Гелът много жени са го прехвалили из форумът, дали е било въпрос на късмет кой знае. Но и гинекологът ми го одобрява. При мен с мъжът ми проблемът е мъжки фактор и няма как да направи чудеса, но поне може леко да помогне. Аз по принцип си имам нужда от лубрикант, а обикновените лубриканти убиват сперматозоидите. Вярно струва 50 лв, но се ползва само около овулация (защото е скъп, през другото време може обикновен) и ми стига за няколко месеца.
Вистал, за мен ти си една много силна жена изобщо поради факта, че си решила да направите 3та бременност. Аз много вярвам, че този път ще бъде всичко наред. При предишната бременност, както каза ти, не е 100% сигурно, че гестационния диабет е бил виновен. Просто ужасно и несправедливо обстоятелство. Но това е изключение. Този път ще бъде всичко наред. Това, че нямаш положителни мисли, достатъчно положителна си била, че си забременяла отново. Наскоро попаднах на твои по-стар пост, в който обясняваш защо сте били притиснати от времето за правене на бебе. Възхищавам се на силата, която имате ти и съпруга ти. И както казваме на момичетата, че след всяко лошо идва добро, това важи и за теб. Сега е ред на твоето голямо добро (и красиво момиченце).