0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Правим опити за бебе-Тема 14
« Отговор #200 -: Май 09, 2018, 09:48:29 am »
Маги, не ме мисли.. добре съм, благодаря.

Снощи се зачетох за хиперстимулацията и се попритесних малко де...

Дамо този прогестерон дето ме притеснява, ама хич не искам да пропускам трансфер този месец... ама кво да правя, дано да е лаб. грешка :) Даа нямам търпение да дойде утре.. дано има повечко яйчица :)
*

To4ica13

• 337
  • Късметът е част от плановете
« Отговор #201 -: Май 09, 2018, 09:54:40 am »
Аз нещо съм се угрижила точно заради тази неяснота. Симптоми ли са .. от стимулацията ли е нещо. Тази сутрин станах в някакво тъпо настроение. Мисля че започвам да се паникьосвам.
Така ми се иска да е положителен теста на 18...  :?
Тери, като говориш с докторката ще си обсъдите вариантите. Аз си мисля, че при вас може и с по- леката процедура да имате успех.
*
« Отговор #202 -: Май 09, 2018, 09:58:11 am »
Хриси, успокой се. с тези 20ф ще стане работата. Ще има и за замразяване, виж че нещата са точно, както ги искаше. Ще се получат.
Ех, Точице, много време има до 18ти :(
Маги, ти докъде я докара, няма ли да идва вече този цикъл и да започваш
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
*
« Отговор #203 -: Май 09, 2018, 10:14:50 am »
Хриси, разбирам те напълно, но след последния опит съм съгласна на замразяване, за да видим колко и какво ще оцелее, а и за мен ще е физически и психически по-лесно със ЗЕТ.

Точица, има време наистина, на кой ден ти казаха да направиш теста и колко дневни бяха ембриончетата?

Тери
, днес ми е 11 ден на противозачатъчни.Тази нощ чистих хола, защото не можах да спя  :lol: Полудявам, а и много задачи ми се събраха и не мога да спя факт!

*

To4ica13

• 337
  • Късметът е част от плановете
« Отговор #204 -: Май 09, 2018, 10:30:33 am »
Маги разбирам те, на мен противозачатъчните ми влияеха пък на стомаха. Все ми беше разбъркано и ми се гадеше докато ги пиех.
Иначе теста ще го правя на 15- 16 ден от трансфера на 3 дневни ембриончета- пада се 18 ти май. Днес обаче  е едва  ден 6. Закрепват ли се, плуват ли още кой ги знае какво въртят вътре... Дано да са живи само... Мисля си ги няма как ..
« Последна редакция: Май 09, 2018, 11:05:28 am от To4ica13 »
*
« Отговор #205 -: Май 09, 2018, 10:58:02 am »
Точице,много бавно минава времето в чакане,вглеждане и чудене.Дано,дано ти е положителен теста.

Христинче,ще имаш мнооого яйчица ,ще видиш.

Маги,вместо хола ,прочетох гола :D :D :D,викам си -ей това е луда работа :D
« Отговор #206 -: Май 09, 2018, 12:13:20 pm »
А инвитро на естествен цикъл финансира ли се? Въобще къде мога да прочета за фонда и за общинските програми? Тепърва встъпвам в темата и въобще не съм наясно какви документи, къде подавам и като цяло процедурата каква е... :/
« Отговор #207 -: Май 09, 2018, 12:38:49 pm »
Да финансира се инвитро на ЕЦ... 1 заповед е за 4 опита. ( не съм 100% сигурна дали са точно 4 с една заповед ама знам че не е 1)

