0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Правим опити за бебе-Тема 14
« Отговор #420 -: Май 18, 2018, 12:07:58 pm »
Слънце, номера ще ти излезе в системата след няколко дни.... просто немогат да го вкарат веднага...

Оххх и аз нямам търпение за теста на точица.

Аз не съм писала, ама да ви кажа, че от 13 ембриона, на 5-ти ден са останали 8 и са ги замръзили.
*
« Отговор #421 -: Май 18, 2018, 12:40:52 pm »
8 звучи доста добре. Пу-пу да си ги прибереш скоро.
И аз да се включа. Бях на лекар. Казах на д-р Петрова, че инкубаторът (аз) е здрав и започвам стимулация за инсеминация :)
Ооо и много важна информация: тя и мъжът й също са били с мъжки фактор дълго време. Каза, че по една чаша черен чай/кафе на ден много раздвижвало подвижността на сперматозоидите. И то след 2 седмици вече имало разлика. Дали е имало разлика, защото мъжът й не пие кафе и тялото не е било свикнало към кофеин. Така че ако не пият мъжете ви кафе, топлете черния чай
« Последна редакция: Май 18, 2018, 12:42:47 pm от teri_90 »
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
*

To4ica13

• 337
  • Късметът е част от плановете
« Отговор #422 -: Май 18, 2018, 12:44:21 pm »
Момичетааааааа....
 :o :o :o :o :o :o :o

ЧХГ- 61.92

чейнето ми е до земята...
*
« Отговор #423 -: Май 18, 2018, 12:49:30 pm »
Точицееееееееееее, браво момиче. Ооооооооо. Май и двечките са се хванали, то е 4 пъти по голяма стойността. Боже как се радвам за теб. Господ да те пази. Нека всичко е наред.
*

To4ica13

• 337
  • Късметът е част от плановете
« Отговор #424 -: Май 18, 2018, 12:53:56 pm »
Нали знаете... още нищо не се знае. Няма да се радвам предварително.
Иначе ви благодаря на всички за хубавите думи и подкрепата.
До преди 1 час си мислех, че сме загубили тази битка...
а то се оказа че е трябвало просто да вярвам :)
*
« Отговор #425 -: Май 18, 2018, 12:55:49 pm »
Добре, че тук 15 човека вярваме и заради теб :*
*
« Отговор #426 -: Май 18, 2018, 12:56:41 pm »
Ехеее, честито Точице:D
Дай Боже всичко да е наред!
Лека и безпроблемна да е бременността ти!
Ех, как се зарадвах и аз :)
Днес кой ден ти е? Върти ми се 11-12, но да не бъркам!
Хриси, радвам се за бройките! Страхотен резултат. Хайде на следващият цикъл да си върнеш двечки и да се задържат 9 месеца :) Дай Боже!
Тери, на нас ни беше казала - фреш от грейпфрут :)
Успех на всички! :)
« Отговор #427 -: Май 18, 2018, 13:32:22 pm »
Точицеееее, браво мила моя, много се радвам за теб.  :grouphug: :dance2: :dance2: :sbabygirl: :sbabygirl: :party: :party:
« Отговор #428 -: Май 18, 2018, 13:34:41 pm »
Ейййй браво Точице, тихичко честитоооооо, много се радвам. Момичета за всяка една от вас тук се радвам много повече отколкото за някоя приятелка като ми каже, че е бременна или ако разбера за някоя позната. Просто, когато съм една от вас знам колко труд, сълзи и емоции са хвърлени за всяко едно бебче.
Хриси успех и на теб другия месец :)
*
« Отговор #429 -: Май 18, 2018, 13:36:37 pm »
Успех и на теб, Маги мей. Хайде тази болка в гърдите да е от нещо хубаво :*
« Отговор #430 -: Май 18, 2018, 13:55:17 pm »
Точицеее, честитооо! Леле направо се просълзих, много се радвам! Сега стискам палци калинката, или калинките, да си останат на топло 9 месеца.  :bighug:

Христинче, браво и на теб! 8 ембриончета е супер, хайде скоро да си ги прибереш.

Тери, браво за хубавите новини. Дано хич да не ви се наложи да ползвате заповедта и още с първата и семинария да се получи.

Слънцемое, честито и на теб!

Маги мей, дано да не ти идва и ти да ни за радваш също!

Успех на всички!

« Отговор #431 -: Май 18, 2018, 14:10:16 pm »
Колко хубаво, Точица и нейните точици са си при нея! Много прегръдки и само хубави мисли! Много се радвам за теб, Точице! 💖💖💖
Маги Мей, нека не ти идва и ти да ни стоплиш с прекрасна новина!
Целувки на всички и успех!
« Отговор #432 -: Май 18, 2018, 14:55:58 pm »
Точицеее, честито  :bighug: Лека и безпроблемна бременност и само положителни емоции от тук нататък.
Тери, успех с инсеминацията, дано и то се похвалиш скоро.
Христинче, много добър резултат. На следващият цикъл ли ще правите трансфера?
Маги мей, успех, стискам палци  :)
Слънцемое бързо оздравяване на мъжа ти.
Захарна дано има добри резултати от спермограмата, а след това и от цс.
« Последна редакция: Май 18, 2018, 14:58:42 pm от Mihaela Viyacheva »
*
« Отговор #433 -: Май 18, 2018, 15:16:38 pm »
Точице, мисли за късна имплантация чисто и просто!Това е повече от удвояване!
Стискам палци и сме с теб!

Меги мей, стискам палци!

Аз имам още 2 хапчета от противозачатъчните и чакам цикъл!

