Точицеееееее, сега....иде ми да се разкрещя и да изригна, обаче ще съм тихичка и ще млъкна и с най-сериозен тон ще ти кажа - сигурна бях
и много тихичко ще ти честитя, та едва да го чуеш, а сега тези двете точки да са лепкави и да си седят където им е мястото до термин, не по-рано и да си гушкаш сладките козирогчета или водолейчета догодина (според моите изчисления)
Оносно невярването, помня как вие ме укоражавахте и ми казвахте, че всичко ще е наред, а на мен ми трепереха гащите и не вярвах (и още съм така). Именно това, че толкова много ги искаме тези точки ни прави скептични, но всичко ще бъде наред и е време само за положителни емоции!
Тери - изумяваш ме, като енциклопедия си, момиче
Честито за заповедта и за хубавите новини от доктора
стискам палци да не ти потрябва заповедтта и скоро да правиш бета ЧХГ тестчета и да ти се удвояват хубаво
Слънчице, аз съм си тука, чета ви постоянно и тръпна с вас, чувствам си ви много близки
още 2-3 седмици ми остават, дано скрининга за синдроми е хубав и човечето да си живурка доволно до термин. Иначе времето тече адски бавно, поне за мен
Helianthus, мерси, мила
толкова ми е ясно какво усещаш, че не е истина - треперене страшно. Хвърли едно око на Sperm Meets Egg Plan и действай мъжа ти - в леглото през ден преди овулация и по време на овулация всеки ден
също си вземи Preseed/Prefert гел. Няма как да не го мислиш, аз бях като обсебена и посточнно подскачах дали е станало, дали не е станало, какво ще стане... а като стане пак шаш - постоянно треперене, неизбежно е как обременява един мисед и в какви филми те вкарва
ама някак си трябва да се изолираш и да си насочих вниманието грудаге. Ще стане скоро
Тединка, благодаря ти
слагам по 2 капсули утрогестан вечер и гледам хич да не се натоварвам - не вдигам нищо по-тежко от кучето (2 кг), не чистя, не седя много права, правя си леки разходки, но повече съм полегнала и всяко движение е премерано, защото няколко пъти ми се случи да стана рязко и така да ме пререже корема, че да падна назад. Бонуса е, че работя от къщи, съответно мога да си позволя да съм с лаптопа в леглото ако е необходимо да лежа. С миседа правех спортни постижения, чистех като луда сакън нещо да не се заседя и си докарах възпаление на седалищния нерв до пълно обездвижване, не можех да ходя освен с проходилка...айде няма нужда
Маги, дано не ти дойде
чакай сега с признаците, те би трябвало на ранен етап почти да липсват, после ще ги усетиш с пълна сила като се вдигнат нивата на хормоните
Слънце мое и
Захарна, всички палци са стиснати и за вас и чакаме добри новини скоро
Едно огромно гуш на всички, че ви има!!! ❤️❤️❤️