http://www.car-bg.org/finance.htm

« Последна редакция: Май 09, 2018, 12:41:46 pm от Hristinchet0 »
« Отговор #208 -: Май 09, 2018, 12:41:22 pm »
Благодаря <3
« Отговор #209 -: Май 09, 2018, 12:42:56 pm »
За общинските програми си питаш вашата община. Нашата не е имала такава програма от 2-3 години.
« Отговор #210 -: Май 09, 2018, 12:46:21 pm »
Ето го и днешния правен е не с първа сутрешна.
« Отговор #211 -: Май 09, 2018, 12:48:31 pm »
Ох момичета малко тъп въпрос-ходих днес на преглед, лекаря видя нещо голямо, но каза, че по-скоро е фоликул пълен с кръв отколкото задържан. Та изписа ми Медрол и Утрогестан вагинално. Въпросът ми е вечер тоя утрогестан, ако правим секс, преди или след това се слагат?
Еличка не можеш ли да пуснеш кръвни изследвания?
Нещо не се впуска в обяснения тоя Цветков.
« Последна редакция: Май 09, 2018, 12:50:40 pm от magi mei »
« Отговор #212 -: Май 09, 2018, 13:08:40 pm »
Ще видя е петък да си пусна че тогава съм първа смяна при сшадурковци и съм до 3 иначе съм от 10 до 6 втора и ми е трудно да стана сутрин рано се съм пред закъсняване за работа
« Отговор #213 -: Май 09, 2018, 14:00:23 pm »
Маги мей, слагай след секс... ама аз не ти препоръчва с този задържан фоликул да правиш секс. Аз съм пукала задържан фоликул/киста по-време на секс и е нещо страшно.
« Отговор #214 -: Май 09, 2018, 14:16:47 pm »
Хриси, той каза, че не е задържан фоликул, а е по-скоро пълен с кръв.
*
« Отговор #215 -: Май 09, 2018, 14:25:37 pm »
Да не се съмняваше за шоколадова киста? Мисля че те са пълни с кръв и са предпоставка за ендометриоза.

« Отговор #216 -: Май 09, 2018, 14:39:23 pm »
И пак е киста... дали пълна с вода или кръв.. ако е голяма аз не бих правила секс докато не изчезне.
« Отговор #217 -: Май 09, 2018, 14:51:13 pm »
Ох момичета, ами нищо повече не каза. Единственото което каза, че било напълно нормално. Благодаря ви все пак.
« Отговор #218 -: Май 09, 2018, 16:00:52 pm »
Здравейте!
Как сте, момичета?
 Отдавна не съм влизала и изостанах с вълненията във форума. Разбрах за бебчото на Вистал, да е живо и здраво и много да ги радва иии дай Боже всекиму такова щастие  :wave:
Аз чакам да не ми дойде на 19ти... нищо по-специално не сме правили по въпроса, вече просто си се обичаме и не повдигаме темата :)
Иначе миналия месец за пореден път чух, че всичко е до стрес и трябва време.
Та така... късмет и стискам палци на всички ви  :bighug:
« Отговор #219 -: Май 09, 2018, 16:33:37 pm »
Слънце мое, видях, че ти престои хидротубация, видях и коментарите, знаеш че на мен ми правиха преди 6 месеца - проходими тръби.
Прави ми я др Стефанов - под пълна упойка със сонда впръсква физиологичен серум (Не контрастна маса) и с помощта на ехографски контрол следи дали течността преминава по тръбите свободно/под налягане/Не преминава към коремна кухина. В резултат имам диск, на който са запечатани няколко ехографски снимки на тръбите, които са тип "бой на негри в тъмна нощ"... иии естествено имам подписа на доктора под "проходими тръби", което напълно ме удовлетвори ... сега вече, половин година по-късно изплуват съмнения, размисли и страсти, нооо нямаме никакво време напоследък и аз, и ММ, да мислим за репродуктивен специалист и нови консултации...
Преди хидротубацията си слагах три вечери х 1 овулка гинексид, гладна, жадна поне 12 часа в деня на изследването, заради упойката, а и пикочния мехур да не пречи... Та така. След като се събудих полежах половин час, трябва да се лежи 2, но нали съм си луда, поклатушках се в коридора, ММ си ме придържаше, болка се появи на път за вкъщи, и ме боля денонощие може би - както ПМС болки, от време на време  по-силни ... имаше и леко розово зацапване от наранената лигавица. Всичко това ми струваше 180лв+ гинексид 17лв .