0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Правим опити за бебе-Тема 13
« Отговор #860 -: Април 20, 2018, 18:22:57 pm »
На мен форума ми харесва повече. По- интимно е. Не обичам да се обяснявам пред прекалено много хора. Фейсбук никога няма да постигне същата среда и довереност. Поне за мен :)
*
« Отговор #861 -: Април 20, 2018, 18:26:50 pm »
Аз нямам фейсбук,колкото и странно да звучи,та оставам си тук :)
*
« Отговор #862 -: Април 20, 2018, 19:14:44 pm »
Във ФБ информацията се размива и не може така да си чатим. Тук ми е оо-готино :)

« Отговор #863 -: Април 20, 2018, 22:11:46 pm »
В тази група имам приятелка от фб... няма да се пише там... 😄 Някак си и на мен тук ми е по-добре... по спокойна съм... че няма някой да ме изклюкари какво съм казала и написала. Както Павла е написала и на мен тук ои е по интимно.. не че немога да си разменя фб с някоя от вас.. ние сме в един кюп дето се казва.

*
« Отговор #864 -: Април 20, 2018, 23:28:47 pm »
Благодарв ви момичета!

Кукапетал радвам се задобрия резултат от хидротубацията!

За ФБ групата тъкмо пратих рикуест за присъединяване, видях, че една приятелка, с която ще раждаме почти заедно е в групата и ми стана много готино  :)...
« Отговор #865 -: Април 20, 2018, 23:56:09 pm »
Момичета, нашата точица е налице. И много много ще си я пазя. в 4.г.с. съм. Лекаря ми даде снимка от ехографа и като се прибрах я показвам на приятелят ми и доста си поплакахме от радост.
 А доктора не можа да повярва, че за няма и един месец съм забременяла след като започнах да пия Метфогама, след година опити.
:)
*
« Отговор #866 -: Април 21, 2018, 06:56:59 am »
Браво, Теди. Нека порасне голяма точица и да ви кара още много пъти да плачете от радост и от нейните бели :*
И аз предпочитам форума, но пък когато никнейма си има и лице аз ги приемам написаните нещо по-лично. Ето всеки път като ми пише Маги и аз си представям усмихнатото момиче от снимката на Зачатие в кабинета на доктора, а на Танчето кучето ми е като пръв приятел от форума 😆😀😀
Аз отивам към втора възраст. Събота е, на почивка сме. Всички спят, но не и аз. В 6 часа сутринта вече съм готова да започвам с дейностите - вероятно скоро и ще ми се приплете
« Последна редакция: Април 21, 2018, 06:58:53 am от teri_90 »
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
*
« Отговор #867 -: Април 21, 2018, 08:41:10 am »
Теди, радвам се :) Аз същи ще се радвам да познавам някои от вас във ФБ, но тук едно, че е по-подредено, второ е по-лесно и задушевно.Там винаги ще ни чете някой друг и ще знае кой сме, тук има доза анонимност.Абе не обичам ФБ аз!

*
« Отговор #868 -: Април 21, 2018, 12:39:40 pm »
Теди, честито!

Тери, не бъркай лудостта с остаряване. През тези моменти и аз съм минавала- обзема ме един ентусиазъм за разни неща. Мани, мани. :) Аз даже си търсих прежда и куки, за да изплета одеялце, но не намерих :oops:

Късмет на всички!
« Отговор #869 -: Април 21, 2018, 12:49:57 pm »
Тери, Павла много ви благодаря
След хубавата новина , снощи с М отивахме в нашите на вечеря и един господин ми отне предимството и ни блъсна. Аз така се уплаших... и ще ходим след малко да ни леят куршум.
*
« Отговор #870 -: Април 21, 2018, 12:55:45 pm »
Аз нали се уча за свекърва, да си кажа:)
Бременните да си купите истински колан за бременни и от 8-10 седмица задължително само с него да се возите и да карате. Всякакви други варианти не са сигурни нито за вас, нито за вашето бебе!
Щом няма пострадали- всичко е наред!
« Отговор #871 -: Април 21, 2018, 14:41:32 pm »
Теди,честита точица и да расте без проблеми :). Хубаво е,че няма пострадали. Вече като чуя за катастрофа или видя, се връщам няколко месеца назад.
*
« Отговор #872 -: Април 21, 2018, 16:12:27 pm »
Теди,важното е че сте добре,стреса е голям и при леко ПТП,също имам пресен опит ,младежа не видял стопа и ми се натресе.Честита точица!
« Отговор #873 -: Април 21, 2018, 23:36:49 pm »
Пази боже от такива птп-та.. леки тежки всякъкви... да няма..

