0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Правим опити за бебе-Тема 13
« Отговор #620 -: Април 08, 2018, 17:55:53 pm »
Светъл празник,дами,бъдете много обичани,не забравяйте това което имате,докато опитвате да получите това ,което искате :bighug:
*
« Отговор #621 -: Април 08, 2018, 22:33:46 pm »
Честито ви възкресение Христово, мили момичета. Господ да бъде с вас и да бди над домовете ви. Бъдете с пълни сърца и скоро с пълни ръце.
И с пожелание, Хелиантус, скоро да се прибере у дома. Казаха ли кога?
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
« Отговор #622 -: Април 08, 2018, 23:16:57 pm »
Момичета прекрасни! Светли празници! Желая ви всичко най-хубаво от сърце!
Бъдете щастливи и спокойни (това последното е трудно, но трябва да си го налагаме 😂)

Pav-la и Lady01, поуспокоявате ме :)

HELIANTHUS, радвам се, че е минало без много болка :) всичко ще бъде наред от тук нататък!Интересно ми е, че са те държали в болница. Ти каза, че не си в бг, къде си всъшност? Прегръщам те силно!

Теди, сънливостта до колкото знам се предизвиква от повишаването на нивата на прогестерона (той си се повишава като цяло след овулация), а за честото пишкане е виновен бета ЧХГ :) Стискам палци да си бременна! Ако си знаеш деня на овулацията, би трябвало на 10-ти ден от нея да можеш да направиш кръвен тест и да излезе, както ти е казала Pav-la. Относно гърдите, май не е мерило, може да е още рано да те заболят.

« Отговор #623 -: Април 08, 2018, 23:58:36 pm »
Фани , там е работата, че имам ПКЯ  и започнах да пия от месец Метфогамма и този месец въобще не съм мерила БТ, нито съм правила тестове за ову. Мислех си от този цикъл натам да започна да меря и да правя тестове и се чудя внушавам ли си или евентуално може да е станало нещо. Там е работата, че до петък няма да мога да си направя евентуално кръвен тест, а уринния не знам дали ще отчете.
*
« Отговор #624 -: Април 09, 2018, 00:14:08 am »
Теди,може и да е станало,то ще си покаже,ти бъди спокойна и търпелива,колкото да е трудно.Стискам палци!
« Отговор #625 -: Април 09, 2018, 00:42:50 am »
Теди, уринния би трябвало да отчете на първи ден от закъснението, понякога и по-рано. Щом трябва да ти дойде в петък, значи можеш да тестваш тогава. Лошото на уринните е, че става някакво вманиачаване, поне при мен е някакъв хаос и постоянно им треперя как се насища, добре ли се насища, глупости такива. Кръвния е най-чиста работа - ясно и точно.
Мислех си дали не съществуват такива китове като глюкомерите, ама за домашно тестване на бета ЧХГ  :D психария тотална  :oops:
*
« Отговор #626 -: Април 09, 2018, 08:27:52 am »
На твоето предложение за ЧХГ-мера ще кажа само: Take my money :D Сигурно е невъзможно да се направи, иначе досега някой да е станал богат.
Аз съм в шок и ужас. Онзи ден като тръгнах да меся козунаци осъзнах, че долу в кухнята има мишка (беше ми отворила пакета). Оттук шок. Ужасът идва от това, че вчера я хванаха и се оказало малък плъх. И още по-лошо оказва се, че има повече от една и излизали от шкафа и се качват по плота. Вчера бях ходила на църква. И взели козунака точно от църкавата (измежду всички други) и го разнасяли по целия плот. Сега не смея да стана от леглото, че ще трябва да закусвам. Нали знаете колко лесно си събирам багажа да си ходя у мое село, вече обмислям варианта (овулацията мина, ще изкарам без Мишо и мишките няколко дена)
« Последна редакция: Април 09, 2018, 08:44:51 am от teri_90 »
« Отговор #627 -: Април 09, 2018, 09:55:59 am »
Да Фани направо нямам търпение да дойде петък и да мога да си направя тест.
Тери сутринта ме накара да се разсмея и да си припомня една случка. В къщата на нашите една мишка направо си беше направила леговище на мишлетата и в шкафа с тавите. Голям ужас беше. Добре, че вече няма такива изненади. :D
« Отговор #628 -: Април 09, 2018, 10:28:31 am »
Хахах, Тери, абсолютно take my money 🤣
Не се смей, ама потърсих и няма, само открих някакви в Али експрес, ама им нямам вяра
Иначе има някаква гривна Ava, която да мери температурата постоянно, ноооо и термометър в “базата” става.
А относно плъхчетата - колата и най близката бензиностанция за закуска 😝
Теди, можеш да си мериш температурата, ако поддържаш над 37 базална , може и да е станало, но не съм спец 😜

