговор #845 -: Юни 06, 2018, 10:52:19 am »
Слънцемое,
алкохола може да доведе нежелани реакции.Според мен малко бяло вино и мента няма да навреди.Ама избягвай концентрати.
*
« Отговор #846 -: Юни 06, 2018, 10:57:38 am »
Наистина по-концентриран алкохол пречи.
Мен Мишо щеше да ме изяде преди няколко дена. Исках да си поръчам Ариана 0.0%, нали бебе правим и се тъпча с антибиотици и шепа лекарства в момента. Но ми донесоха 2.0%. Изпих 20 мл сигурно. Лекарите не ми забраняват толкова неща, колкото той. "Видях те, Теди, това ти е 7ма ягода за днес. Стига толкова"............... 8O 8O 8O 8O 8O
Иначе наистина сега ограничете секса, защото материала променя твоето Ph, лубрикантите на презервативите също. И аз спрях секса на Мишо засега, докато не се изчистя от всички гадини в мен. Може да не съм се изчистила напълно, но овладях положението. Като си спрях всичката храна и тръгнаха да се оправят нещата.
« Отговор #847 -: Юни 06, 2018, 11:11:31 am »
Малее как живеете така??? Ние още миналата година решихме да си живеем живота пък като стане ще се ограничавам. По поводи си пия, пуша от време на време, ама някой да ми брой ягодите.. стига бе хора. Колкото повече се вманиачаваме толкова по зле за нас според мен... И аз така първия месец когато почнахме опитите. Спрях цигарите, алкохола, не вдигах нищо и нищо не се случи. После втория месец пак така и си решихме че ще си живеем живота. Та както до сега 1 година не са станали нещата е аз какъв живот трябва да живея?
*
« Отговор #848 -: Юни 06, 2018, 11:16:24 am »
Тери   не трябва да яде захари.Аз пия алкохол,но концентрат рядко,но вино всяка вечер.Пуша по малко,д-ра каза цигари-не ,дават по-некачествена яйцеклетка.
*
« Отговор #849 -: Юни 06, 2018, 11:24:51 am »
Само не се втелясвайте.Хубаво е да помогнем да се случи, но трябва и ние да се чувстваме добре, не го забравяйте.Аз обичам чаша бяло вино, изстудено в тая жега.Добре ми действа.Не пуша, никога не съм пушила, ама вчера ядох пица.Ми ядеше ми се, от едно парче няма да умра  :lol:

« Отговор #850 -: Юни 06, 2018, 11:25:43 am »
Метронидазола (Флажил) е антибиотик и затова не се препоръчва алкохол. Ама малко може.
Обаче си вземи силен пробиотик и го пий поне 2-3 седмици най-хубаво още от преди да почнеш Флажил-а и след това, да не предизвика кандида.
Успех, момчета, стискам много палци ❤️❤️❤️
« Отговор #851 -: Юни 06, 2018, 12:03:08 pm »
Добре де и при вагинална употреба ли трябва да се пие пробиотик? Ако да препоръчайте ми някой силен моля ви :)
Точно и аз така мисля да не се вталясваме. Като ти се пие бира или вино пий, или ако ти се яде пица... аз си ям всичко не се ограничавам и гледам да не си променям много режимите..
« Отговор #852 -: Юни 06, 2018, 12:40:33 pm »
Слънце, това е ролята на антибиотиците - изтребват и добри и лоши бактерии и добрите са лактобацилите, които ни пазят от инфекции и поддържат баланса на влагалището и правилното pH.
Именно като слагаш локално требиш и локално лактобацилите.
За мен най-добрите, които ползвам от години са Лактера актив (скъп е, но стига за 2 месеца употреба, при прием на антибиотик е хубаво към 4 мерителни лъжички на ден) и вагинално Гинофилус след приключване на вагиналния антибиотик. Кълна се в твзи двете, защото ме избавиха от много сериозни проблеми с флората, както съм писала и по-нагоре.
*
« Отговор #853 -: Юни 06, 2018, 13:14:08 pm »
Фани, като ми мине лечението от лекарката съм решила да ги взема и аз, за да стабилизирам за по-дълго време нещата. Друго си е някой нещо изпитано да ти каже.
Иначе за втилясването: и така, и така. Не ставаше като не се втилясвах, не става и като се втилясвам :D :D :D Затова единственото, което сега съм ограничила е физическата дейност. Тъпча се с хормони от 1 месец и реших да дам малко повече шанс на нещата. Спрях танци и тренировки. Гледам да вървя пеша повече и правя само тренировки за крака без напрежение в корема. Но при мен захарта може да повлияе зле и затова наистина я ограничавам. По-стриктна смятам да съм в първата част на цикъла, за да не повлияе високия инсулин на Я.
От този Дуфастон съм озверяла от глад. През 2 часа съм гладна и чак ме боли корема. Засега държа фронта и не отварям хладилника излишно, но и толкова зла съм станала. Всичко ме ядосва, особено лаптопа ми, докато работя :D

