0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Правим опити за бебе-Тема 14
« Отговор #460 -: Май 20, 2018, 11:49:22 am »
Точице,
с теб сме.Кураж и Господ да е с теб,мила.
« Отговор #461 -: Май 20, 2018, 11:54:28 am »
To4ica13 дано всичко да е наред, изпращам ти много прегръдки. Кураж момиче!
*
« Отговор #462 -: Май 20, 2018, 12:10:35 pm »
Точице, Господ да ти пази калинките. Ще се помоля за теб, стискаме палци, никакво пускане
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
« Отговор #463 -: Май 20, 2018, 12:11:54 pm »
Точице кураж мила, само положителни мисли и ще видиш как всичко ще е наред  :bighug: :goodluck:
*

To4ica13

• 337
  • Късметът е част от плановете
« Отговор #464 -: Май 20, 2018, 12:23:35 pm »
Малко ми е трудно вече да мисля положително. Пуснаха ми системи и утре ще видим едно ново ЧХГ какво ще покаже ... Кървенето си продължава.
Боли ме все едно ще ми идва.
« Отговор #465 -: Май 20, 2018, 12:44:22 pm »
Мила Точице, кураж! Бъди силна, много прегръдки. Господ да е с теб и калинките ти! Дано всичко е наред!
*
« Отговор #466 -: Май 20, 2018, 13:12:43 pm »
Кураж, Точице! Дано всичко да се развие добре.  :bighug:
« Отговор #467 -: Май 20, 2018, 15:35:25 pm »
Точица в ранна бременност кървенето е често срещано. Надявам се всичко да е наред. Щом си в болницата лекарите ще направят всичко необходимо. Знам, че е трудно да не се притесняваш, но колкото по-спокойно си толкова по-добре за малките точици.
*

To4ica13

• 337
« Отговор #468 -: Май 20, 2018, 16:45:49 pm »
Благодаря ви за куража. Аз не знам откъде дойде това кървене. Че и болки...сигурно може да са хиляда неща причините. И много се тревожа да не е най- лошото. Тъкмо се зарадвахме и пак проблеми излизат..ужасно е.
« Отговор #469 -: Май 20, 2018, 17:57:19 pm »
Точице,съжалявам за това през което минаваш,знам какви мисли те обземат и колко голямо е притеснението,но докторите ще направят всичко необходимо.Почивай си и не губи надежда,кървенето е доста често срещано,знам го от моя док. Стискам палци всичко да е наред.                                          Момичета утре би трябвало да ми дойде втори цикъл вече,но странно,че нямам никакви симптоми,има ли вероятност да не се е нормализирал цикъла и да ми дойде по-късно.Не съм много наясно и леко се притесних
« Отговор #470 -: Май 20, 2018, 18:00:52 pm »
Точице, много силно стискам палци всичко да е наред. От не малко момичета съм чувала за прокървяване при ранна бременност, но са раждали живи и здрави бебчета. Дано и при теб е така.
Слънчице, едно момиче ги беше публикувало в страница за ин витро във фейсбук. И аз още проучвам нещата с добавките.
*

To4ica13

• 337
« Отговор #471 -: Май 20, 2018, 19:39:04 pm »
Джули, аз след моя аборт миналата година също нямах симптоми преди да дойде цикъла. Така си и продължи занаоред, идва си без болки без симптоми. Явно нещо се промени след случката.
« Отговор #472 -: Май 20, 2018, 19:49:02 pm »
Ох дано и при мен да е това миличка,че каква съм паника
*
« Отговор #473 -: Май 20, 2018, 20:18:42 pm »
Дано всичко се нареди добре. Докторите нямат ли предположения какво се случва?
Аз тъкмо се връщам от прощапулник. Едно 3-4 годишно момиченце ме попита как се казва моето бебе. Аз й казах, че нямам бебе. Тя ме попита защо нямам. Не се почувствах странно от въпросите, то детенце, но ми стана интересно как точно мен попита.
« Отговор #474 -: Май 20, 2018, 20:53:42 pm »
Точицевсичко ще е наред! Сигурно ти минават какви ли не мисли, но се опитай да си спокойна! Вярвам, че са си там твоите красиви точици! Стискам палци! И ти изпращам сила и късмет! И гушка!
Тери малкото момиченце предусеща, че скоро ще си имаш бебенце! Ще видиш!
Слънце мое чакаме с теб да не ти дойде и да ни зарадваш с положителна новина! Спермограмата на моя мъж е лоша, но има няколко предпоставки, които може да са повлияли-за първи път прави такова нещо и се е притеснил, първите капки са извън съда, на мен ми откриха някакви бактерии и може би и той ги има. На този етап си лекуваме бактериите. Ще отидем и на уролог да го прегледа. И след месец ще направим нова спермограма. Вярвам, че всичко ще се нареди.
Спокойна вечер бъдещи мами!  :sleepingbabygirl:е
« Отговор #475 -: Май 20, 2018, 23:04:02 pm »
Момичета на вас след прием на Утрагесто вагибално след колко време ви идва? Чета във форумите че пише 2,3 дни, но те са от 2007 година.  :ask:
« Отговор #476 -: Май 20, 2018, 23:11:53 pm »
Точице мисли позитивно и бъди спокойна. Всички сме с теб и ти пращаме само позивна енергия.
Тери децата понякога усещат нещата. А дано скоро и у вашата къща! Хах
Маги от къде това търпение нз, аз да съм направила вече 2 теста. Хайде утре прави един, че всичко е игра на нерви.
Захарна дано се излекувате по бързо и другата С да е по добра.
Моя мъж го навих да изчака няколко седмици със С и утре ще звънна да отложа часа. Така или иначе мен другия месец (ако не стане чудото) ще ми правят ЦС така че може и тогава да я направи, че пак бая прахчета и хапчета пи за настинката. Поне се размина с антибиотика този път.
« Отговор #477 -: Май 21, 2018, 07:01:37 am »
Маги мей и на мен ми е идвало до 2/3 дни, но след спирането му. Последният път слагах кринон, което пак е прогестерон и не ми дойде, докато не го спрях.
*
« Отговор #478 -: Май 21, 2018, 07:13:39 am »
С Дуфастон на мен ми идва до 2-3 дена, на една приятелка чак на 10ти ден. Беше на лекар и всичко й беше наред.
Точице, не спирам да те мисля и да се моля за вас с калинките :*
« Отговор #479 -: Май 21, 2018, 08:41:58 am »
Toчице, как си мила? Моля се за теб и твоите калинки да са добре. :*

На мен днес ми дойде МЦ, ще запиша час за сряда за преглед. Дано всичко да е наред и да стартираме ЗЕТ.

Ако някоя е правила ЗЕТ тук, да обясни процедурата?