0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Правим опити за бебе-Тема 14
« Отговор #820 -: Юни 04, 2018, 10:30:37 am »
Тери, нищо не ни искаха и на двамата. Обработката на спермата преди инсеминация се води вид спермограма. Едно копие остава за тях и едно за нас. Цитонамазка и микробиология бях правила преди предната инсеминация и носих тях. Само вирусологията повторихме, че беше изтекла.
Взех си прополки да смуча, а за чая ми казаха да не прекалявам, че някои не били полезни.
« Последна редакция: Юни 04, 2018, 10:34:31 am от tanq88 »
*
« Отговор #821 -: Юни 04, 2018, 10:35:43 am »
Благодаря момичета!

Слънчице, повечето он лайн медии ни отразяват.Плевенските такива със сигурност ще пишат.Виж за телевизиите не сме интересни, все пак това е нещо хубаво, няма ШОК, УЖАС и Убийства нали?!Жалко е но е факт.

Ще ви пусна линкове после да гледате, а и линк от албума във ФБ, който ще може да се разгледа и от нерегистрирани :)

*
« Отговор #822 -: Юни 04, 2018, 11:01:44 am »
О, Маги, добре че каза. Да знам да направя прическата :D :D :D
Браво на яйчника, че се е събудил, а ще успее ли да навакса с размери до деня за пункция?
Танче, сега да полягваш. Съня ще ти бутне температурата. То тази седмица, ако има ембрионче (дано), все още не се е закрепило в теб, така че се надявам да не оказва голямо влияние.
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
« Отговор #823 -: Юни 04, 2018, 11:47:25 am »
Радвам се за теб Маги... аз ти казах предния път да не се ядосваш и че нещата ще потръгнат...

Аз пуснах сутринта един прогестерон... надявам се да е под 1,5 и да може да направим трансфера в събота.. иначе ако пак е висок пак няма да правим нищо.. стискайте палци.
*
« Отговор #824 -: Юни 04, 2018, 12:00:39 pm »
Стискам силно.

Танче, аз като забременях с Моника имах цистит и даже АБ пих.В началото се образува така нареченото жълто тяло и то пази ембриона от вредни неща.

« Отговор #825 -: Юни 04, 2018, 12:05:45 pm »
И от мен много стиснати палци.
Взех си прополки за гърло. За сега температурата е надолу 36,8 и дано не се вдига.
« Отговор #826 -: Юни 04, 2018, 22:57:55 pm »
Таня пази се! Можеш и парацетамол да пиеш ако нещата вземат да се влошават... Друга бабина деветина, ако гърлото те боли мажеш с мас и омотаваш наилонов чорапогащник...