*
« Отговор #854 -: Юни 06, 2018, 13:38:17 pm »
Ох, Тери ама как те разбирам за глада. Аз бях така от противозачатъчните. Няма да говорим за злобата  8)   :lol: можех човек с поглед да убия.

« Отговор #855 -: Юни 06, 2018, 13:48:22 pm »
Тери, малко остана, сигурна съм ❤️ скоро всичко ще се нареди, залужаваш го отвсякъде.
Сега... понякога трябва да се откажем от разни физически активности, които обичаме в името на хубавото бъдеще.... и аз си спрях и плуването (моето е агресивно, бивша плувкиня съм и не мога да се удържа да плувам леко и бавно без да си давам зор :oops:), спрях си фирнес тренировките, хубавото ми вирнато дупе се отпусна и получих целулит, нагъвам тесто, щото друго не мога и ми се връща наобратно ама... това е положението... приоритетите са си приоритети  :oops:  :) хич не се оплаквам, само констатирам, ама други неща почват да те правят щастлива :)
Стискай зъби, грижи се за здравето си максимално, ти най-добре усещаш как и мисли, че бъдещето ще е розово ❤️😘 а то ще е, убедена съм
*
« Отговор #856 -: Юни 06, 2018, 13:54:31 pm »
Аз не злобен гладен човек не познавам. Нормално :)

Иначе метронидазол с алкохол е абсолютно забранено. Предизвиква реакция антабус. За други антибиотици с алкохол не е толкова стриктно, но Метранидазол с алкохол в никакъв случай.
« Отговор #857 -: Юни 06, 2018, 14:43:50 pm »
Благодаря ви момичета. Почвам ги от утре сутринта, че все още ми зацапва съвсем леко. Спирам алкохола и както казва моя мъж пак ще има френска седмица хаха (дано после има повече желание за кекс когато съм в О). А ще ги свърша в неделя, от понеделник или от вторник да действаме с кекса?
« Отговор #858 -: Юни 06, 2018, 23:30:23 pm »
Момичета здравейте. Не съм писала скоро време, но сега сме в застой... изчисти се бактерията и сега в петък съм в Пълмед на цветна снимка. Реших да е с упойка. Силно се надявам, всичко да е наред. Дали след снимката може да продължим с опитите?
Флажил си слагах за някаква бактерия преди доста време и се беше изчистила след употребата му.
Аз си позволявам чаша вино на седмица. А докато пих антибиотик -никакъв алкохол. Само че... пуша по 2-3 до 4 на ден. Питах д-р Петрова дали трябва да ги спра, а тя като разбра по колко пуша ми каза, че според нея аз не съм пушач, което ми подейства като “дааа, продължавай”. Знам че е вредно и не трябва, но подновим ли опитите ще ги намаля до 1-2 на ден.
Спокойна нощ и късмет на всички!
« Отговор #859 -: Юни 06, 2018, 23:38:46 pm »
Здравей Захарна.. след цветната снимка е добре да преустановите опитите до следващия цикъл, заради облъчването и контраста. Желая ти успех, всичко да е наред с ЦС и скоро да видиш + тест :)