0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Правим опити за бебе-Тема 13
« Отговор #560 -: Април 04, 2018, 23:23:28 pm »
Гелът се ползва при овулация. Има едни като "инжекции" слагаш си го вътре.  И той имитира цервикална слуз, в нея виреят по-добре плувците
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
« Отговор #561 -: Април 04, 2018, 23:28:50 pm »
Благодаря ви мили дами :* :* :*
И аз не ползвам превръзки и ще имам драма с тях.
Нямам търпение да идва петък и да се приключва със всичко. Нервите ми вече не издържат, уж съм по- спокойна, но на приливи и отливи... Просто ми е ужасно мъчно...
« Отговор #562 -: Април 04, 2018, 23:40:57 pm »
Теди, Преферт или Preseed е лубрикант, който се поставя 5 минути преди секс с апликатор. Указаните дози са големички, така че се слага колкото прецениш, защото иначе пада едно омазване.
Идеята му е, че имитира цервикалната слуз преди и по време на овулация (прозрачната, като белтък) и действа като транспорт ако имаш недостатъчно количество от нея. Не убива сперматозоидите и не намалява движението им, а напротив.
Аз го ползвах за първи път с този цикъл, много е приятно и при бебеправене в поредни дни не усещах протритост, както се случва без него.

HELIANTHUS, всичко ще бъде наред! За мъчното, не го потискай, плачи си ако ти олеква така, още известно време ще е така, но отшумява като всяко нещо. Няма как в момента да не ти е мъчно :(
« Последна редакция: Април 04, 2018, 23:44:58 pm от Fani_T »
*
« Отговор #563 -: Април 05, 2018, 00:53:10 am »
Мили момичета ,това с гела звучи добре,при първото му споменаване го проверих,около 50 лв,на фона на всичко що сме платили са като пари за семки,но ... искам да запазим спонтанността и страстта в секса . Ноооо..ако прочета тук,че дай Боже някоя от вас е успяла ,веднага бягам на аптеката. :D :bed:
« Последна редакция: Април 05, 2018, 01:19:03 am от Слънчицето »
*
« Отговор #564 -: Април 05, 2018, 01:42:50 am »
Благодаря ви мили дами :* :* :*
И аз не ползвам превръзки и ще имам драма с тях.
Нямам търпение да идва петък и да се приключва със всичко. Нервите ми вече не издържат, уж съм по- спокойна, но на приливи и отливи... Просто ми е ужасно мъчно...

Много съжалявам! Надявах се, че поне при теб е грешка...
Стискам палци да забременееш отново скоро!

Тери, благодаря, при мен положението става от зле по-зле, надявам се да устискам психически, още малко остана, но на мен силите са ми изчерпани, като че ли и се поддавам все повече на страха. За положителна нагласа не мога и да си помисля, не ми е по възможностите изобщо.

Пожелавам април месец да донесе много положителни тестове и добри новини за всички ни 🍀🍀🍀!
« Последна редакция: Април 05, 2018, 01:47:55 am от Vistal »
*
« Отговор #565 -: Април 05, 2018, 07:21:52 am »
Гелът много жени са го прехвалили из форумът, дали е било въпрос на късмет кой знае. Но и гинекологът ми го одобрява. При мен с мъжът ми проблемът е мъжки фактор и няма как да направи чудеса, но поне може леко да помогне. Аз по принцип си имам нужда от лубрикант, а обикновените лубриканти убиват сперматозоидите. Вярно струва 50 лв, но се ползва само около овулация (защото е скъп, през другото време може обикновен) и ми стига за няколко месеца.
Вистал, за мен ти си една много силна жена изобщо поради факта, че си решила да направите 3та бременност. Аз много вярвам, че този път ще бъде всичко наред. При предишната бременност, както каза ти, не е 100% сигурно, че гестационния диабет е бил виновен. Просто ужасно и несправедливо обстоятелство. Но това е изключение. Този път ще бъде всичко наред. Това, че нямаш положителни мисли, достатъчно положителна си била, че си забременяла отново. Наскоро попаднах на твои по-стар пост, в който обясняваш защо сте били притиснати от времето за правене на бебе. Възхищавам се на силата, която имате ти и съпруга ти. И както казваме на момичетата, че след всяко лошо идва добро, това важи и за теб. Сега е ред на твоето голямо добро (и красиво момиченце).
*
« Отговор #566 -: Април 05, 2018, 08:33:10 am »
О, Таня браво на теб.Много хубави фоликулчета си отглеждаш.Ще стискаме палци за инсето!

HELIANTHUS, кураж!

Вистал, чакаме скоро щастлива новина от теб!

« Отговор #567 -: Април 05, 2018, 08:48:06 am »
Слънчице, май ще купуваш Преферт, защото току що видях бледа черта :D  :bfp:

Днес ми е 15 ден след овулация, снощи правих тест и беше абсолютно бял и отрицателен. Даже си поплаках, пийнах една бира и изпуших 1-2 цигари (а не съм пушач) да се утеша...

Тази сутрин мъжа ми насила ме накара да направя тест и видях бледата черта! :)
Ще повторя теста в събота и след празниците ще пускам бета ЧХГ.

Дано този път всичко е наред  :oops:
« Последна редакция: Април 05, 2018, 08:50:48 am от Fani_T »
*
« Отговор #568 -: Април 05, 2018, 08:55:41 am »
Лелеее, колко спокойно го написа. Без 'Момичетаааа, бледа черта' :D, браво за вторта черта, още е рано и вечер за това не се е появила. Дано да става все по-тъмна чертичката и дано имаш една лека бременност и след 9 месеца едно голямо щастие.  :bighug: :bighug: :bighug: Как ще изчакаш за кръвния не знам, аз на твое място щях да пиша във форума от лабораторията :D
А колко време след миседа забременя - доста момичета тук се чудят и ще се окуражат така :)
« Отговор #569 -: Април 05, 2018, 09:15:16 am »
Благодатя ти, Тери :) :bighug: :pink_dust_1: :pink_dust_1: поръсвам те :) дано да ми е качествена поръската 😂 ръся всички тук наред! Сега да завалят  :bfp:

спокойно го написах, защото съм меееега спокойна, някак ме е страх да се зарадвам  :oops:
Може би ще се зарадвам когато прескочи трапа и докторката ми ме увери, че всичко е наред, а това ще стане най-рано след 2 месеца  :oops:

Иначе това ми е 3-ти цикъл след мисед-а. На втори цикъл не пробвахме, тъй като ми вадиха мъдрец и пих антибиотик, та трябваше да се изчистя от него. На първи също не пробвахме, още бях ошашкана.
« Последна редакция: Април 05, 2018, 09:16:47 am от Fani_T »
« Отговор #570 -: Април 05, 2018, 09:44:03 am »
Fani_T стискам палци теста да става по-наситен.. и след 9 месеца едно сладко бебче, а защо не две :) :*  И аз ще се мушна под прашеца.... този месец почваме с опитите.. и ако не стане... бегом в клиниката на следващия МЦ...
*
« Отговор #571 -: Април 05, 2018, 09:50:27 am »
Браво, Fani_T! Дано всичко е наред този път!  :)
И аз съм много нетърпелива в такива случаи, бих се затичала към лабораторията още днес   :D

HELIANTHUS, много съжалявам! Желая ти бързо възстановяване и успешна бременност в скоро време! 

Vistal, всичко ще бъде наред, миличка! :hug2:

« Отговор #572 -: Април 05, 2018, 09:53:32 am »
Благодаря ти, Марси :oops:
Започна да ме човърка за лабораторията  :oops: може и да отида в обедната почивка  :oops:
« Отговор #573 -: Април 05, 2018, 11:00:49 am »
 :thankyousign:
Прегръщам ви всички и ви благодаря за подкрепата.

Vista, дръж се, малко остана, сигурна съм, че всичко ще е наред и скоро ще гушкаш прекрасна, здрава бебка.Ти си невероятно силна жена... След всичко преживяно... Възхищавам ти се

Фани, тихичко честито. Този път, както казват по английските форуми ще е "лепкаво бобче" и ще си остане на мястото 9 месеца . Опитай се да мислиш положително, представям си колко е трудно, но се опитай.

Дано пролетта донесе много положителни тестчета и тази тема да опустее.
*
« Отговор #574 -: Април 05, 2018, 11:13:31 am »
Абе,Фани,това е чудесна новина :bighug: влизам да се поръся и аз,знам,чувствам че 2018 е моята година.Честито и успех на всички останали  osi_9
*

To4ica13

• 337
  • Късметът е част от плановете
« Отговор #575 -: Април 05, 2018, 11:25:27 am »
HELIANTHUS, много съжалявам за това, което ти се е случило. Трябва да си два пъти по- силна, следващия път ще се получат нещата.
Вистал, смелост и сила... ще се радваш на бебчето, още малко и ще е в прегръдките ти, разплакано и напълнило памперса :)
Фани, прекрасна предпразнична чертичка- браво мила! Твоето яйчице наистина ще е със сърчице :)
Христинче, , пробвайте, пробвайте, че то виж нищо не се знае... миналия път как те изненада приятно положителен тест.

« Отговор #576 -: Април 05, 2018, 13:52:31 pm »
Момичета аз се включвам с един въпрос-тези които са на Еутирокс за щитовидната жлеза, кога се ходи на контролни прегледи за да ти регулира дозата на хапчетата? Януари бях при лекарката и дигнахме дозата и хормона влезна в норма, но на последък ми е много отпаднало и нямам сила, задъхвам се и се сетих че щом зимата се дига приема на лекарството е логично лятото да се сваля. Другата седмица или по другата ще се опитам да отида до лекарката. Предполагам от това се чувствам зле.
*
« Отговор #577 -: Април 05, 2018, 14:03:46 pm »
Маги, аз ходя на три месеца за хормона.Дори да нямам промяна в дозата, дори всичко да е ОК, на три месеца съм там.

Фани
, прекрасна новина, тихичко честито!

« Отговор #578 -: Април 05, 2018, 14:41:40 pm »
Благодаря ви, момичета, свенливо и тихичко се усмихвам :biglove: :biglove: :biglove:

Пращам ви целувки и много късмет  :oops:
« Отговор #579 -: Април 05, 2018, 15:47:47 pm »
Благодаря ти Маги, а сменя ли ти дозата зима и лято или не? Не знам точно от какво зависи нивото на хормона, от топло и студено ли, от сезоните ли, ще питам и лекарката като отида.