Marsi, отчитам се след различни опити с новия термометър днес
Ужасно си права, първия път не мръдна, но сега при мерене под мишница, имах сигнал на 36.90, а температурата продължи да се покачва в следващите 6 минути чак до 37.28! След това не мръдна, бипна и се самоизключи. За съжаление пази температурата на сигнала, а не последващото покачване и може да не я хвана точно ако се изключи докато термометъра ми е в “базата” 😝
Утре почвам да нанасям в графиката, но с базална температура, както си трябва. Благодаря ти!
HELIANTHUS, ще мине, ще се притъпи чувството и знай, всяко зло за добро - не съм набожна, но Господ си знае работата когато ни поставя пред такива изпитания. Преди да се случи на мен, смятах че това е черна статистика, която важи само за жени с тежки заболявания, занемарен начин на живот, алкохолички и тн., а когато се случи и започнах да ровя, всъшност видях, че това е много по-често срещано и се случва масово на здрави жени с добри навици и начин на живот. Понякога е просто хромозомна грешка, понякога е резултат от по-сложен проблем.
Те ще ти го кажат в болницата, но е много важно ако си с отрицателен резус фактор да ти се постави анти-d имуноглобулин.
Споделянето също помага, така виждаш, че не си сама и е по-леко. С половинката сега също ще се преоткриете - ще ви заздрави отношенията.