0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Правим опити за бебе-Тема 14
« Отговор #760 -: Юни 01, 2018, 13:14:23 pm »
На мен до тогава ще ми е късно... защото предполагам до тогава трябва да сме направили трансфера... То проблема е че не го казват само на мен... чета във групата във фейса и в други клиники така казват.. Ще гледам да се свържа с тях по тел.. Може би са в обедна почивка сега знам ли.
« Отговор #761 -: Юни 01, 2018, 13:42:23 pm »
Ами свързах се с фонда... не се поема зет ако не е имало свеж трансфер. Така се тълкува в наредбата.. ако имам допълнитлни въпроси да им изпратя писмо... Маги сега е твой ред на 9-ти да коментираш това с др.Георгиева... Та да знаем дали да си търсим правата или не.
*
« Отговор #762 -: Юни 01, 2018, 13:50:13 pm »
Пълно безумие... И как да ти направят свеж трансфер като яйчниците ти светеха от фоликули и беше хиперстимулирана. А лекарите ти защо не са споделили тази скъпа информация в месеца, когато отложихте трансфер. Сигурно се подразбира сама да се сещаш.
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
*
« Отговор #763 -: Юни 01, 2018, 14:51:07 pm »
Значи това от министерството са го направили така красиво, да ги глътнеш просто.И не ни повикаха в работната група и сътвориха ред глупости!

*
« Отговор #764 -: Юни 01, 2018, 15:45:39 pm »
Момичета, имам следния въпрос, ако сте наясно. Относно АМХ. Изследвала съм го в цикъл, в който едновременно беше минала овулация и освен това един фоликул се беше задържал. Прочетох някъде, че при прием на противозачатъчни и задържани фоликули АМХ не е релевантно. Ама защо вдига ли се или пада.
И по незнание и Инхибин б изследвах миналия месец на 8ми ден. Показа 100 при реф 10-200, но не мисля, че може да се разчита на него.
Не знам защо така ме чопли този яйчников резерв все.
*
« Отговор #765 -: Юни 01, 2018, 16:10:14 pm »
Щото и мен ме чопли и не знам кое е релевантно и ще го пусна пак.Значи другия месец сигурно след преглед ще го пусна да видя на къде е.Иначе задържания не знам как може да промени АМХ.

*

To4ica13

• 337
  • Късметът е част от плановете
« Отговор #766 -: Юни 01, 2018, 16:51:38 pm »
Не би трябвало да влияе почти нищо на АМХ. ( Макар че уж авокадото му помага за възход, колко е вярно...).
Нали казват, че няма значение на кой ден се изследва. Но и друго съм чела, че на втори трети  ден е най-добре да се пусне.  Та.. объркано е Тери.
Аз се чудя как една стимулация му се отразява и дали му се отразява значително ...и то непосредствено след нея да се изследва. И ако е паднало примерно, после вдига ли се. Нали уж не се вдига...ами си е сравнително постоянна величина. Затова и фонда прие новите правила  :?
 Освен да ставам опитно зайче и като ми дойде цикъла тези дни да пусна един АМХ да видим как ще е при мен. :)
То дано да ми дойде скоро ...щото... не искам да си мисля нещо пак, ако се наложи да ми правят :( :( :( :? :? :?
*
« Отговор #767 -: Юни 01, 2018, 17:12:24 pm »
Аз изобщо не го мислих това АМХ, ама след 2те жени в  бг-мамма, на които след стимулация им е падало с по 1 и се стреснах. При Маги, ако са реални резултатите, пък се е запазило.
След стимулация ще е паднало доста сигурно, аз предполагам, че после пак ще се вдигне. Недей да се изследваш, само да ти покаже сега по-ниска стойност заради стимулацията и да се напрегнеш допълнително.
Интересно ми е това АМХ, хем при разни жени хранителния режим го вдига. Чела съм, че спазват диети и пият витамини, за да го вдигнат до 1 за фонда. И пак... диетата и витаминте не увеличава оставащия брой яйцеклетки. Вчера доста се бях зачела и преди няколко години лекарите се отказвали инвитро със собствена яйцеклетка чак под 0.2 - 0.3.
Редакция: Вървя и си мисля, и се ядосвам на Маги. Ти звучиш все едно си го отписала този опит. Някои хора си мечтаят за 4 фоликула и пак успяват!
« Последна редакция: Юни 01, 2018, 17:44:56 pm от teri_90 »
*

