Здравейте и от мен, момичета, ще се радвам да ме приемете сред вас
Много съжалявам, че се включвам в такъв момент в темата, но както всички сте казали, това е още една крачка към мечтата, всички ще извървим пътя и ще бъдем щастливи, вярвам в това!
Хубаво е и да ви се представя
На 33 години съм, скоро ще стана на 34, имам 2 деца, които родих на 24 и 28 години, но се разведох и сега съм с друг човек, който също би искал да изпита това щастие. Опитваме от няколко месеца, всъщност с двете деца забременях бързо, но са родени секцио, имах проблеми с лека форма на прееклампсия и двата пъти, възпалена операция първия път и много сраствания, които уж оправиха при втората операция, но пак притеснението дали след две секцио нещо не се е объркало си остава. Също така в годините често свалях и качвах килограми, последно качих доста зимата, тъй като от ноември/декември пих за 3 месеца дуфастон, имах ЗФ и кафяво течение, което мислех, че е в средата на цикъла, а се оказа, че просто не ми е свършила менструацията и е била 2 седмици. Спрях цигарите също. Притеснявам се и това да не ми е объркало хормоните или пък нещо друго да се е проявило в годините. Пуснах си изследвания с този цикъл на 3-ти ден, но всичко изглежда наред според мен:
TSH ( Тиреотропен Хормон )
1.430 mIU/l 0.300 - 4.200
Prolactin ( Пролактин )
167.50 mIU/l 125.00 - 635.00
LH ( Лутеинизиращ Хормон )
3.91 IU/l фол. 2.4-12.6 овул. 14-96, лут. 1.0-11.4, мен. 7.7-59
FSH ( Фоликул Стим. Хормон )
4.39 IU/l Фол. 3.5-12.5; Овул. 4.7-21.5, Лут. 1.7-7.7, мен. 25.8-134.8
Estradiol (Естрадиол)
184.70 pmol/l фол. 46-607 ; овул. 315-1828; лут. 161-774; мен. до 201
Testosterone ( Тестостерон )
1.94 nmol/l 0.22 - 2.90
Меря БТ, правя тестове за овулация, пия фолиева киселина, записах си и преглед за 07.06, тогава ще ми е 13 ден от цикъла и не знам какво повече да направя за сега...притеснявам се, че и скоро ще съм на 34 и не ми се иска да чакам повече с прегледите и изследванията...а после живот и здраве остава притеснението от бременността след две секцио и дали всичко ще е наред до края, но нека първо се случи дай Боже.
Много бих се радвала да ме приемете след вас и да си споделям с вас всекидневните притеснения и страхове, защото само вие бихте ме разбрали дори понякога паниката да ми идва вповече