0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Правим опити за бебе-Тема 14
« Отговор #340 -: Май 14, 2018, 09:54:25 am »
Днес съм. 13:30 съм там. И ще се надявам да започна да засичам Точица из клиниката да чака на прегледи да си види точиците
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
*
« Отговор #341 -: Май 14, 2018, 10:24:57 am »
Инсеминацията ли почвате?Или за друго отиваш?После да пишеш.
Аз да ви кажа,тоя месец не съм правила тестове за овулация.Мъжа ми искал да си правим просто секс,каза вече си здрава,няма пречки,нека този месец така,ако искаш другия купувай пръчки за овулация.Утре ще проверя Tsh и това е.
*
« Отговор #342 -: Май 14, 2018, 10:33:20 am »
Точице, разкошни сте.Да се обичат още много години и да сте си заедно и да се подкрепяте.

Хриси, как си?

« Отговор #343 -: Май 14, 2018, 11:12:04 am »
Точице, приказни сте! Честита годишнина! Пожелавам ви най-прекрасния подарък да сте си направили и в четвъртък да се зарадвате!
« Отговор #344 -: Май 14, 2018, 12:24:47 pm »
Точицеее, честито ви годишнинаа, много да се обичате и уважавате. :*

Момичетаааа, нали имаше томбола с 4 безплатни ИНВ процедури в клиниката на Владимиров.. и аз взех тогава че си пратих историята... и то какво стана... ами избрали са ни.. Немога да повярвам. Ще изчакам да ми изпратят условията.. до кога и как ще се ползва тази процедура.. и ако е в кратки срокове примерно за 1-2-3 месеца, ще я откажа.. Все пак си чакам снежинките... и е по-добре в такъв случай да зарадвам друга бъдеща мама. :)
*
« Отговор #345 -: Май 14, 2018, 12:56:27 pm »
Хриси, късметлийка си.Тази година ще бременееш! :*

*
« Отговор #346 -: Май 14, 2018, 14:49:43 pm »
Ееее, Хриси, много хубаво :* :* :* Понякога ей такива неща ти дават сила да повярваш, че ще стане :) Аз така като спечелих ваучерът от д-р Даскалов и бях убедена, че ще стане, защото късметът ми се усмихна в онези мрачни дни.
Аз тъкмо се връщам от консултацията с докторката. Тя каза, че много й напомням на нея като млада. Точица й знае темперамента, та да си представи разговорът ни :D Мишо се чудил после няма ли да изляза разревана. А аз така на преглед не бях се забавлявала. Каза ми доста неща право в очите. Но аз леко наежена тръгнах, защото смяташе формулата за инсеминация и в нея вкара * морфология. което даде резултат 2 000 000 при Мишо и това обезсмисля инсеминацията. И аз реших, че иска директно на инвитро да ни праща. Та явно в погледът ми се е чело, че не съм съгласна. Оказа се, че тя изобщо не намеси инвитрото. Имало много време до там. Видя ми изследвания на инсулинова резистентност. Каза, че според нея имам обратното хипер нещо си, заради което на 1ви час не вдигам изобщо глюкоза, а тя пада. На мен също това ми беше направило впечатление, но докторите казаха, че е ОК. Тя ме праща при ендокрионолог, за да ми види изследването в четвъртък. Каза, че ако той каже, че е проблем, че се надява на естествено забременяване. Ще ида при него да видим какво ще каже и в петък при нея , за да ми каже тя кога се включва отново и с какво.
Иначе каза, че мъжът не трябвало да знае за овулацията ми. Не можел така да даде най-хубавия материал. Трябвало да го обгрижвам, да не го притеснявам. И като излязохме от кабинета питам на Мишо какво му е мнението и той: "Супер е, имаме еднакви виждания с нея". Имах си аз да нямаха :D Определено много ми хареса докторката. Предразполага и обяснява доста. И рядко друг лекар може да те разбере така добре, защото тя също има дете след инвитро.
Аз съм много припряна и бързам и очакване отново спонтанно да забременея не ми е по вкуса, но ако наистина имам проблем с инсулина е редно да пробваме естествено.
« Последна редакция: Май 14, 2018, 14:52:59 pm от teri_90 »
*

