Тери, не мисля, че от ЦС си хванала нещо. Просто така се е случило. А и от толкова антибиотици нормалната ти флора и среда се променят и по- лесно се развиват патогенните гадини. Ти си промени и начина на хранене, това също влияе. Знаеш, че ако нямаш цьолиакия, то тогава не е лошо да ядеш пшеница. По- добре е от картофи, според мен.. Аз не мисля, че лактобактериите от киселото мляко са еднакви с вагиналните, а и да са- че намират пътя до там. Локално трябва да се подобри средата. Не се отчайвай- така или иначе си мисля, че има някакъв период, в който дори с минимално лечение, организмът намира начин да се справи с проблемите от подобен характер. Подобно на интестиналните проблеми. Според мен ако ти е разбутана и чревната флора, това може да наруши и вагиалната. За това не съм сигурна.
За АМХ. 3 пъти съм го изследвала- 0,75, 1, 40 и 2,30. Последните 2 между стимулации. Образувам добър брой фоликули, имам си и спонтанна О. Разликата е, че пих добавки. Другото което е, поне за мен, не трябва да се фиксираме в цифрата, за да кажем, че имаме ИЯР. Имам 12-16 атрални, почти всеки път като са ми броени, ФСХ ми е ок. Сега за качество не знам, явно там нещо ми куца, за да имам 3 несполучливи бременности, но и това не е сигурно, защото сега за първи път съм на лечение с НМХ и аспирин, а също и прогестерон. (Хриси, аз бях на инцекционен и на вагинален. Първо вагинален, после подкожен, а после и мускулен. Не съм имала проблем с лечението си). Друго, което съм почти сигурна, че оказа влияние този път е, че въобще спрях да пуша. Иначе пушех по 1 до 3 дневно. За мен въобще не трябва да се пуши. Може и съвпадение да е, но ... Ако много искам да пуша, защото ми харесва и доставя удоволствие, ще е след като приключа с децата.
Маги, стискам ти силно палци. Едно отчаяние усещам у теб. Бъди силна. Опитът, от който забременях сега го бях отписала, защото имах задържани фоликули от предния и не бях много в кондиция. Бавно стана с фоликулите. Принципно до 12-13 ден съм готова, а сега чак на 16. Мислех си, че изпуснахме нещата. За късмет точно този опит се оказа успешен въпреки пречките.
Извинявам се, че се отпуснах толкова. Бях на семинар и не съм чела и писала. Преди да замина стъпих и на криво. Май го навехнах или изкълчих. Не знам, а на лекар не мога да се добера. Сега не мога да карам кола, кракът ми е надут и син, едвам ходя, но поне не паднах. Ще си поседя малко затворник в нас и ще се оправи всичко. Ще имам време да ви досаждам
Късмет на всички!