Леле, Танчеееее...Каква е тая бройка от Гошо 520 млн? Падна ми ченето, честно. Аз като ти казвах, че той е расов бик. Леле, такава бройка не съм й чувала да има някой. Браво. И са ви върнали 27 млн. Това е супер. Над 10-15 млн се водят отлични шансове. Спермограмата му е супер. 10% морфология от 520млн дава красавци, колкото някои хора нямат като обща бройка в целия еякулат. Пу-пу. Хайде дано да ви е на късмет. Стискаме палците.
Точице, предполагам сега подготвяте документи да подавате за фонда отново, нали? Ех, дано този път направо 2 снежинки да се закрепят. Вие ако имате финансова възможност защо не пробвате междувременно на естествен цикъл, май не е чак толкова фрапантно скъпа процедурата. Не че е евтина, но ти и за Турция по едно време беше заговорила, та сте се настроили психически, че в тази насока отиват спестяванията.
Фани, Кате, след като и вие сте имали проблеми с флорите не забравяйте микробиологията на 3 месеца по време на бременност. Защото някои лекари сами я забравят. Една от най-близките ми приятелки беше при прехвален лекар в Пловдив за водене на бременност. Една микробиология не й беше пуснал за 9 месеца. Оказа се, че беше развила стрептококи. За щастие роди секцио и успяха да овладеят пораженията. Но детето се роди инфектирано, дишаше трудно и първата седмица беше на антибиотик.
Иначе аз на плаж не съм стъпила от няколко години. Из един пловдивски плаж беше тръгнала зараза от ешерихия коли и изпищяха няколко мои познати, та оттогава не смея. Само на море, ама трудно изкарвам Мишо на слънце, май е вампир.
Днес той ми направи забележка, че си държа лаптопа в скута. Аз не се съгласих да спра и това да правя след всички други ограничения, но мислите ли, че има някакво смисъл в думите му? Не че на работа като програмист не съм заобиколена от 2 монитора, компютър и лаптоп.