To4ica13

• 337
  • Късметът е част от плановете
« Отговор #347 -: Май 14, 2018, 15:05:16 pm »
Момичета благодаря на всички! Много сте мили! :grouphug:
Хриси определено ти е късметлийска годината. Хайде дано да е твоята  :)
Тери, радвам се, че ти е харесала срещата с Петрова.Аз имам чувството, че тя влага много сърце във всичко, което прави. Надявам се сега да си по-спокойна и да действате по стъпките, към които ви е насочила.
*
« Отговор #348 -: Май 14, 2018, 17:15:34 pm »
Хрисиии супер.Край!Писано ти е!Тази година е твоята! :wave:
Ей тез мъже бе!Питам аз -къде тук е правдата?Хем да си дебнем нашта овулация,хем на пета да се въртим покрай мъжете.То пък на моя през да не казвам къде му е за овулации.Човека иска секс 5 пъти седмично и това е :D
« Отговор #349 -: Май 14, 2018, 23:55:27 pm »
Точице, честита годишнина! Бъдете винаги влюбени и много щастливи и дано получите най-хубавия подарък след няколко дена!
*

To4ica13

• 337
« Отговор #350 -: Май 15, 2018, 07:40:14 am »
Голяма простотия направихме вчера с мъжа ми.  :(
Той милия ми беше купил пиклив тест за годишнината ни, като подарък. С надеждата че ще имаме ++. И аз със целия си акъл взех, че го препишках. Въпреки, че бях строго предупредена да не правя такива експерименти- не се сдържах. Исках да го зарадвам. Разбира се теста по -отрицателен не можеше и да бъде.... и тогава дойде големия рев.
Днес, 12 ден се събудих с мисълта - Мамка му ...пак не сме успели!!То и да е имало нещо аз вчера със сигурност съм го убила. Защото като плача нямам спиране с часове, то това моето не е рев ами нещо страшно... 
Днес, освен с лошо настроение съм се сдобила и с поддути очи... приличам на китаец.  osi_15. Ни грим,  ни спирала успяват да прикрият тази красота.
Ще се нареждам за трети опит - днес разпечатах документите за фонда...
« Последна редакция: Май 15, 2018, 07:44:21 am от To4ica13 »
*
« Отговор #351 -: Май 15, 2018, 08:02:14 am »
Няма цикъл, има надежда. Няма да се отчайваш. То един рев да ги махаше децата, нямаше да има толкова майки тийнейджъри.
Милата ти :( Излез, поговори с някоя приятелка, да ти олекне на душицата. Пожелавам ти да не стигаш до фонда, но пък виж как са се разбързали. Скоро ще стане!
Аз вчера докато си чаках часа и слушам една суматоха между сестрите. някаква женичка в стимулация, а тестът на мъжа й от Писанец за СПИН положителен. Предполагаха лабораторна грешка, ама как да им се обадят и да им кажат защо се спира стимулацията.
*

To4ica13

• 337
« Отговор #352 -: Май 15, 2018, 08:13:15 am »
За съжаление съм в някаква пораженческа позиция. Започна ли да говоря за това с приятелки и ме надуват пак сълзите ...
В четвъртък още като излезе резултата от кръвния и ще бягам до клиниката с документите.
Както в една реклама казват " Спокойно .. ще стане .. от третия път ..." :)
Хайде някой да се похвали с нещо хубаво сега :)
« Отговор #353 -: Май 15, 2018, 08:24:35 am »
Toчица,Тери много добре го е казала,докъто не се появи лелката надежда винаги има. Христинче стискам палци това да е твоята година. Момичета,аз си чакам втория цикъл и живот и здраве др месец ще имаме зелена светлина да подновим опитите,но... започва да ме обзема една паника дали няма пак нещо да се обърка,не искам да преживявам целия този ужас отново. А моят мъж сега ми е трън в очите, опитах се тактично да го накарам да пие фолиева киселина,защото ми казаха че подобрява качеството на сперматозоидите, а той упорито отказва да пие каквото и да е (попринцип не е фен на каквито и да било хапчета). Толкова ме дразни аз минах през какво ли не,а той едни добавки неиска да пие,нещо което изобщо няма да му навреди
*
« Отговор #354 -: Май 15, 2018, 08:38:56 am »
Джули, няма как да не се притесняваш по принцип. Но при вас забременяването стана доста бързо, не се е налагало търсене на проблеми и предполагам нямате такива. Мисед е просто много често срещано явление, просто е трудна тема и за нея не се споделя така лесно, както се споделя: "Забременях от първия път". Иначе за добавки за мъжа, ако успееш някак си да го убедиш бърканицата се води доста добра добавка и сравнително евтина.
Щастието чака всяка от нас, сигурна съм :)
Точице, аз в такива моменти имам чувството, че съм отново на 7 години и имам нужда да си порева на мама. Не съм вярвала, че на почти 30 години пак тя ще ме успокоява. Понякога да си изревеш мъката е много по-добро от това да я сдържаш.
НО цикъл няма все още. Когато си бях правила пиклив тест за бременност на 25ти ден от цикъл и Даскалов ми се скара и ме попита аз за този месец ли се тествам или за следващата година, т.е. "Много е рано, моме, за тестове"
*
« Отговор #355 -: Май 15, 2018, 08:56:01 am »
Да, рано е и така само си правите излишни, кофти емоции.