Излязоха ми резултатите  :oops:
От събота 110.9 mU/ml, днес е 294.7  mU/ml :oops: има удвояване и малко отгоре. Отивам да паля свещичка и записвам час за доктор другата седмица 😇
« Последна редакция: Април 09, 2018, 11:45:31 am от Fani_T »
*
« Отговор #629 -: Април 09, 2018, 13:39:11 pm »
Много се радвам, Фани. Пожелавам ти щастлив финал след 8-9 месеца и продължавай да си така спокойна. Пу-пу  :bighug: :bighug: :bighug: :bighug:
« Отговор #630 -: Април 09, 2018, 14:42:28 pm »
Благодаря ти, Тери, чул те Господ! Стискам ти палци скоро да ни се похвалиш с позитивен резултат  :balk_102: 😍😘❤️
 :pleasantry: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug:
*
« Отговор #631 -: Април 09, 2018, 19:58:46 pm »
............
Излязоха ми резултатите  :oops:
От събота 110.9 mU/ml, днес е 294.7  mU/ml :oops: има удвояване и малко отгоре. Отивам да паля свещичка и записвам час за доктор другата седмица 😇

Браво, Fani_T, чудесен резултат!  :D
Все така добре да е и занапред!  :)

« Отговор #632 -: Април 09, 2018, 20:19:48 pm »
Цитат на: Fani_T link=topic=52467.msg1162270#msg1162270 date=1523218617

[b
HELIANTHUS[/b], радвам се, че е минало без много болка :) всичко ще бъде наред от тук нататък!Интересно ми е, че са те държали в болница. Ти каза, че не си в бг, къде си всъшност? Прегръщам те силно!

Фани, в Англия съм. Не само, че ме държаха в болница, но и ми дадоха 2 седмици болничен, но пък няма да има контролен преглед, само тест за бременност след 3 седмици.

Много се радвам за чгх-то, все така да е и накрая да гушкаш здраво и пухкаво бебче. Много прегръдки и за теб и вярвам, че всичко ще е наред този път.

*
« Отговор #633 -: Април 09, 2018, 22:41:53 pm »
HELIANTHUS, според мен е добре да имаш и контролен преглед. Да не кажа, че е задължително.
Бързо възстановяване!

Фани, чудесен резултат. Края на седмицата, началото на другата вече можеш да отидеш на лекар.

Късмет на всички!
« Отговор #634 -: Април 09, 2018, 23:00:24 pm »
Pav-la, и аз мисля, че би трябвало да имам, но няма как да ги убедя тези хора тук.
Благодаря ти!
*
« Отговор #635 -: Април 10, 2018, 01:00:47 am »
HELIANTHUS, разбирам те с "тези хора". Поне в болницата гледаха ли те преди да те изпишат? Ако да и са ти казали, че всичко се е изчистило- тогава е ок и няма смисъл, но ако не- отиди, ако трябва и на частно. При мен не се изчисти от първия път.
Вярвам, че всичко ще е наред и съвсем скоро ще си говорим за бременността ти и след това за бебето!

Късмет на всички!
« Отговор #636 -: Април 10, 2018, 09:11:50 am »
Христос Воскресе и от мен :) да сте здрави, щастливи и по-скоро много бебчета :)
« Отговор #637 -: Април 10, 2018, 10:11:44 am »
Здравейте момичета, благодаря ви за милите думи и пожелания, а също и за огромната подкрепа :bighug: ще ви държа в течение как вървят нщата. 

HELIANTHUS, ух, в Англия май са много отгоре-отгоре за тези неща. Наистина е хубаво да те погледнат. Недай да се стресираш, ти още се чистиш, но е хубаво да видят как вървят нещата. Дори и да има нещо задържано, може лесно да се изчисти с приема на още 1/2 таблети от тези вторите (в бузата или вагинално).
« Отговор #638 -: Април 10, 2018, 11:22:55 am »
Да, знам, че е хубаво, но тук си има система и нищо в нея не може да се промени. Не ме провериха в болницата преди са ме изпишат. Ще търся нещо частно, въпреки че засега ехографите, които намерих са само при бременност.

Успех на всички чакащи стискам ви палци!
:bighug:

*
« Отговор #639 -: Април 10, 2018, 12:15:20 pm »
Три пъти ура за Фани,успех ти пожелавам и стискам всички пръсти :goodluck: