0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Правим опити за бебе-Тема 13
« Отговор #600 -: Април 07, 2018, 11:06:11 am »
Момичета, днес чертичката е като вчерашната и залетях към лабораторията, не мога да продължавам с това неведение. В понеделник ще дам пак кръв и дано резултата се удвоява. Базалната температура не е паднала, но нещо ме гложди.  :oops:
Надявам се не е химическа, днес ми е 3-ти ден от закъснението.

Прегръщам ви силно и ви пожелавам едни страхотни празници! :bighug:
*
« Отговор #601 -: Април 07, 2018, 12:17:16 pm »
Момичета някоя от вас наясно ли е със стойностите на 4-андростендион,и 17 он прогестерон?Всяко мнение ще ми е от  полезно. Хубав празник.
Слънчицето, завишени са стойностите, както и в предишното изследване пролактинът беше над горна граница. Коментирана ли е от лекаря поликистоза след ехографски преглед, някаква терапия? Макар че това изследване, ако правилно виждам, е от януари, предполагам ще трябва актуално изследване.

Fani_T, стискам палци всичко да е наред! Ще чакам резултата от кръвното изследване!
« Последна редакция: Април 07, 2018, 12:18:47 pm от marsi »

*
« Отговор #602 -: Април 07, 2018, 13:02:40 pm »
Марси,поликистозата е от преди много години,лекарката каза ,че са остатъчни нива и сега пак ще пускам тези хормони ,съмнява се за вродена надбъбречна недостат ъчност.Сега са ми добре яйцата,не знам дали мога да забременея с тези  хормони.Проблема ми явно е и хормонален.Ама щом имам  препятствия ще скачам.
« Отговор #603 -: Април 07, 2018, 15:20:08 pm »
Здравейте 😊 Как сте, боядисахте ли яйцата , направихте ли козунаци на конци   :D
 Слънчицето правим спермограмата в "Радост". Доволни сме много от ембриолога/андролога там.
*
« Отговор #604 -: Април 07, 2018, 16:12:27 pm »
Това е важно,Теди,моя близка ги измамиха нещо в Олимед .
 Фани какво става с теб,продължавай да дишаш,всичко ще е наред ще видиш.
Танче стискам палци за сливенско бебе,това е моя роден град,макар че от 18годишна не живея там,ми е мило всичко.
« Отговор #605 -: Април 07, 2018, 17:34:53 pm »
Момичета, ЧХГ излезе 110.9 mU/ml, пуснах и прогестерон, който е 73.150 nmol/l.
Прогестерона изглежда супер, но ЧХГ-то ми се струва мнооого ниско.

С миседа ЧХГ на 8-ми ден от закъснение беше над 5000, а сега съм на 3-ти ден от закъснение.

Както го смятам ако съм била с късна овулация може и да има шанс, но ако не е била късна, не е на добре.

Ако в понеделник се удвои резултата поне малко ще си отдъхна  :oops:

Танче, стискам всички палци и скоро да споделиш хубави новини 😘❤️
« Последна редакция: Април 07, 2018, 18:23:16 pm от Fani_T »
« Отговор #606 -: Април 07, 2018, 18:06:27 pm »
Момичета всичко мина. Днес успяхме да я направим. Фоликула беше почнал да се пука и беше намалял. Обаче като ми дадоха резултата на Гошо пишеше, че е с тератозооспермия. Явно не са го сметнали за проблем. Гледах и стойностите от предната спермограма, долу горе са идентични. Когато имам повече време ще ви кача снимка от предишната и днешната. Сега започва голямото чакане до дата на теста :)
*
« Отговор #607 -: Април 07, 2018, 18:59:21 pm »
Браво, Таняяя. Не се притеснявай за тератозооспермията. Това е морфология. Моя мъж е със занижена морфология. Докторката каза, че на инсе не може да се направи нищо за подбор на морфология, това е на ИКСИ. Каза да не ни спира тя. Освен това при обработката се взимат само бързоподвижните  и се очаква, че тези с добра морфология са там.
Фани, не съм била бременна, нио не казват ли, че на гинеколог се ходи след 10ти ден закъснение, защото ЧХГ тогава е поне 1000. Тоест може и 1000 да си е. Така че при теб ако се удвоява на 10 ден ще е 1000. Така си мисля аз поне. Дано не давам грешна информация.
Танче, много ще стискам палци бебенцето да стане още този месец
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
« Отговор #608 -: Април 07, 2018, 21:22:19 pm »
След две седмици ще видим какво сме направили. Иначе нищо ни усетих. Полежах си малко и после тръгнахме :)
« Отговор #609 -: Април 07, 2018, 21:43:36 pm »
Стискам палци,Танче. Дадоха ли ти хормони да пиеш до теста?
*
« Отговор #610 -: Април 07, 2018, 22:01:37 pm »
Късмет, Таня! Дано да е вашият опит! Надявам се, че имаш изписан и прогестерон.

Фани, на 2 дена закъснение ЧХГ ми беше 116. Ако си имала и по- късна О, нищо чудно да ти е около 100. Дано всичко да е наред!

Късмет на всички!!!
« Отговор #611 -: Април 07, 2018, 23:48:11 pm »
Изписа ми Дуфастон и продължавам с фолиевата киселина. И двете по 2 на ден. Благодаря ви много за подкрепата :hug2:
« Отговор #612 -: Април 08, 2018, 09:35:43 am »
На мен,освен Дуфастон,и утрогестон.
*
« Отговор #613 -: Април 08, 2018, 09:56:28 am »
Христос воскресе! Бъдете здрави, добри и спокойни. И не забравяйте, че нашите бебешоци скоро ще дойдат!   :D
Танче, силно стискам палци това да е вашия месец.😇
Фани, всичко върви много добре  :D желая ти скоро да чуеш тупкане на малко сърчице ❤
*
« Отговор #614 -: Април 08, 2018, 10:10:58 am »
Христос Возкресе момичета!пожелавам на всяка една от нас да сбъдне мечтите си!За това не спирайте да мечтаете!

« Отговор #615 -: Април 08, 2018, 10:23:58 am »
Христос Воскресе. Бъдете живи и здрави и в най- скоро време да ви се сбъдне най-голямото желание
« Отговор #616 -: Април 08, 2018, 10:30:00 am »
Христос Воскресе! Бъдете здрави, щастливи и вярващи!

Аз съм в болница от вчера сутринта, цял ден се мотаха вчера взимаха ми и кръв и т. н. И ми дадоха таблетките (вагинално) чак в 4 и 30, 2 часа по късно със силно болки (добре, че бях пила обезболяващо), но не чак нетърпими,  предполагам излезе сакчето, след това болките намаляха и спряха и кървенето е като нормален цикъл.
Сега се надявам скоро да си ходя. Колкото и да ми е мъчно изпитвам облекчение, че всичко приключи вече.

Весело изкарване на празника, момичета и знайте, че нашите бебчета скоро ще са с нас :)
« Отговор #617 -: Април 08, 2018, 13:59:08 pm »
Христос Воскресе! Момичета мисля, че се случва нещо с мен. От седмица насам ми се спи ужасно много, ставам посреднощ да пишам (а попринцип въобще не ставам), започнаха да ми се прияждат разни неща ( снощи например изядох 1 лимон със салатата, а не обичам лимони) и ми е подут корема от около 4-5 дни. Трябва да ми дойде около 13ти. Направо нямам търпение да дойде деня и да видя всичко това има ли си причина. Седмица преди Ц ме болят много гърдите направо не мога да ги пипна, а сега не в така. Направо не знам какво да си мисля. Пък и да си направя тест не мисля че ще отчете, права ли съм?
*
« Отговор #618 -: Април 08, 2018, 14:34:14 pm »
Весел празник, момичета! Много надежда, спокойствие и светлина да има в душите и домовете ви. Дано всеки скоро да сбъдне мечтата си!

HELIANTHUS, при мен всичко мина без кой знае какви болки и кръвоизливи. Дано да те пуснат вкъщи скоро, на спокойно. Всичко ще бъде наред.

Теди, вторник можеш да си направиш кръвен, ако не можеш да си изчакаш датата.

Късмет на всички!
« Отговор #619 -: Април 08, 2018, 17:06:35 pm »
Христос Воскресе момичета. Бъдете здрави и щастливи. И нека всяка една да получи това за което се бори :)