0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Правим опити за бебе-Тема 14
« Отговор #480 -: Май 21, 2018, 08:52:58 am »
Добро утро мили мои, на мен също ми дойде тази сутрин без никакви симптоми,но поне си е на датата. Маги не ни дръж в такова напрежение  :D Точице пиши как си миличка
« Отговор #481 -: Май 21, 2018, 09:53:16 am »
Момичета нищо не съм правила, нищо не се случва, само корема малко ме боли все едно ще ми идва. Искам да си изчакам няколко дена да се наредят хормоните и ако ще идва да си ми дойде, само се дразня че ми се измества постоянно Ц с тези хапчета. През целия ми живо никога не е бил повече от 28 ден, днес застъпвам 29.много си ми е готино на 24-26 ден си ми идва по принцип, виждаме че не е станало и си продължаваме с опитите, сега тея 30 дена голямо чакане, не си е работа да имаш дълъг Ц.
Точице пиши как си, всички те мислим  :bighug:
*
« Отговор #482 -: Май 21, 2018, 10:22:00 am »
Момичета, мисля ви и стискам много силно палци.Точица с теб сме!

Хриси, отиваш на преглед и ще ти изпишат естроферм предполагам и фолиева.Няма да ходиш през 2 дни, а ще те викат към 10-ти ден на преглед и после пак ще преценят кога.По-спокойно и лежерно е от колкото при нормален трансфер.

*

To4ica13

• 337
  • Късметът е част от плановете
« Отговор #483 -: Май 21, 2018, 10:37:16 am »
Добре съм. Къевенето спря, но имам болки леки ниско долу. Вливат системи. Чхг то е пораснало. .. 266 ...не знам момичета. Ще се лекуваме явно още.
« Отговор #484 -: Май 21, 2018, 11:03:47 am »
Чудесно ЧХГ, дано все така продължава да расте! Вярвай, Точице, твоите калинките са борбени, всичко ще е наред! Стискам 🤞
 :bighug:
*

To4ica13

• 337
« Отговор #485 -: Май 21, 2018, 11:10:24 am »
Helianthus, мислиш ли  че е добро. Не е ли пак нисичко ? Доктора каза че би трябвало да е малко повече .. и аз пак в шах изпаднах. Дано да не е извънматочна бременност.
*
« Отговор #486 -: Май 21, 2018, 11:18:32 am »
Важното е, че кървенето е спряло! Болките може от яйчниците да са, все пак на стимуляция беше. Аз съм 3ти ден на Клостилбегит и си ме боли.
Според мен докторът не отбелязва, че може би ти имаше късна имплантация. Просто предположение на базата на началното ЧХГ 17. 2 дена по-късно беше към 62 мисля, което е 3-4 пъти по-голямо. От петък до днес са минали 3 дена. Трябва ЧХГ да е поне 3 пъти по-голямо. Твоето си е 4 пъти. Не че съм била бременна, но по сметки изглежда добре.
Джули, радвам се, че малко ще се успокоиш сега като поне ти дойде.
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
« Отговор #487 -: Май 21, 2018, 11:21:02 am »
И аз като Тери го сметнах, а все пак не е точна математика това. Важното е, че расте и, че кървене то е спряло. Късмет, Точице!
« Отговор #488 -: Май 21, 2018, 11:21:32 am »
Спокойно мила Точице!!! Бях 2 пъти на системи в началото заради кървене и болки, но се задържа! Вярвам, че всичко ще е наред и при теб! Знам какво е мъчително да не знаеш какво ще се случи... Вярвай, че всичко ще е наред и ще бъде!
*
« Отговор #489 -: Май 21, 2018, 12:38:43 pm »
Точице,
и аз мисля че расте добре.Дано скоро ехографа покаже точките.На 23ти няма ли да се видят?Това кървене слабо ли беше?Щом е спряло,това е добър признак.Като вляза първо търся новини от теб.Скоро и болките ще спрат и всичко ще се нареди.Вярвам го!
*

To4ica13

• 337
« Отговор #490 -: Май 21, 2018, 15:35:08 pm »
Слънце, много си мила. Кървенето не беше много обилно, но достатъчно да ми изкара акъла с розово воднисто цвят. После стана след системите кафяво и почти е изчезнало.  Казаха ми че над 1000 ще се види нещо. Аз имам доста до 1000 точки обаче.
Теди, благодаря за куража. Дано и при мен мине всичко благополучно.
На всички пращам ей такова  :grouphug2:
« Последна редакция: Май 21, 2018, 15:37:10 pm от To4ica13 »
*
« Отговор #491 -: Май 21, 2018, 15:39:39 pm »
Точице, ти мислиш че е много ама след 2 дни ще си над 500 още два дни и готово ще видите нещо.Много силно стискам палци!

« Отговор #492 -: Май 21, 2018, 15:43:24 pm »
magi mei, а кога (не) трябва да ти дойде?
Точице радвам се, че кървенето е спряло! Аз не съм много наясно с растежа с ЧХГ, но ти пожелавам всичко да е наред! Все така да си растат стойностите! Всички сме с теб и твоите точици, мисли положително и чакаме хубави новини  :bighug:
« Отговор #493 -: Май 21, 2018, 16:02:34 pm »
Ц  ми е около 24-27 дни, 27 ден беше в събота, предполагам си е нормално закъснението след прием на Утрогестан, ама май ако не ми е дошло до утре ще направя един тест :)
« Отговор #494 -: Май 21, 2018, 16:50:18 pm »
Точице, радвам се, че кървенето е спряло  :bighug:
Бета ЧХГ ти се удвоява на 1.4 дни, което значи, че още в четвъртък ще си над 1000. Доктора ти е очаквал по-високи стойности, защото при 2 сакчета, резултата се удвоява на всеки 1 ден, но още в четвъртък ще видите какво е положението.
Важното е, че кървенето е овладяно и, че си под наблюдение  :bighug: прегръщам те силно и вярвам, че всичко ще бъде наред ❤️
« Отговор #495 -: Май 21, 2018, 19:22:49 pm »
Точице много се радвам миличка,че кървенето е спряло. Сега трябва да си спокойна заради калинките. Аз вярвам,че всичко ще е наред
*
« Отговор #496 -: Май 21, 2018, 19:49:20 pm »
Булки, имам следния въпрос.
Днес ми е 3ти ден на Клостилбегит и определено започна да работи. В петък съм на преглед: 10ти ден от цикъл (по моите стари изчисления си е 11ти, късно следобед ми дойде). Та по моите си стари изчисления за последните 8 месеца съм виждала положителен тест за овулация именно на 11 ти ден. Дотук добре.
Сега моя проблем: в петък викат Мишо с мен за спермограма и  микробиология. Какво ако се окаже,че съм пред овулация? Могат ли от един и същ материал да направят микробиология и да ми направят инсеминация евентуално на другия ден?
Чудя се утре да ида при д-р Даскалов и ако евентуално реши да ми свърши цикъла да ми пусне поне моята микробиология, защото ако още си имам стрептококи да се знае направо нищо да не правим. Пък и евентуално да види колко големи са ми фоликулите и ако трябва да ходя по-рано при д-р Петрова. По принцип на 9ти ден без никаква стимулация вече имам фоликули по 16мм.
*

To4ica13

• 337
« Отговор #497 -: Май 21, 2018, 20:04:15 pm »
Тери, нали овулацията която хващат тестовете се случва от 24 до 36 часа след положителен тест. Това са още един два дена аванс. Не знам дали при стимулация бият някакъв блокаж като цитротид примерно.
За микробиология и материал за инсеминация мисля,че може да е от един и същи път. На моя мъж му правиха спермограмата и микробиология от едно контейнерче.  Ако имаш правена пък микробиология те няма да ти я върнат и да искат нова. Така че ако се притесняваш за тези стрептококи по- добре като че ли по- рано да се направи при Д-р Даскалов. Хайде дано всичко мине успешно.
*
« Отговор #498 -: Май 21, 2018, 20:23:09 pm »
И на моя мъж това, което му бяха казали е, че от един материал ще е спермограма и микробиология. Просто се чудих дали материала за спермограма направо могат да го ползват за инсеминация (ако се наложи замръзяване на материала за ден). Аз знам, че докторката ще му хване овулацията, ама петък Мишо като даде материал за С и микробиология, то евентуално в събота-неделя, ако се наложи инсеминация дали ще има хубав материал за това.
Ти засега за неопределен период ли оставаш в болницата? Или ще решат в зависимост от следващото ЧХГ?
Плевенската Маги чакаме те и теб да се похвалиш с цикъл и да започва купонът. Чудя ти се на смелостта и ДРЗ да организираш в същия месец, ама то все на такива луди и смели им е на късмет.
*

To4ica13

• 337
« Отговор #499 -: Май 21, 2018, 20:56:19 pm »
Да, за неопределен период съм. В сряда ново ЧХГ . И така ... Да видим какво става.