jemini, Много късмет то пожелавам. Нека след утре ти се налага та ходиш по лекари, само за да гледаш бебе.
Танчето утре ще прави тест май. Ех, дано види две чертички.
Слънцемое, мисля, че просто мъжа ти не бърза много. И моят е такъв (при овулация не пропускаме), но това, че не става бебето, не го напряга изобщо. Все аз съм бързала казва той. Защо не беше в кабинета с мен, когато д-р Мели каза, че според нея изобщо не бързам даже.
И на мен цикълът ми се побърква, този месец бях с ранна овулация. От месецът, в който започнахме опити и пощуря. И при Таня май беше така.
Иначе трябва да му поговориш малко, че то реално сега е моментът да правите бебето. Защото в момента е на лечение и стимуланти. И нали знаеш въпросът, който все ми се върти и на мен в главата: ами като спре лечението? За щастие на Мишо лечението е само с хранителни добавки и може да ги пие до забременяване, но май на твоя човек му инжектираха и хормони. Тях не може да ги продължи дълго, Ортамола може да си го пие. Пък хайде дано да не се налага де. Пролет е, време е да разцъфнем, нали сме се разбрали