Наистина кофти ситуация се получи. Отстрани като читател е едно да четеш съвети, но ако са директно към теб жегват малко повече. Някои хора наистина нямат финансова възможност. Ето едната ми приятелка 3 години отлага опити за бебе, защото после една хубава количка не може да му купи. И после 2 години мъки да стане това бебе, защото нямаше пари за ходене по лекари. Както едни имат репродуктивни проблеми, други имат финансови, които им пречат да имат своето щастие.
Вие се опитахте да отърсите малко Ели, за да тръгне по пътя на решаване на проблем. Но много дълго сте се борили със стерилитет и може би думите ви са малко по-силни за нейните уши. Ние сме в началото на вашия път и все още се впечатляваме на подмятания на хора, вълнуваме се на тестове за овулация и т.н. Знам, че искахте да я отърсите. Хубаво е, че имаме тук хора като вас. На мен лично сте ми били много полезни, за което благодаря.
Хриси, как си, оправя ли се положението?
Точице, още една седмицаа
Слънцемое, и аз само за хормони по каса съм чувала. А генетични и имунологични са си скъпо удоволствие. Отиват над 500лв. Доколкото знам в София различни клиники ги правят. Може да разпиташ и поне да намериш най-евтината. Поне преди години са имали различни ценови листи. Мисля, че е по-важно да започнеш с генетичните. Моя лекар дори не ми беше писал да правя имунологични като задължително изследване.