Ох за доктор не е лесно, защото трябва да усетиш човека, но ето Виена ин витро са един добър вариант, д-р Владимиров също, в Щерев има и читави лекари, там много трябва да се чете при кой да се отиде, ето и при Димитров имаме съфорумка с 2 броя момчета.За Малинов съм повече скептична, но тях не ги и познавам.Плюса на ДРЗ е че можеш да говориш с лекарите и да си съставиш мнение за тях.Аз лично така избрах лекар, на ДРЗ, там не ти искат пари, отиваш, говориш, коментираш и виждаш обратна връзка.Та ако можете елате, тази година е в Плевен и ще дойдат доста лекари.Аз си исках Шефкетова, знаеше ми цялата история, Персенска ме претупа.За някои Персенска е страхотна лекарка, но не е моята.За това и рядко казвам тоя лекар е страхотен и е само за вас.
Христинче, пуснахме още тестове на моя мъж.Той нали имаше Хидроцеле, искаме да видим как е след операцията, че по време на ин витрото е бил зле Тератозооспермия.Оплодили са ИКСИ, без да ни кажат защо, и лекарят иска да види дали има някакви показатели или индикатори за ИКСИ или ИМСИ.Абе минимализираме неуспеха.Аз съм пускала б12 и вит. Д и двете са ми в ужасни липси и пия хапчета сега.Вит. Д-то ми е на капки, но е доста висока дозата 20 капки на седмица, а вит. б12 е на подезични хапчета.Мисля да пусна контрола преди ин витрото да видя на къде съм.