Танче ще се махне ще видиш
Точица и Христинче хайде момичета всички сме с вас, стискаме палци и чакаме прекрасни новини.
На мен днес ми е датата за Ц - имам си обичайните сиптоми, само дето този месец гърдите грам не ми се напрегнаха, както попринцип, но всичко друго си е на лице. Имам леки надежди, но каквото е писано. Този месец става 1 година откакто правиме неуспешни опити
Момичетааа направо ще се побъркам... вчера трима познати ме питаха ти да не си бременна, а от днес и в офиса колежките ми само за това говорят и то защото вчера ми се доядоха соленки и просто бях гладна и си взех, а те - ти много ядеш, как така си гладна, да не си бременна, време ти е вече. И на всичкото от горе и тази сутрин пак - ти гладна ли си?, дойде ли ти ? ( аз просто обяснявам че ям малко повече преди Ц, което е много нормално за мен) сиктердосах ги ама те си се смеят и си продължават да разпитват... как се справяте в тези ситуации физически и психически, защото ми идва малко в повече ( НИКОЙ не знае че правиме опити и аз опорито крия, от къде сега им дойде това нз
)