0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Правим опити за бебе-Тема 13
« Отговор #260 -: Март 21, 2018, 10:13:00 am »
Джулия, отивай на второ мнение момиче! Ох дано не е прав доктора.

« Отговор #261 -: Март 21, 2018, 10:17:28 am »
Издирвам сега едно друго Аг,но не си вдига тела. Абе за мой късмет в нашите болници неска 2 -  Аг има само, а моята дава зор че щяла да ходи на конференция в петък и ако ще го махаме да го махаме утре сутринта. Тези хора все едно са безчувствни може ли така веднага да решиш
*
« Отговор #262 -: Март 21, 2018, 10:36:39 am »
Джулия, а не каза ли доктоката да изследваш ЧХГ, според мен там би трябвало да си проличи? Да пуснеш днес и след един ден.Мое мнение не твърдя, че трябвя да направиш така и дали е редно.Просто до е сигурно преди да предприема каквито и да е действия + второ мнение
« Отговор #263 -: Март 21, 2018, 10:46:20 am »
Aми не shava, просто легнах погледна каза че бременността не се развива добре ,продължава да изостава.В плодния сак се вижда някаква едва забележима точица и каза че вероятно развитието е спряло на някакъв етап и че трябжа да се прекъсне по медицински показатели.И понеже заминавала на конференция в петък да го правим утре сутринта,при което аз казах че искам да чуя и второ мнение,тя каза ок след това ссе обади да видим какво ще се разберем и това беше
« Отговор #264 -: Март 21, 2018, 11:06:42 am »
Еееее аман от такива безчувствени доктори, на всичкото отгоре и зор ще ти дава  Я не и се връзвай, иди си и при друг лекар, и преполагам ако се налага да се маха няма да е късно и другата седмица, дано не се налага де.
*
« Отговор #265 -: Март 21, 2018, 11:12:30 am »
Джулия, аз не бих избързвала с такива решения.Първо напарви всички изследвания и още един преглед и тогава.При мен с  първата ми бременност развитието също изоставаше накрая беше с 4 седмици, а пък нещата се наредиха и родих здраво бебче с 20 дни преди термин 2,200 и 44 см. Стискам палци и дано всичко да е наред. :crossfingers: 
« Отговор #266 -: Март 21, 2018, 11:24:38 am »
Благорадя ви момичета, свързах се с другото АГ след в 16:30 днес ще ида при него каза че ще ме изчака човека и ще погледне за какво става въпрос. Но да ви кажа чесно не си давам никакви надежди,но ще видим
*
« Отговор #267 -: Март 21, 2018, 11:36:37 am »
Джули, стискам палци! Късмет!
« Отговор #268 -: Март 21, 2018, 12:01:02 pm »
Джули, с теб сме, дано всичко да е наред и първият лекар да греши. Бъди силна! Прегръдки и стискам палци!
« Отговор #269 -: Март 21, 2018, 12:06:22 pm »
Ама наистина как може да са такива.. ние колко ги чакаме и така силно го искаме а те рас прас айде давай да махаме и това е... Джули иди на 2 мнение и дано се окаже грешка. Дано втория каже по добри новини - стискаме силно палци.
« Отговор #270 -: Март 21, 2018, 13:21:09 pm »
Джулия, кураж. Според мен докторката ти нещо не е в час. Миналата седмица виждаше ембрион, а сега било кухо яйце? Това няма как да стане.

Честно казано мен още тогава ме притесни фактът, че нямаше пулсации, колкото и да изостава, трябваше да има, както и фактът, че мереше сака вместо ембриона.

Пиша това, за да го имаш предвид при другия лекар и да си изясниш диагнозата със сигурност. Преживяла съм кухо яйце и аз. Интересувай се дали кюретаж е наложителен или може да стане с медикаменти. Аз се чистих сама.

Едит: Допълвам се, че ако вземаш някакви прогестеронови препарати, може те да държат бременността. Ако ги спреш, всичко може да приключи естествено и без медикаменти. Попитай и за този вариант.
« Последна редакция: Март 21, 2018, 13:31:18 pm от AdeliaMiss »

« Отговор #271 -: Март 21, 2018, 13:35:21 pm »
AdeliaMiss след обяд съм при друг лекар и ще видим какво ще каже,но си мисля че само ще потвърди диагнозата. А ако трябва да се маха се замислям нали да отида при лекарката,която уж следеше нещата,защото честно казано вече нещо и нямам доверие. След като видя миналия път какво е положението защо не каза нищо а чака още,само ми увеличи утрогестана на 4 т дневно и това беше и сега така изведнъж го изтреля и бърза още утре да го маха
« Отговор #272 -: Март 21, 2018, 13:42:07 pm »
Да, аз те разбрах за другия доктор и затова ти пиша. Между кухо яйце, държано от утрогестана, и мисед, има разлика. Възможно е кухото яйце да падне само, като спреш хапчетата, което аз лично намирам за по-щадящ вариант от кюретажа. Разбира се всичко зависи от конретната ситуация. Просто се подготви с въпроси, за да си адекватна на прегледа и да вземеш информирано решение, вместо да се поддаваш на бързането на някого.

За съжаление мисля, че тази лекарка те е подвела още предния път... Но станалото, станало. Въпросът е доколко да й се доверяваш сега.
« Последна редакция: Март 21, 2018, 13:44:55 pm от AdeliaMiss »

« Отговор #273 -: Март 21, 2018, 16:33:11 pm »
Джули, дано всичко е наред.
« Отговор #274 -: Март 21, 2018, 17:44:13 pm »
Момичета доктора каза,че има ембрион,но е мъничък.казаче плодния сак е много хубав о ме праща на 4д за да видим нали се развива и дали има пулсации
« Отговор #275 -: Март 21, 2018, 17:46:22 pm »
Виждаш ли? Има надежда. Само не мисли лоши неща. Мисли позитовно. Кога си на 4D?
« Отговор #276 -: Март 21, 2018, 18:10:05 pm »
Еее Джули, повече от чудесна новина, направо страхотна :) Всичко ще се нареди. Shava ти каза, че и при нея се е получило така и накрая се е родило едно здраво бебче.
Милиарда при теб как са нещата?
« Отговор #277 -: Март 21, 2018, 18:12:05 pm »
Момичета и от мен една лоша новина, оказа се извънматочна чхг-1156 и сянка в лявата тръба. Утре сутрина отивам на лапароскопия, вените на двете ми ръце за спукани, рев цял и утре под ножа...
« Отговор #278 -: Март 21, 2018, 18:15:57 pm »
Момичета и от мен една лоша новина, оказа се извънматочна чхг-1156 и сянка в лявата тръба. Утре сутрина отивам на лапароскопия, вените на двете ми ръце за спукани, рев цял и утре под ножа...

Много съжалявам Милиарда.  :bighug:
« Отговор #279 -: Март 21, 2018, 18:37:40 pm »
Утре съм на 4d