Здравей, Сигнус, стискам ти палци!
В Тина Киркова се лежи 2 часа на една носилка след трансфера. ТОва май ми беше най - трудното - доста неудобна поза - с вдигнати крака 2 часа.
Първия път много внимавах, държах се като болна - не ставах, боях се да не кихна, да не падне случайно...Втория път бях по-спокойна, знаех, че ако е писано да стане, ще стане, пък и по всички сайтове пише, че не е желателно да се залежава човек. И от психологическа гледна точка - по-добре да се вършат ежедневните неща, отколкото да зацикляш и да мислиш само за това.
При третия път вече ми беше съвсем претръпнало - излежах си 2 - та или май бяха 3 часа на носилката, същия следобед се изкъпах, което при предните два пъти беше направо немислимо за мен
НА третия ден от трансфера пътувах 500 км с кола. След това не се спрях - бях в болнични, но не спрях да ходя насам-натам, да давам консултации /аз съм психолог/, да върша домакинска работа. Опитвах се да не мисля за тестовете. Дори устисках до 17 ден от трансфера да направя тест...
Напълно разбирам как се чувстваш, опитай се да гледаш позитивно, върши всички неща, които ти доставят удоволствие и вярвай в успеха!
С теб съм!