На мен камък ми падна от сърцето.. Днес ми се води нулев ден (овулация) и се разбрахме да пусна прогестерон и ако е над 1,5ng спираме.. е резултата най-накрая излезе и е 0,40ng.. :))))) мисля че е ок.. утре все пак ще напиша СМС на доктора.. Днес иначе ми се обажда един от ембриолозите... трансфера на 9-ти събота в 13:00часа... на 2 ембриончета... така е казал доктора... От тази вечер започвам утрогестана... Само ако някоя от вас е бола прогестан 0,50 да каже как става номера... по колко инж на ден и мускулно или подкожно?
« Отговор #827 -: Юни 05, 2018, 08:22:18 am »
Христинче, браво, много се радвам. Сега стискаме палци за събота. А такива инжекции не съм слагала и не знамми как стават нещата :(
Маги и Таня за вас също има стиснати палчета.
Тери, вие пробвахте ли нормално, кога би трябвало да ти дойде?
*
« Отговор #828 -: Юни 05, 2018, 08:42:10 am »
Пробвахме, ама няма да е и този месец. Ниска ми е БТ. 36.8 при първо отчитане и след няколко минути стига до 37.0. Но си е ниска.
Хриси, хайде дано всичко е наред и да станат нещата. Още като забременя показа, че си способна на малки чудеса и поне на мен ми вдъхна много надежда, че могат да се получат нещата. Сега ти пожелавам поне още едно малко чудо за дълго време на топло при теб. Ти сега ще трябва ли да плащаш стимулациите от миналия месец или само ЗЕТ?
« Отговор #829 -: Юни 05, 2018, 09:10:42 am »
Само трансфера и размръзяването трябва да си платя. 600лв е в надежда.
« Отговор #830 -: Юни 05, 2018, 09:35:28 am »
Тери, аз не съм много запозната с БТ, но не спада ли няколко дни преди цикъла и след това се покачва пак. И ако има бременност си остава висока, а ако не, спада през първите дни на мц?
*
« Отговор #831 -: Юни 05, 2018, 09:37:00 am »
Да, точно така. Но не ми е по-висока от обикновенно. Затова съдя, че не е бил нашия месец. Въпреки, че аз отдавна не залагам надежди, на който и да е месец :)
« Отговор #832 -: Юни 05, 2018, 09:41:41 am »
А не е ли сега времето, в което трябва да е леко спаднала?
*
« Отговор #833 -: Юни 05, 2018, 09:46:59 am »
Aaa не, рано е. Аз съм 20ти ден от цикъл. И се тъпча с Дуфастон и Естрофем. Ще ми дойде чак като ги спра. Дано като ги спра и да ми изчезне зверския глад. Мога да надуша, ако някой в другата стая отваря храна. Дори ароматизаторът вече ми мирише на бананов сладолед.
« Отговор #834 -: Юни 05, 2018, 10:14:48 am »
 :D това ми е много познато и всеки ден си казвам, днес ще ям по - малко, но така и не ми се получава  :D Иначе ще стискам палчета и за теб. Този форум е доказателство, че всякакви невероятни неща се случват, така че ще имам надежда вместо теб   :bighug:
*
« Отговор #835 -: Юни 05, 2018, 10:37:49 am »
Хрис, аз си бих прогестерон и подкожно, и мускулно. В началото на бременността го взимах всякак. Сега не мога да проверя колко беше, но следобяд ще видя ако искаш.
« Отговор #836 -: Юни 05, 2018, 13:03:05 pm »
Тери, разбира се, няма да се оставя така :) аз си гоня каквото трябва да ми се прави. За момента изчаквам, тъй като винаги знам когато има нещо, просто си го усещам, за толкова години се научих да разпознавам проблем и да хващам инфекция още преди да се е разбушувала. Чакам си да не ме ровят сега със спекулум, да мине още някоя седмица и тогава.

Танче, внимавай с парацетамола, той уж е безопасен, но наскоро ми попаднаха резултати от клинични проучвания (това работя) на парацетамол при бременност и дългосрочния им ефект върху плода и резултатите не са много добри, има негативен ефект върху половата и нервната система на плода при прекомерна употреба, тъй че трябва да се взима само в краен случай и употребата да се прекратява малксимално бързо. Оздравявай бързо и да не се тръшваш пак, за щастие лятото е тук :)

Христинче, стискам палци в събота всичко да мине гладко и безпроблемно  :D
*
« Отговор #837 -: Юни 05, 2018, 17:17:26 pm »
Христинче,
стиснати палци и от мен.
Моя мъж го хвана вирус,баш сега около овулацията ми!Иначе е здрав като бик,да не му е уроки,за 3 години втора настинка му е.Ама сега ли намери?Казах му да се стяга ,да пие парацетамол,чай и да не се ядосвам.Не стига и това,ами работата му е такава че влезе ли кораб трябва да кара и нощни смени.А лятото кораби да искаш,и от 0.00 до 1.00 има почивка и щял да си идва да правим бебето.Ама как се прави секс по часовник?Че сега се моля да оздравее,кораби да няма... поне близките 3 дни :(
*
« Отговор #838 -: Юни 05, 2018, 18:38:15 pm »
И ние го следваме този график. Като ме събуди в 1 през нощта и така ми се прави секс, че буквално 2 не виждам. Ама при него много криво, че ще се връща през нощта. Но е по-добре вечер. Д-р Петрова ми каза 5 часа лежане. Ама никакво ставане, даже да се позабърша. Лягам, стискам краката и ставам след 5 часа. Няколко пъти го повтори.
Иначе да пие парацетамол, да не свари плувците при много висока температура.
*
« Отговор #839 -: Юни 05, 2018, 21:14:11 pm »
Краката да ги стискам ,или да ги качвам на стената.Аз не ставам до сутринта ,даже като убита лежа и не мърдам много.