Zaharna, на следващия цикъл ще е. Ей сега ако ти дойде на 04-ти, то към 12ти може да направите ЦС. Микробиологията ще си важи и тогава. За антибиотиците: мисля, че д-р Мели беше съветвала Слънцемое 1 месец след приема на антибиотик. Но тя да се включи, че ще си спомня по-добре нещата. Според мен при него стопирайте нещата. Не ходете засега при уролог и т.н. Има вероятност на втората спермограма да се окаже расов бик дори. А за фолиевата киселина може да си я пие. Аз като че ли препоръчвам чай от бабини зъби и/или бърканица. Те са си точно за подсилване на плувците.
Относно микробиологиите. Аз така се бунтувах срещу моята за инсеминацията, защото вкъщи под чаршафите да не гледаме микробиология. Ако стане, стане. И докторката ми сподели, че е на моето мнение. Но било указано в закона: при инсеминация трябва микробиология, спермограма, цитонамазка. Та определено ми се струва, че ако законно си уреждат нещата и за инвитро трябва да правят. Но пак казвам, че лекарката беше на моето мнение, че стерилно влагалище няма. Те затова на мен за инсеминацията ми казаха: "Няма да се отложи, освен ако няма нещо фрапантно". Тоест стрептококи и кандида не ми звучи като нещо фрапантно например.
Другата глупост според мен за инсеминация е спермограмата с 1 месец давност. Като изключим фактът, че са си 100 лв излизшни, нали мъжът си дава материал на самия ден.
И така следвайки буквата на закона инсеминацията излиза около 900 лв, откоито 400 лв са само изследвания.
Успех, момичета. Да завалят снежинки посред лято :*