Нищо не ни казаха, докторката много бегло му погледна просто бройката и сметна има ли за инсеминация. Бяхме измежду пациентите й. Въпреки, че така драматично му е паднала спермограмата, тя каза: "Супер сте. Само дано и в понеделник е така". Добре, че е голямата бройка да закрепи положението.
Танче, защо така говориш за себе си!!!!! Доколкото знам досега не е открит проблем при теб. И сега седи и се ядосва човек за двойки като вас с неизяснен стерилитет. Където хем няма проблем, хем се прилага АРТ и не става от първия път. Пожелавам ти скорошна бременност, аз съм ти казала, че теб те усещам скоро, че ще успееш.
Михаела, благодаря ти за окуражителните думи. не знаех, че вече сте минали през тежката артилерия. Явно и вие от доста време обикалята кабинетите. Дават ли ти сега добавки за подсилване на яйчниците? И някакъв план за следваща стъпка имате ли?
Междудругото аз не съм убедена, че от първа процедура ще стане, ама някак си усещам, че ще стане. От Мишо ни трябват 1 млн сперматозоида на правилното място примерно и 1 хитрец да използва удобния момент. В моите представи състоянието на жената е доста по-важно. Поне така аз го виждам, а май и докторката. Така че съм обнадеждена, защото засега при мен нещата са добре. Дори си спазвам диетата от ендокринологът и не ям нищо сладко, никакви сладки плодове. Абе никаква храна за душата. Уж нямам ИР, но да не вдигам инсулина. За да съм супер инкубатор.