To4ica13

• 337
« Отговор #768 -: Юни 01, 2018, 18:24:04 pm »
Оооо Маги хич да не се отказва. Аз какво като имах 8 9 фоликула.. две яйцеклетки накрая. Ама прекрасни... Иии непослушни. Едва не ме убиха :)
« Последна редакция: Юни 01, 2018, 18:27:27 pm от To4ica13 »
*
« Отговор #769 -: Юни 01, 2018, 18:40:01 pm »
Ох, Точице. Аз се надявах, че лекарите са забелязали проблема, преди ти физически да го усетиш. Хайде оттук нататък едва да не те убиват твоите Я, защото не са се прибрали навреме след дискотека... Остарявам, май му казват бар вече
*

To4ica13

• 337
« Отговор #770 -: Юни 01, 2018, 18:45:01 pm »
Тя Петрова го хвана веднага :) .
Преди да стане голямата беля. Но пак си беше опасно. Сега ще гледаме само напред :)  Аз исках само да разведря обстановката с малко черен хумор.
« Отговор #771 -: Юни 01, 2018, 18:55:29 pm »
На мен ми казаха да го пусна 2-ри, 3-ти ден и то цикъла веднага след имсито и беше ок. Не съм го изследвала преди, за да имам база за сравнение, но не мисля, че е паднала стойността след стимулацията.
« Отговор #772 -: Юни 01, 2018, 19:16:45 pm »
Аз пък АМХ въобще не съм изследвала. И не са ме карали също. Гледам си антралните на ехографа и си има достатъчно. То ако имаше нещо нередно щяха да ми кажат де :) По нататък може и да го изследвам.
« Отговор #773 -: Юни 01, 2018, 23:07:53 pm »
Днес мя преглед мина... Лигавицата е 10-11мм утре трябва да бия хориомона... само не разбрах естрофема дали си го продължавам до трансфера... или продължавам само с утрогестана??? Трансфера е на 9ти.
*
« Отговор #774 -: Юни 01, 2018, 23:08:49 pm »
При мен случаят е друг, но аз пия естрофем 2 дена след инжекцията за 10-11 дена.
*
« Отговор #775 -: Юни 02, 2018, 07:51:22 am »
Хриси, а разбрахте ли се колко ще трансферирате? Така се надявам всичко да мине наред, да си имате още едно детенце.  :bighug:
Аз днес ако знаете как се зарадвах. Оказа се, че със Захарна, се познаваме от  доста време лично. Видяхме се пред new life и тя се сетила, че вероятно teri идва от Теди :D Тя е едно дребно момиченце, преди години й преподавах в университета и нейна колежка ми беше казала: "Едно момиче иска да говори с Вас по еди каква си тема, ще я познаете, защото има най-хубавата усмивка". Което изобщо не отговаря на моите представи за човека, седящ зад ника Zaharna. Аз за повечето от вас съм си направила в главата образ как изглеждате. Захарна мислих, че е леко пълна жена на 35 години с къдарва коса. И се пише Захарна, защото обича сладко :D А то...сега започвам да се чудя дали Хриси е с коса до раменете и тънки очила :D
*
« Отговор #776 -: Юни 02, 2018, 08:16:34 am »
Христинче, при моя ЗЕТ, Естрофем приемах чак до края на трети месец от бременността. Не са ми го прекъсвали/спирали около трансфер.
"Не ми казвай, че небето е лимитът, след като има стъпки на Луната."
"И все пак, докато имам дъх, топя ледените цветя по прозорците си, защото имам душа, която не може да не се надява.”
“Sad birds still sing.”
« Отговор #777 -: Юни 02, 2018, 08:51:28 am »
Много съм смотана... дой доктора ми рисува един диаграми с дати.... ми то там си пишело... да продължавам го 2х1.. от утре.

Хихи Тери благодаря за описанието... не нося очила ;)
*
« Отговор #778 -: Юни 02, 2018, 10:03:55 am »
Христинче, пердетата са супер   8O Успех ти желая на 9.06  :D
Тери, как ме забавляваш само, страхотни описания... И аз съм си създала някакви образи за вас 🤗
Добре дошли на новите момичета и от мен.  :D
« Отговор #779 -: Юни 02, 2018, 10:45:44 am »
Момичета здравейте!  Не съм писала отдавна, днес ходих да пускам изследвания и са ми излезнали едни от резултатите. Пускам ги ако може да коментирате, че нищо не разбирам.