Джули, дано този път всичко е наред.

*
« Отговор #356 -: Май 15, 2018, 09:57:50 am »
Точице,много е рано още да отпишеш този опит.Не се разстройвай.Аз като взема да рева ,майка ми ми казва-никое бебе не иска тъжна майка.
Джули,не мисли за лошото.
« Отговор #357 -: Май 15, 2018, 11:29:16 am »
Здравейте момичета :) след една успешна и една неуспешна бременност ,отново се ровя във форумите.Нямаме доказани поблеми,всичко е ок,но бавно се случват при нас нещата. С надеждата съм да се случи отново чудото! Останала съм с впечатление обаче ,че при мен се случваше забременяването след съобразено харнене и отслабване. Не знам дали наистина това е оказало влияние,но реших да ви споделя. Сега отново ще се опитам с една балансирана диета ,като изключа тестяно ,сладко. Чета ви постоянно,пожелавам на всички ви да видите по -скоро двете чертички :) Лек ден ви пожелавам :)
« Отговор #358 -: Май 15, 2018, 11:48:02 am »
Ето ме и мен на хоризонта хахах :) Първо Точице честита годишнина още дълго време да се обичате и да си помагате. Без негативни мисли утре ще е прекрасен ден. Стискам палци.
Христинче честитооо голяма си късметлийка но дано не ти се налага да го ползваш спечеления опит, а да може друга мама да се зарадва. Дано всичко мине наред другия месец с боболечиците ти.
Тери голямо ходене по лекари но дано има изненада скоро и да не се виждате толкова често.
От мен - преди малко се върнах от лекарката. С доминантен фоликул съм в левия яйчник. До 3 - 4 дена ще има О ( кофти е че май няма да се класирам за преглед другата седмица за да сме сигурни че е имало О). И другото хубаво е че до сега попълвах документите за фонда и тези дни ще бързам да ги подам. А да и още другия месе ЦС а не хидротубация. Правели и ЦС в Щерев и тя държи да е ЦС. Тъй че и това да го направиме. Записала съм и час за С на мъжа ( тя каза че след като са му били хориомон трябва да мине месец за С ама при нас ще е око 27 дена така че мисли че няма да е проблем) обнадеждена съм че ще му се е подобрила С и след ЦС ако е рекъл Бог да са ОК тръжите и С да пробваме инсе. Показах и резултатите от АМХ 3.3 и каза че е супер и като ме гледаше мисля че каза че имам по около 6-7 фоликула в всеки яйчник, но доминантия е в ляво, така че хващам мъжа за ушите и ще действаме. Ще е сложно че ще има много работа тези дни ноооо няма мърдане този месец.Това от мен. Усмихнат ден.
Редакция: видях че може по куриер да се изпратят документите за фонда. Някоя от ва процедирала ли входирането с куриер? Така ще ми е по удобно да ги пусна по Спиди.
« Последна редакция: Май 15, 2018, 12:22:21 pm от Слънцемое »
« Отговор #359 -: Май 15, 2018, 14:33:18 pm »
Слънцемое браво, много хубави новини, добре си задвижила нещата, сега като направите подобрената С, и като видят че и на тръбите им няма нищо се надявам много бързо да ви се получат нещата.
Аз момичета имам още 3 дни (без днес) вагиналния утрагестон и го спирам да видим дали ще дойде. Имам си от време на време наболявания в ячниците, отпаднало ми е, ревливо също и зверски глад имам. Вечерям в 9 и в 12 ако не хапна нещо трудно заспивам. Типично ПМС за мен, но дано да не е :)