Слънце мое, видях, че ти престои хидротубация, видях и коментарите, знаеш че на мен ми правиха преди 6 месеца - проходими тръби.
Прави ми я др Стефанов - под пълна упойка със сонда впръсква физиологичен серум (Не контрастна маса) и с помощта на ехографски контрол следи дали течността преминава по тръбите свободно/под налягане/Не преминава към коремна кухина. В резултат имам диск, на който са запечатани няколко ехографски снимки на тръбите, които са тип "бой на негри в тъмна нощ"... иии естествено имам подписа на доктора под "проходими тръби", което напълно ме удовлетвори ... сега вече, половин година по-късно изплуват съмнения, размисли и страсти, нооо нямаме никакво време напоследък и аз, и ММ, да мислим за репродуктивен специалист и нови консултации...
Преди хидротубацията си слагах три вечери х 1 овулка гинексид, гладна, жадна поне 12 часа в деня на изследването, заради упойката, а и пикочния мехур да не пречи... Та така. След като се събудих полежах половин час, трябва да се лежи 2, но нали съм си луда, поклатушках се в коридора, ММ си ме придържаше, болка се появи на път за вкъщи, и ме боля денонощие може би - както ПМС болки, от време на време по-силни ... имаше и леко розово зацапване от наранената лигавица. Всичко това ми струваше 180лв+ гинексид 17лв .