0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Правим опити за бебе-Тема 14
« Отговор #220 -: Май 09, 2018, 16:52:40 pm »
Пламена няма да смогна с микробиологията този месец и ще я отложа за следващия. Ама за първи път чувам хидротубация с упойка??? всички пишат че не боли и няма нужда от упойка. Ти къде я прави? в Щерев ли?
*
« Отговор #221 -: Май 09, 2018, 17:20:40 pm »
Аз имам 2 ЦС и двете без упойка. Неприятно усещане за около 2мин. След първата ЦС имах стомашни неразположения. Упойката е добре и ако се окажат запушени тръбите, защото казват, че болката е доста силна.
Зависи какъв праг на болка имаш. За мен не беше нищо особено. По- гадно ми е мускулна инжекция.

Късмет момичета!
« Отговор #222 -: Май 09, 2018, 17:26:34 pm »
Ми честно да си призная за това не ми се иска да е ЦС защото имам проблеми с стомаха и да не стане после още по-зле...
*
« Отговор #223 -: Май 09, 2018, 18:13:32 pm »
За няколко часа. Нищо кой знае какво. Почти без болка. Реално няма какво да ти раздразни стомаха толкова. Повече дразни червата.
*
« Отговор #224 -: Май 09, 2018, 20:35:10 pm »
Аз не го мислих въобще ще боли ли,не ли,просто се молих за добър резултат.Пък и цялата работа трае кратко,аз лично след това нямах никакви проблеми.Успех Слънцемое;)
*
« Отговор #225 -: Май 09, 2018, 20:47:22 pm »
Христинчето, не съм пускала палците! Как мина пункцията?

Точица, силно стиснати са и за теб!

Късмет на всички :)
*
« Отговор #226 -: Май 09, 2018, 21:24:28 pm »
Пункцията на Хриси май е утре. Не пускайте палците.
Катето не сме чували скоро, дано расте бебчето.
След ЦС аз също имах стомашни неразположения. Добре, че в по-стара тема Павла беше писала за това, та бях подготвена. Не беше нещо страшно. 2 дена и то не така, че да ми пречи на нормалния ритъм на ежедневието. Но антибиотиците след това са просто ужасни. 10 дена ми се повръщаше.
Да се похваля с чудесни имунологични резултати от изследванията. И микробиологията ми е излязла. Ешерихия коли и Кандидата от миналия месец, сега са се превърнали в Стрептококи. Започвам ги по азбучен ред.
В бг-мамма днес бяха звъняла на номер 40393. 180 от моя номер. Ще ми се обадят този месец очевидно за юни. Горе-долу на ден звънят на по 50 човека.
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
*
« Отговор #227 -: Май 09, 2018, 21:37:00 pm »
Аз съм толкова объркана с дните, че нямам думи. Тук през ден са почивни дни- 1ви, 8ми, 10ти и вече ми се губи кой ден е. Мислех си, че днес е четвъртък, че аз от този месец работя на странен график и съвсем ми се обърква всичко.  :oops:

Аз не съм пила антибиотици след или преди ЦС.
« Отговор #228 -: Май 09, 2018, 22:25:13 pm »
Иии както всичко потръгна добре и де зарадвах малко, днес моя го хвана вируса с гадене, разтройство и температура... много е кисъл... мен тоя вирус ме държа точнп 24часа... тръшка ми се как щял да ходи утре.. ами е така с мерак!!! А аз какво, да си ги пазя фоликулите за другия месец ши? Голям лигльо!!!! все едно ще умира... пууу много се ядосах...
*
« Отговор #229 -: Май 09, 2018, 22:52:14 pm »
Христинче,давай му илачи там да пие и да се стяга откъм кръста;)
« Отговор #230 -: Май 09, 2018, 22:57:19 pm »
Ще му дам едно въже да се стегне с него! Не го е срам.. чак да съм ходела сама... алоууууу кой ще даде материал? А след упойката как да карам колата 2часа за да се прибера? Малоумна работа! Тцтцтц... а  на мен като ми се е надул корема като за 6ти месец о ме боли дали се оплаквам?
« Отговор #231 -: Май 09, 2018, 23:05:59 pm »
Оф Хриси напълно те разбирам. Моя е същия като се изисква нещо от него, но го стягам яко и няма хъка, няма мъка. Не обичал нашия секс по график, ама като седнахме и му припомних пак аз какво правя, как вися по кабинетите и какви неща пия и се осъзнава и тоя месец го изтискахме като лимон покрай О.
Аааа някой път ми се струва, че те са нежния пол. Хахаха
*
« Отговор #232 -: Май 09, 2018, 23:39:42 pm »
Ей за туй казвам -всичко е на жените.Аз направих за година и половина 2 хистероскопий,1 лапаро,2 цветни снимки,един куп изследвания,скъпия ми съпруг,любовта на живота ми-2 спермограмки.Викам му-1 нещо имаш да правиш и то кеф,гък да не съм чула еййй!Както казва Маги мей,що висене по лабораторий и кабинети,хич да не се оплакват!
*
« Отговор #233 -: Май 09, 2018, 23:58:20 pm »
Както казва една приятелка- Мъжкото месо по боли. Не знам защо са такива ревльовци понякога мъжете. Хриси, да се стяга и да няма гъг. Дано да не повлияе на СГ, това че е болнав. Не го оставяй! Те се страхуват повече и от нас, понякога тези им "тежки болести" са психосоматични прояви. Стискам палци всичко да е наред утре.
« Отговор #234 -: Май 10, 2018, 04:53:35 am »
Благодаря момичета... Ще види той кон боб яде ли.. аааа ще му обясня и аз някои работи и ако толкова му е трудно да приключваме.
*
« Отговор #235 -: Май 10, 2018, 06:12:04 am »
Здравейте момичета,

Сърдечно благодаря за хубавите думи и пожелания ❤️!

Аууу не мога да ви изчета направо  :D!

Искам първо да пожелая успех на Христинчето и Точица!

Еличка, стиснати палци и за теб!

Ние сме добре, не можем да влезем още в ритъм, в къщи е паднала бомба, някаква мъка е с храненето защото сме на смесено, но ще се нормализира и това с времето, живот и здраве  :)...

Чакам добри новини на всяка една от вас!
*
« Отговор #236 -: Май 10, 2018, 07:15:23 am »
Вистал, прекрасна бомба е паднала у вас. Колко сте рискували и преживяли за това малко човече още преди да се роди. Това са най-желаните деца.
Хриси, изобщо не ме е жал за мъжа ти. Само дано да не повлияе на С, че и без туй сте с мъжки фактор. Предупредете лекарите, за да имат готовност да реагират, ако се наложи да замразят яйцеклетките за следващия месец. Не че разбирам, ама може би не е лоша идея, за да не хванеш вирус от него. Да дава материал и го пращай на командировка някъде.
« Последна редакция: Май 10, 2018, 08:49:41 am от teri_90 »
*
« Отговор #237 -: Май 10, 2018, 08:41:14 am »
Добро утро.Христинче така са всичките!Значи като наближи пункция 100 пъти казвам кое кога и как и накрая пак ама не може ли?Ми не, не може!Добре че за изследванията тоя път нямахме проблеми, че щеше да яде бой  :lol:

Хайде, чакам да се отчетеш по-късно тук!Стискам палци!

« Отговор #238 -: Май 10, 2018, 08:54:07 am »
Извинявайте ама вече направо ми е смешно с тия мъже хахах много са дразнещи понякога. Христинчето стигнали сте до тук няма връщане ако трябва с въже го замъкни да си даде материали и да заминава после хаха
По този повод нали съм ви споменявала, че все около О моя все е изморен и все нещо не му е като хората и последния месец ми вика - ама не ми казвай, че може да станет нещата точно когато си в О и аз нз как да реагирам хахаха викам му е баш тогава стават ( и той е то как всичките ни познати  за забременели от 1 път). Много са зле и пак четох лекциите за фоликули, овулации и т.н. и сигурно  и този месец пак ще е така хааххаха ужас
Христинчето стискам палци за много и качествени яйчица и това вирусче да не му се отрази много на С.
*
« Отговор #239 -: Май 10, 2018, 09:17:28 am »
После казват: "Спри да четеш из форумите". Еми все някой трябва да научи кога се правят деца, пък приятелите, които от един случаен секс успяват да пускат тото.
На мен ми предписаха S-FEMME за подобряване на яйцеклетките и О. Не че имам проблем, ей така да е още по-добре. Така че, ако някоя от вас е интерсува може да го погледне. 2 месеца ще го пия (по 33 лв на месец). Дори предписаха е силно казано, защото е хранителна добавка. Акушерката ми каза да го пия.