Здравейте девойки
За репродуктиве специалист, мои приятелки са доволни от Вакрилов в Майчин Дом.
Аз от Щерев избягах с 300, тъй като доктора се чудеше как да ни изгони по-бързо да си пуши цигари и да не го занимаваме. Приятелката, която ми го препоръча от него е видяла съвсем друго отношение, затова и отидох, но отидох вече с бременност, нямаше какво да ми прави освен следене.
На първи преглед въодушевена казах, че съм си пускала бета ЧХГ през ден и си държах листчетата, а той ме изгледа като прокажена и не пожела да ги погледне дори!
После като се установи мисед ми каза да се оправям както намеря за добре, че те били клиника за планови манипулации, пък беше по Коледа и да съм отидела в някоя от големите АГ клиники да ме оправят там.
Сега съм си намерила двама в ралични клиники, изпитани и със специални препоръки от мои близки, на които те са близки и смятам да си ходя паралелно, дано всичко се развие добре.
Друга препоръка имам за една докторка в болница Лозенец, която е била в Токуда преди, а сега прави репродуктивна клиника в болница Лозенец.
Аз пак пуснах бета ЧХГ и пак добре се удвоява, на преглед съм във вторник и се надявам да чуя добри новини.