0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Правим опити за бебе-Тема 14
« Отговор #800 -: Юни 03, 2018, 14:35:56 pm »
Ох,момичета. Чета ви и се сещам,как аз преди години бях същата. Почти през месец на лекар, и рецепта за една торба пари. Точно минат,айде пак след няколко седмици. Не помня от какво се повлиях,но от години нямам проблеми. Лекар ми беше казал,че всекидневното миене със сапун,макар и интимен,не е добре. Аз лично,когато усетя някакъв дискомфорт-сърбеж,парене ...започвам няколко дни промивки със сода за хляб или калиев перманганат. Обаче калиевият-две-три зрънца се разстварят в един леген с вода. На мен ми помага. Казва ли са ми и за вътрешни промивки с вода и една лъжица кид.мляко,ама незнам
« Отговор #801 -: Юни 03, 2018, 15:11:09 pm »
Тери, какви са тези работи от теб, направо ми звучи като филм на ужасите. Мина ми инсеминацията. Направо ме убиха този път :D Две акушерки седят и гледат монитора и се чудят дали ми се е спукал фоликула. Едната вика гледай го как се е разплул. Ужас направо. И като ме отвориха вече се видя бяло течение, явно е започнал да се пука. И хайде направихме я. И сега като се прибрах хоп една червеникава точка на тоалетната хартия. На Гошо резултатите са на границата от към подвижност. Нямат нищо общо с предните. Такива надежди имах този път, но нещо почнаха да се изпаряват. Но до теста има време. Ще поживеем и ще видим :)
« Последна редакция: Юни 03, 2018, 15:13:49 pm от tanq88 »
« Отговор #802 -: Юни 03, 2018, 15:16:10 pm »
Танче,стискам палци. А ти,лежи,почивай си и бъди положително настроена
*
« Отговор #803 -: Юни 03, 2018, 15:34:53 pm »
Леле, Танчеееее...Каква е тая бройка от Гошо 520 млн? Падна ми ченето, честно. Аз като ти казвах, че той е расов бик. Леле, такава бройка не съм й чувала да има някой. Браво. И са ви върнали 27 млн. Това е супер. Над 10-15 млн се водят отлични шансове. Спермограмата му е супер. 10% морфология от 520млн дава красавци, колкото някои хора нямат като обща бройка в целия еякулат. Пу-пу. Хайде дано да ви е на късмет. Стискаме палците.
Точице, предполагам сега подготвяте документи да подавате за фонда отново, нали? Ех, дано този път направо 2 снежинки да се закрепят. Вие ако имате финансова възможност защо не пробвате междувременно на естествен цикъл, май не е чак толкова фрапантно скъпа процедурата. Не че е евтина, но ти и за Турция по едно време беше заговорила, та сте се настроили психически, че в тази насока отиват спестяванията.
Фани, Кате, след като и вие сте имали проблеми с флорите не забравяйте микробиологията на 3 месеца по време на бременност. Защото някои лекари сами я забравят. Една от най-близките ми приятелки беше при прехвален лекар в Пловдив за водене на бременност. Една микробиология не й беше пуснал за 9 месеца. Оказа се, че беше развила стрептококи. За щастие роди секцио и успяха да овладеят пораженията. Но детето се роди инфектирано, дишаше трудно и първата седмица беше на антибиотик.
Иначе аз на плаж не съм стъпила от няколко години. Из един пловдивски плаж беше тръгнала зараза от ешерихия коли и изпищяха няколко мои познати, та оттогава не смея. Само на море, ама трудно изкарвам Мишо на слънце, май е вампир.
Днес той ми направи забележка, че си държа лаптопа в скута.  Аз не се съгласих да спра и това да правя след всички други ограничения, но мислите ли, че има някакво смисъл в думите му? Не че на работа като програмист не съм заобиколена от 2 монитора, компютър и лаптоп.
« Последна редакция: Юни 03, 2018, 15:38:36 pm от teri_90 »
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
*

To4ica13

• 337
  • Късметът е част от плановете
« Отговор #804 -: Юни 03, 2018, 16:49:20 pm »
Таня, стискам ти палци за успешен 9 месечен финал на инсеминацията. Ще чакаме да кажеш за резултата.
Ще подаваме Тери, няма как- 3 опит, надявам се вече последен, но чакам епикризата да излезе и другата седмица ще ходя до клиниката. Иначе и аз си го мислех  да говоря с Д- р Петрова за ин витро на естествен цикъл, преди стимулирания опит. Трябва малко обаче да се изчака, организма си иска почивка след хормоните и лапароскопията, поне два месеца  ми казаха. Тааа.. лятото ще мине и началото на  есента се надявам да почнем процедури.
Вие какво ще правите ? Отново инсеминация, когато се оправи микробиологията, или ще ползваш направо опита от фонда?
Иначе Мишо хубаво ти казва за лаптопа, но то да беше само той... Ами телефоните и те облъчват, рутери също, излезеш на улицата ...антени, въздуха в Пловдив, водата, храната... Трябва под похлупак да живеем.Как  да стане?
« Последна редакция: Юни 03, 2018, 16:54:56 pm от To4ica13 »
« Отговор #805 -: Юни 03, 2018, 17:17:33 pm »
Таня, успех  :bighug:
Христинче, стискам много силно палчета.
Маги, вие до къде стигнахте със стимулацията? А ДРЗ-то не е ли на 9-ти Юни, тъй като и аз мисля да дойдем?
« Последна редакция: Юни 03, 2018, 17:21:51 pm от Mihaela Viyacheva »
*
« Отговор #806 -: Юни 03, 2018, 17:25:57 pm »
На 9 юни е. И аз ще ходя, Михаела :)
« Отговор #807 -: Юни 03, 2018, 17:41:23 pm »
Супер Тери, значи ще се видим там  :bighug:
*
« Отговор #808 -: Юни 03, 2018, 17:59:25 pm »
Точице, по мои сметки края на септември или първите дати на октомври ще идете за заповед. Дано и по-скоро. Моите планове са 2 инсеминации (щяха да са 3, но вече минах една стимулация с Клостилбегит напразно). Така че, ще дебна чиста микробиология и 2 инсеминации. И ако не стане ще ползваме заповедта. В четвъртък сме в София да я вземе.
Мишо днес пак е болен. Втори път за няма и 10 дена. Той по прицип е много болнав. И аз все му се ядосвах преди, ама Слънцемое като каже, че и нейният мъж е същия и започвам да му вярвам. Та той е много увесил нос, че пие всякакви витамини и пак е болен и скапва материала.
Аз едно се зачудих Как от 200 млн бързи сперматозоиде за инсеминацията на Таня са останали 27млн само?
*
« Отговор #809 -: Юни 03, 2018, 18:14:39 pm »
Тери ,всичко е вредно.Радиация има навсякъде,няколко дни в центъра на София били равни на рентгенова снимка на глезен ,тъй четох.
Танче ,успех.От днес почвам  тестовете за овулация,десети ден ми е ,че да видим.
« Отговор #810 -: Юни 03, 2018, 21:46:34 pm »
Танче успех...стискам много много палците.

А на ДРЗ-то като идете и се хващате задружно за ръчички и ми стискате палци за трансфера.. нали и той е тогава ;)

Маги къде се изгуби.. как върви стимулацият? Тази седмица би трябвало да ти е пункцията нали?
*
« Отговор #811 -: Юни 03, 2018, 21:55:41 pm »
Хриси, в събота ли си. Ще стискаме здраво палци.
И аз за Маги се оглеждам, скоро трябва пункция да й правят сигурно.
Таня, на миналата инсеминация така се вълнувах с теб, че чак ти хвърлях по-едно око на графиката, за да видя няма ли да се задържи висока температура. Но ти беше през целия месец толкова шантава графиката, сега по-нормална ли е тръгнала?
« Отговор #812 -: Юни 03, 2018, 21:58:14 pm »
Здравейте ! Още не.ми е закъсняло,но правихме опити за.бебе,има ли нещо по което да.усетя преди да ми закъснее?
*
« Отговор #813 -: Юни 03, 2018, 22:00:11 pm »
Може да почетете из тази тема за симптоми http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=8168.0
« Отговор #814 -: Юни 03, 2018, 23:41:41 pm »
Ще видим как ще е. Ние и ову-то изпреварихме. Сега имах и кафеникаво зацапване освен капката. Дали като ме попиваха с марлята направиха нещо, незнам и аз. Утре като стана ще видя дали още ще ми зацапва и как е БТ.
Христинче много стиснати палци от мен, както и на всички останали :)
*
« Отговор #815 -: Юни 04, 2018, 08:59:55 am »
Таня, сигурно е нормално. Аз понякога като си слагам тампон успявам да се закача и да се разраня леко. Не мисля, че кафеникавото течение е притеснително. А иначе за овулацията: при мен докторката целеше да я изпреварим. Щяхме да правим инсеминация 10 часа преди пукане на фоликула. Но май са различни подходите при наличие на мъжки фактор и при фактор Гошо. Ама как ти се е вдигнала температурата днес. Направо драматичен скок, пу-пу. Хайде да си остане още дълго време така.
А междудругото на теб искаха ли ти цитонамазка от последните 3 месеца, микробиология от този месец, спермограма  и микробиология за мъжа от същия месец и серология и за двамата. Че на нас това ни излезе 400 лв, което си е почти една инсеминация. Уж това са изисквания по закон, но много утежняват финансово процедурата.
« Последна редакция: Юни 04, 2018, 09:09:57 am от teri_90 »
« Отговор #816 -: Юни 04, 2018, 09:09:52 am »
Дано фактор Гошо да подейства този път :D Да ви се похваля, днес съм 3в1 - хрема, кашлица и болно гърло и се чудя какво да пия. Може и от това да ми е скочила температурата. Телесната не съм я мерила още.
П.С премерих я нея 37.10
« Последна редакция: Юни 04, 2018, 09:15:06 am от tanq88 »
*
« Отговор #817 -: Юни 04, 2018, 10:11:17 am »
Тук съм!Събота и неделя нямам време за нищо с това отсъстване.Като се прибера съм на работа, тичам с детето и в къщи да пооправя и компютър друг път.Ако ви кажа, че половината организация на ДРЗ е направена от телефона.Добре че измислиха умните телефони  :lol:

Днес бях на преглед и познайте, в дясно където нямам тръба 5 фоликула!5!Събудил се е яйчника дето по принцип прави фоликули.Доктора е доволен и аз също.Левия са си все 2, ама аз там и не очаквам много той е заспал по принцип.Аз за това викам, че Моника е чудо, защото тоя яйчник я има овулация я не!

Христинче, питай за Кринон гел.Знам че него го изписват в последно време вместо утрогестан точно заради тромбофилиите.

Тери, Таня, СЛънца, Милиарди и всички момичета, с вас съм и ви мисля!Ако не съм ви отбелязала е, защото наистина нямам време.Сега искам само да мине 9-ти по възможно най-добрия начин и да си почина!
Прегръщам ви!

*

To4ica13

• 337
  • Късметът е част от плановете
« Отговор #818 -: Юни 04, 2018, 10:23:11 am »
Ей, Маги, много се радвам. Супер е бройката на фоликулите ще имаш доста яйцеклетки сигурна съм.
Танче, къде я хвана тази настинка, то навън  топло пък ти.. кашлици, сополи. Поне нямаш температура висока. Хайде да се оправяш  :bighug: парацетамол се взема иначе и чай повече за гърлото. Друго .. лекарят ти трябва да каже.
*
« Отговор #819 -: Юни 04, 2018, 10:27:42 am »
Маги браво!Както казва моя лекар-много си плодовита! :D
Кажи моля те,някоя медия ще отрази ли ДРЗ?Къде мога да разбера как е минало освен социални мрежи,защото нямаме такива,ние с мъжа ми сме явно последните хора без фейсбук.