Здравейте, д-р Даскалова. Историята ми не е кратка, но ще я опиша, за да стане ясно. Със съпруга ми правим опити за бебе от 2018г. На шестия месец успях да забременея и всичко вървеше добре до 5 месец когато при рутинното ми посещение при АГ се оказа, че бебето няма пулс. Причина така и не бе констатирана. След процедурата по премахване на плода изчакахме 6 месеца при нови опити. Междувременно си направих някои изследвания. Оказа се, че съм с тромбофилия, направих ДНК-анализ – Хомозиготен генотип D/D за АСЕ, Хетерозиготен генотип 4g/5g за PAI, Хетерозиготен носител на Val34Leu(F13), Хомозиготен генотип T/T за 677С >T (MTHFR), като допълнение имам и установена анемия – бета таласемия минор. Нямам правена цветна снимка, тъй като имам успешно забременяване. След още три месеца опити се оказах с положителен тест за бременност, но само за ден. След силни болки в областта на корема и настъпил цикъл на следващия ден. Това се случи декември 2019г. И от тогава правим опити без резултат. През юли съпругът ми си направи спермограма. Оказа се с диагноза Тератозооспермия с морфология 3% нормални форми, 95.5 % главови дефекти. И сега на въпроса: Възможно ли е нещо да се е объркало със спонтанния аборт /въпреки че на преглед при гинеколог не се установява проблем/, като например запушени тръби, или изцяло причината в неуспеха ни са описаните по-горе проблеми и имаме ли шанс за нормално забременяване според Вас?