*
« Отговор #434 -: Май 18, 2018, 15:33:30 pm »
Точицеее,страхотно!Успех от тук нататък.Да си износиш хубаво бебче,или двечки :bighug:
« Отговор #435 -: Май 18, 2018, 15:57:47 pm »
Честито Точице! Знаех си!!! Да си останат в теб точиците (мисля, че са 2чки) цели 9 месеца! Много се радвам!!! Хайде никой да не остане в тази тема!!!  :bighug: :bori_008: :bori_002:
« Отговор #436 -: Май 18, 2018, 16:40:15 pm »
Точицеееееее, сега....иде ми да се разкрещя и да изригна, обаче ще съм тихичка и ще млъкна и с най-сериозен тон ще ти кажа - сигурна бях :) и много тихичко ще ти честитя, та едва да го чуеш, а сега тези двете точки да са лепкави и да си седят където им е мястото до термин, не по-рано и да си гушкаш сладките козирогчета или водолейчета догодина (според моите изчисления) ;) Оносно невярването, помня как вие ме укоражавахте и ми казвахте, че всичко ще е наред, а на мен ми трепереха гащите и не вярвах (и още съм така). Именно това, че толкова много ги искаме тези точки ни прави скептични, но всичко ще бъде наред и е време само за положителни емоции!
 :bighug:
Тери - изумяваш ме, като енциклопедия си, момиче :) Честито за заповедта и за хубавите новини от доктора :) стискам палци да не ти потрябва заповедтта и скоро да правиш бета ЧХГ тестчета и да ти се удвояват хубаво :)
Слънчице, аз съм си тука, чета ви постоянно и тръпна с вас, чувствам си ви много близки :) още 2-3 седмици ми остават, дано скрининга за синдроми е хубав и човечето да си живурка доволно до термин. Иначе времето тече адски бавно, поне за мен :)
Helianthus, мерси, мила :) толкова ми е ясно какво усещаш, че не е истина - треперене страшно. Хвърли едно око на Sperm Meets Egg Plan и действай мъжа ти - в леглото през ден преди овулация и по време на овулация всеки ден ;) също си вземи Preseed/Prefert гел. Няма как да не го мислиш, аз бях като обсебена и посточнно подскачах дали е станало, дали не е станало, какво ще стане... а като стане пак шаш - постоянно треперене, неизбежно е как обременява един мисед и в какви филми те вкарва :( ама някак си трябва да се изолираш и да си насочих вниманието грудаге. Ще стане скоро ;)
Тединка, благодаря ти :) слагам по 2 капсули утрогестан вечер и гледам хич да не се натоварвам - не вдигам нищо по-тежко от кучето (2 кг), не чистя, не седя много права, правя си леки разходки, но повече съм полегнала и всяко движение е премерано, защото няколко пъти ми се случи да стана рязко и така да ме пререже корема, че да падна назад. Бонуса е, че работя от къщи, съответно мога да си позволя да съм с лаптопа в леглото ако е необходимо да лежа. С миседа правех спортни постижения, чистех като луда сакън нещо да не се заседя и си докарах възпаление на седалищния нерв до пълно обездвижване, не можех да ходя освен с проходилка...айде няма нужда :) 
Маги, дано не ти дойде :) чакай сега с признаците, те би трябвало на ранен етап почти да липсват, после ще ги усетиш с пълна сила като се вдигнат нивата на хормоните ;)
Слънце мое и Захарна, всички палци са стиснати и за вас и чакаме добри новини скоро :):):)

Едно огромно гуш на всички, че ви има!!! ❤️❤️❤️ :bighug:
« Отговор #437 -: Май 18, 2018, 17:13:09 pm »
Момичета много ви благодаря за подкрепата, и днес не мина без да ми стане лошо. Като ме хвана точно когато изшизах в почивка в 12,чак краката ми се подкосяваха, а по едно време все едно така ми изтръпваше тялото и чак и главата, все едно ми нахлува кръв едновременно на всякъде. И така 3 часа точно. Сега съм пушка, отивам на репетиции да скачам :)
Ако бях смела колкото Точица да бях си пусна кръвен, но уви не съм. Ще си чакам търпеливо.
« Отговор #438 -: Май 18, 2018, 18:35:27 pm »
Момичета, възхищавам се на силата и на подкрепата, която си давате една на друга. Като чета коментарите, без да ви познавам се радвам на вашите малки победи. Давате ми сила и кураж, защото освен, че се мъча да забременея, при мен самото износване ще е трудно..тъй като шийката ми е на половина. Стискам палци на всяка една от вас! :)
*
« Отговор #439 -: Май 18, 2018, 18:39:39 pm »
Фани, направо ме разтопи(помогна и това, че на термометърът в автобуса отчита 32 градуса в момента).
Маги, хайде откога те чакам да ти дойде и да започваш. Хайде дано като се видим другия месец и двете да си тръгнем бременни от ДРЗ 😀(Това плевенската Маги. Другата да стиска и никакъв цикъл)
Аз имам един въпрос. Не се бях подготвила днес, че ще започваме инсеминация и загубих ума и дума. Съответно забравих нещо важно да кажа на докторката. Започвам 5 дена Клостилбегит. На 9 ден отивам с Мишо за микробиология при мен и евентуално спермограма при него. И сега въпросите ми са: аз последните месеци съм с ранна овулация. Тестове отчитат положителен резултат на 10-11 ден. Е 10-11 ден са събота и неделя ще изпуснем ли работата, какво се прави в такива ситуации с почивни дни.
И другото защо правят спермограма на Мишо, то на самия ден нали ще се види дереджето