Момичета от днес следобяд усещам едно подтиябно втвърдяване на корема в зоната под пъпа... какво е това нещо? Като бях бременна (последната бременност преди 2 месеца) пак го имах това втвърдяване.... не казвам ме съм бременна отново... а просто тогава го усещах за последно. Чудя се да не би да е някакъв вид контракция на матката? Но пък не ме отпуска... е така стои твърдо.. не ме боли иначе... какво може да е? Намерих един магнезии сега и го изпих да видя дали ще отпусне...
*
« Отговор #874 -: Април 22, 2018, 09:36:46 am »
О, Лейди, минава си и при теб времето. Определено си в трудно положение. Преди години изчистиха нацяло майка ми и реално влезе принудително в критическа. Не бях виждала как човек за 1 секунда става вир вода от пот за секунда преди това. Не беше спала около 2 години, докато й се оправят хормоните и каквото и да пи като добавки, нищо не помага. По цял месец ли си така или поне е епизодично явление?
Ох, Тери. Никак не е епизодично   :( Не мога и да спя. Постиянно се будя, а вълните са нон стоп.
Теди, страхотна новина, честита сладка точица ❤
Кукапетал, добра новина и от твоята улица 😁 много се радвам, че всичко следва плана 😊
Късмет на всички!
*
« Отговор #875 -: Април 22, 2018, 10:18:53 am »
Пази боже от такива птп-та.. леки тежки всякъкви... да няма..

Момичета от днес следобяд усещам едно подтиябно втвърдяване на корема в зоната под пъпа... какво е това нещо? Като бях бременна (последната бременност преди 2 месеца) пак го имах това втвърдяване.... не казвам ме съм бременна отново... а просто тогава го усещах за последно. Чудя се да не би да е някакъв вид контракция на матката? Но пък не ме отпуска... е така стои твърдо.. не ме боли иначе... какво може да е? Намерих един магнезии сега и го изпих да видя дали ще отпусне...
По принцип тези втвърдявания са си контракции, но би трябвало да отпускат в даден момент поне. Контракции на матката можеш да имаш и не само при бременност, по принцип самите менструални болки долу и в кръста са точно това - контракции, които ги има и преди да дойде МЦ.
Аз например от 20 дена вече съм регулярно и целодневно с такива втвърдявания и макар някои по-продължителни, отпускат все пак...
« Последна редакция: Април 22, 2018, 10:20:40 am от Vistal »
« Отговор #876 -: Април 22, 2018, 11:42:37 am »
Здравейте правим опити за бебе вече 1,5 направихме спермограма има малки отклонения и уролога му предписа андрозитол и трибестан пие го почти месец кога мога да очаквам да подейства
« Отговор #877 -: Април 22, 2018, 16:29:22 pm »
Здравейте момичета,одавна не съм писала,трябваше ми време да се съвзема. Честито на момичетата с положителните тестчета,пожелавам ви лека и безпроблемна бременност. На мен вчера ми дойде на 31 ден след мисед,доста обилен е цикъла,нормално ли е това
« Отговор #878 -: Април 22, 2018, 22:31:01 pm »
Джулия, милаа.. нормално е да.. и при мен беше така.. но само първите 4дни бях като река..
*

To4ica13

• 337
  • Късметът е част от плановете
« Отговор #879 -: Април 23, 2018, 08:07:16 am »
Джулия, добре дошла отново, радвам се че си се посъвзела и вече си по-добре.  :bighug: