Ееее, Хриси, много хубаво :* :* :* Понякога ей такива неща ти дават сила да повярваш, че ще стане
Аз така като спечелих ваучерът от д-р Даскалов и бях убедена, че ще стане, защото късметът ми се усмихна в онези мрачни дни.
Аз тъкмо се връщам от консултацията с докторката. Тя каза, че много й напомням на нея като млада. Точица й знае темперамента, та да си представи разговорът ни
Мишо се чудил после няма ли да изляза разревана. А аз така на преглед не бях се забавлявала. Каза ми доста неща право в очите. Но аз леко наежена тръгнах, защото смяташе формулата за инсеминация и в нея вкара * морфология. което даде резултат 2 000 000 при Мишо и това обезсмисля инсеминацията. И аз реших, че иска директно на инвитро да ни праща. Та явно в погледът ми се е чело, че не съм съгласна. Оказа се, че тя изобщо не намеси инвитрото. Имало много време до там. Видя ми изследвания на инсулинова резистентност. Каза, че според нея имам обратното хипер нещо си, заради което на 1ви час не вдигам изобщо глюкоза, а тя пада. На мен също това ми беше направило впечатление, но докторите казаха, че е ОК. Тя ме праща при ендокрионолог, за да ми види изследването в четвъртък. Каза, че ако той каже, че е проблем, че се надява на естествено забременяване. Ще ида при него да видим какво ще каже и в петък при нея , за да ми каже тя кога се включва отново и с какво.
Иначе каза, че мъжът не трябвало да знае за овулацията ми. Не можел така да даде най-хубавия материал. Трябвало да го обгрижвам, да не го притеснявам. И като излязохме от кабинета питам на Мишо какво му е мнението и той: "Супер е, имаме еднакви виждания с нея". Имах си аз да нямаха
Определено много ми хареса докторката. Предразполага и обяснява доста. И рядко друг лекар може да те разбере така добре, защото тя също има дете след инвитро.
Аз съм много припряна и бързам и очакване отново спонтанно да забременея не ми е по вкуса, но ако наистина имам проблем с инсулина е редно да пробваме естествено.